آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۴ o,njdخودتی:4chsmu1: معلومه کیه ... ب نرمال هان ؟ بازم اراس خودتی چرا سوت میزنی ؟ هرچی هس من نیستم همه چی خودتی 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۴ خودتی:icon_razz::1111: ارا مشتبی نیست میکشمتا:gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۴ ارا مشتبی نیست میکشمتا:gnugghender: :ws28: خوشم میاد خوب از مشتبی حساب میبری تازه شم من به تنهایی از پس خودم بر میام تا چشاتو نزاشتم کف دستت بشین سر درس و مشخت 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۴ میگم مشتبی بچه س بزنمت جلوش تاثیرات منفی رو روحیه ش داره:| از اون لحاظ لینک به دیدگاه
Adel00 5292 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، ۱۳۹۴ ابازرگرد بر نشنیدم. ی پرگار بگیر ب اون چایه مدادش تیغ وصل کن. گرماژ چیه بگین میخاین چ کار کنین. فرمولش کشف می کنیم با هم. چیزی نداره ک. واحد سانتی متر مربع. مممم. یعنی دو تا سانتی در هم ضرب شدن دیگه. ممم. پس سطح ه. اره سادس. سانتی ب متر چطوره؟ همون سیستم تبدیل رو اشل بزن. یعنی هر 100 سانت یک متره. پس هر 100 سانت مربع یعنی 10 سانت در 10 سانت دیگه. یعنی 0.1 متر *0.1 متر پس یعنی 100 سانت مربع 1 صدم متر مربع ه. البته شما سرچ کن. من ی موقع سوتی نداده باشم :icon_pf (34): ادم پیر می شه همینه دیگه. درود بر سجاد گرامی ممنون داداش. امروز تو شرکت جزوه و استانداردها رو گرفتم خوندم مشکلم تا حدود زیادی رفع شد. دو روزه میرم شرکت تولید چسب. فعلا ازمایشی گذاشتنم کنترل کیفیت. دیروز یه دستگاه مکانیکی بنام گردبر دادن دستم گفتن باهاش گرماژ نمونه ها رو چک کن. میخوان امتحانم کنن. امروز بردنم قسمت کوتینگ ها گفتن تمرکزمو بذارم رو کار کوتینگ ها و غلطک ها و مای بار. کنترلشون کنم فاکتورهای موثر روشونو از نظر فنی بیابم. چند روز وقت دادن امتحانمو پس بدن وگرنه قرارداد نمی بندن :5c6ipag2mnshmsf5ju3 کسی در مورد کوتینگ و غلطک و مای بار و استاندارد اونها چیزی می دونه؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۴ علی عشقممممممممممممم چطوری؟خوبی؟ شکر میگذره شما خوبی؟ چه خبر از دوران مزخرف سربازی؟ داداااشی خوووودم.... خووووبی؟؟؟؟ خوشحاااالم اینجاااایی:hapydancsmil::hapydancsmil: سلام ممنونم شما خوبی؟ چطوری یا نه؟ 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۴ شکرمیگذره شما خوبی؟ چه خبر از دوران مزخرف سربازی؟ سلام ممنونم شما خوبی؟ چطوری یا نه؟ خوووووبم :hapydancsmil: کیف احوال شماااااا؟؟؟؟؟:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۴ گفته بودی با اون "...." صحبت کنم...کردم. حس تایپ اون همه حرف داشتم برات تعریف میکنم. نصف حرفاش عین واس تو بود... 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۴ خوووووبم :hapydancsmil: کیف احوال شماااااا؟؟؟؟؟:hapydancsmil: خو خدا رو شکر ما هم خوبیم میگذرانیم در فراغ یار 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۴ خو خدا رو شکر ما هم خوبیم میگذرانیم در فراغ یار الهیییییی. چه میکشه یار عزیزت.... بابا ول کن درس برو دس زنت بگیر برید زیر سقف...چی در میاد از درس آخه 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، ۱۳۹۴ الهیییییی.چه میکشه یار عزیزت.... بابا ول کن درس برو دس زنت بگیر برید زیر سقف...چی در میاد از درس آخه یا وحشی بافقی!!! با این وضع و عروسی؟؟؟ مگه دیوانه ام؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده