Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ همتون ترسناکید...آدم جرات نمیکنه بیاد تالارتون این تالارشونم واس مااااااس.....نترس من اینجااااام 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ بودی صاب خونه شیختون ترسناکه آدم جرات نداره حرف بزنه اینجا شماام که کلا اصن نباااااید بیام طرفتون انقققققدر که جدی و ترسناک و.....هستی مهربونتون بابکه سهیلم بد نیس...میشه یکم باهاش حرف زد...تورکه دیگه خوبه بقیه رو نمیشناسم و به یاد نمیارم... شرمنده دیگه من رکم میگم همه چی رو...تحیلی شخصیتتون کردم 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ علی فاطمی یادم رفت....اینم پسر خوبیه...خیلی خوب...داداشمه... ایشالا خوووووشبخت بشههههههه.زود عروووووسی بگیرههههههه ایشالااااااا 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 بهمن، ۱۳۹۴ اینجارو غروق کردن نمیدونم بابک چرا خوشحاله 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۴ چی شده مکانیکیااااا شلوخ کردن.... 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۴ :w42: بااااابک مهربااااااان....:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۴ اینجارو غروق کردن نمیدونم بابک چرا خوشحاله یکم یاد بگیر ازش ارشدتون صاب خونم کرد:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۴ چی شده مکانیکیااااا شلوخ کردن.... خونشون گرفتم ازشون...:hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۴ یکم یاد بگیر ازش ارشدتون صاب خونم کرد:hapydancsmil: مقام شیخ بسی والاتر از ارشد است مرید هان این گیرو به در بکوب:| 2 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۴ مقام شیخ بسی والاتر از ارشد است مریدهان این گیرو به در بکوب:| فندک داری یا شیخ ؟ :| لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۴ شیختون ترسناکه آدم جرات نداره حرف بزنه اینجا شماام که کلا اصن نباااااید بیام طرفتون انقققققدر که جدی و ترسناک و.....هستی مهربونتون بابکه سهیلم بد نیس...میشه یکم باهاش حرف زد...تورکه دیگه خوبه بقیه رو نمیشناسم و به یاد نمیارم... شرمنده دیگه من رکم میگم همه چی رو...تحیلی شخصیتتون کردم :gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۴ فندک داری یا شیخ ؟ :| مشعل هست میخوای؟ 2 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۴ مشعل هست میخوای؟ آره باو از بس رفتم با آبگرمکن روشن کردم کلافه شدم 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 بهمن، ۱۳۹۴ نمیدونم چرا اسمتو گذاشتن شیخ!!!!ولی نمیخوره بهت... عمراااااا ارشد بالاتر از شیخ میباشد بدان ای شیخ... نزن:w000: بااااابک این منو میزنهههههههه ارشددددددددد این منووووووو زد سههههههههیییییییل بیااااااا این منو داره میزنه سیاه و کبودم کرد خخخ سهیل ترد شده رو صدا میزنی؟:| سهیل سالی یه بار از تالار مکانیک رد نمیشه کلا پیداش نیست مگه کاری داشته باشه همین است که هست ما شیخیم و دنیا را به نظر خود میرانیم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده