Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۴ خخخسهیل ترد شده رو صدا میزنی؟:| سهیل سالی یه بار از تالار مکانیک رد نمیشه کلا پیداش نیست مگه کاری داشته باشه همین است که هست ما شیخیم و دنیا را به نظر خود میرانیم سهیل میاد... مهندس جناب آقای سهیل کار و زندگی داره عین من و تو نیس که بچسبه ب اینجا... شیخ شیخ نکناااااا شیوخ شخی نمیاد بهت منم نمیگم شیخ بهت مغرور از خود راضی بیشتر بهت میاد سهیل نزن منو زدی بسه ----- تاصر تو یه تاپیک همین جوری عین الان شوخی میکردیم... البته 2تا دختر بودیم....عین سهیل بحث یکی از پسرا بود.... منم به شوخی عین الان از اون پسر طرفداری کردم... عاقا چشت روز بد نبینه طرف منو بست به فش تو پ.خ....نگو طرف دوس داره...منم بی خبر... سامیار شاهده ....درحدی که مهدی عارفم خبردار شد...ینی کل بچه های اینجا سر اون یه نفر رفتن...از جمله سام.... ---- یادم افتاد الان.... هی سام بیچاره.... 3 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۴ سهیل میاد...مهندس جناب آقای سهیل کار و زندگی داره عین من و تو نیس که بچسبه ب اینجا... شیخ شیخ نکناااااا شیوخ شخی نمیاد بهت منم نمیگم شیخ بهت مغرور از خود راضی بیشتر بهت میاد سهیل نزن منو زدی بسه ----- تاصر تو یه تاپیک همین جوری عین الان شوخی میکردیم... البته 2تا دختر بودیم....عین سهیل بحث یکی از پسرا بود.... منم به شوخی عین الان از اون پسر طرفداری کردم... عاقا چشت روز بد نبینه طرف منو بست به فش تو پ.خ....نگو طرف دوس داره...منم بی خبر... سامیار شاهده ....درحدی که مهدی عارفم خبردار شد...ینی کل بچه های اینجا سر اون یه نفر رفتن...از جمله سام.... ---- یادم افتاد الان.... هی سام بیچاره.... سهیل که معلوم نیست کجا سرش گرمه یادی از اینجا نمیکنه:| یعنی هرکی بیاد اینجا بیکاره؟ کار و زندگی نداره؟ ماهم سر کاریم اینجا هم میایم اینا همش بهونه س بگی کار دارم نمیتونم اینجا بیام روزی نیم ساعت رو که میتونن آره کلا درخترا همینن سریع حس مالکیت میکنن خخخخخخ 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۴ الان گروه 3 نفرست دقت کردین.... یه پامون اینجاست...یه پامون اونجا..... 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۴ الان گروه 3 نفرست دقت کردین.... یه پامون اینجاست...یه پامون اونجا..... 3تا خفاش شب 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۴ نظرسنجی مسابقه عکاسی سری بیست و هفتم 1 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۴ نظرسنجی مسابقه عکاسی سری بیست و هفتم رای خود را در صندوق 110 بیافکندیم 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۴ رای خود را در صندوق 110 بیافکندیم احسنت بر شما بزرگوار ترسناک... خوشمان آمد از رای تان.... 1 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۴ احسنت بر شما بزرگوار ترسناک... خوشمان آمد از رای تان.... من اصلا هم ترسناک نیستما. الان خیلیییییییییییییییییییییییی خوب شدم نسبت ب 5-6 سال گذشته ام 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۴ #223 تعصب و غیرت مکانیکی در این پست موج میزنه 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۴ من اصلا هم ترسناک نیستما. الان خیلیییییییییییییییییییییییی خوب شدم نسبت ب 5-6 سال گذشته ام ترسناکی از قیافت میباره بخاطر همینه ارشد شدی جذبه داری کسی جرات نداره بیاد طرفت یا امام زاده بیژن الان خوبی مثلا:w58::w58:و... خدا چقدر بزرگه من 5.6 سال پیش باهات آشنا نشدم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۴ #223تعصب و غیرت مکانیکی در این پست موج میزنه قشنگ بود... 2 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۴ #223تعصب و غیرت مکانیکی در این پست موج میزنه بیگگگگگگگگگگگگگ لایک، یا شیخ لامبورگینیون ترسناکی از قیافت میباره بخاطر همینه ارشد شدی جذبه داری کسی جرات نداره بیاد طرفت یا امام زاده بیژن الان خوبی مثلا:w58::w58:و... خدا چقدر بزرگه من 5.6 سال پیش باهات آشنا نشدم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 و باز هم از دست جوونا این دوره زمونه 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۴ بیگگگگگگگگگگگگگ لایک، یا شیخ لامبورگینیون و باز هم از دست جوونا این دوره زمونه :banel_smiley_4::banel_smiley_4: صاب خونه ام هیچی نمیتونی بگی 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۴ بیگگگگگگگگگگگگگ لایک، یا شیخ لامبورگینیون مرسی ترکیبی هستش از لامبو ئاودی با خم های بیشتر 2 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۴ :banel_smiley_4::banel_smiley_4:صاب خونه ام هیچی نمیتونی بگی مطمئنی؟:179: 1 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۴ مرسیترکیبی هستش از لامبو ئاودی با خم های بیشتر خم های بیشتر خوب اومدی 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ مطمئنی؟:179: نه ازت بعید نیس یهو اخراجم کنی از سایت 1 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ نه ازت بعید نیس یهو اخراجم کنی از سایت فقط اخراج ؟ الان در ایالت مکانیک تنهایی. حواست باشه :spiteful: نفر قبلی زنده زنده سوزانده شد 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ فقط اخراج ؟ الان در ایالت مکانیک تنهایی. حواست باشه :spiteful: نفر قبلی زنده زنده سوزانده شد اونو سوزوندی؟؟؟؟؟؟؟!!!!!! حتما منم زنده زنده به گور میکنی من هنو آرزو دااااارمااااااجوووووونم ناصر بسوزونیم؟؟؟؟؟؟بااون شکلکاش:icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 بهمن، ۱۳۹۴ ناصر خودش از دست اندرکاران سوزاندن دیگرانه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده