Mahnaazz 13133 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2016 همتون ترسناکید...آدم جرات نمیکنه بیاد تالارتون این تالارشونم واس مااااااس.....نترس من اینجااااام 2
Tamana73 28835 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2016 بودی صاب خونه شیختون ترسناکه آدم جرات نداره حرف بزنه اینجا شماام که کلا اصن نباااااید بیام طرفتون انقققققدر که جدی و ترسناک و.....هستی مهربونتون بابکه سهیلم بد نیس...میشه یکم باهاش حرف زد...تورکه دیگه خوبه بقیه رو نمیشناسم و به یاد نمیارم... شرمنده دیگه من رکم میگم همه چی رو...تحیلی شخصیتتون کردم 2
Tamana73 28835 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2016 علی فاطمی یادم رفت....اینم پسر خوبیه...خیلی خوب...داداشمه... ایشالا خوووووشبخت بشههههههه.زود عروووووسی بگیرههههههه ایشالااااااا 1
Tamana73 28835 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2016 اینجارو غروق کردن نمیدونم بابک چرا خوشحاله یکم یاد بگیر ازش ارشدتون صاب خونم کرد:hapydancsmil: 2
Tamana73 28835 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2016 چی شده مکانیکیااااا شلوخ کردن.... خونشون گرفتم ازشون...:hapydancsmil: 1
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2016 یکم یاد بگیر ازش ارشدتون صاب خونم کرد:hapydancsmil: مقام شیخ بسی والاتر از ارشد است مرید هان این گیرو به در بکوب:| 2
wheeler 8640 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2016 مقام شیخ بسی والاتر از ارشد است مریدهان این گیرو به در بکوب:| فندک داری یا شیخ ؟ :|
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2016 شیختون ترسناکه آدم جرات نداره حرف بزنه اینجا شماام که کلا اصن نباااااید بیام طرفتون انقققققدر که جدی و ترسناک و.....هستی مهربونتون بابکه سهیلم بد نیس...میشه یکم باهاش حرف زد...تورکه دیگه خوبه بقیه رو نمیشناسم و به یاد نمیارم... شرمنده دیگه من رکم میگم همه چی رو...تحیلی شخصیتتون کردم :gnugghender: 2
wheeler 8640 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2016 مشعل هست میخوای؟ آره باو از بس رفتم با آبگرمکن روشن کردم کلافه شدم 1
Just Mechanic 27854 ارسال شده در 8 اردیبهشت، 2016 نمیدونم چرا اسمتو گذاشتن شیخ!!!!ولی نمیخوره بهت... عمراااااا ارشد بالاتر از شیخ میباشد بدان ای شیخ... نزن:w000: بااااابک این منو میزنهههههههه ارشددددددددد این منووووووو زد سههههههههیییییییل بیااااااا این منو داره میزنه سیاه و کبودم کرد خخخ سهیل ترد شده رو صدا میزنی؟:| سهیل سالی یه بار از تالار مکانیک رد نمیشه کلا پیداش نیست مگه کاری داشته باشه همین است که هست ما شیخیم و دنیا را به نظر خود میرانیم 2
ارسال های توصیه شده