Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۴ بیدارشون میکنم صبرکن یواش یواش. من کجام اینجا کجاس تو کی؟ بسم الله الرحمن الرحیم درست گفتم صلواتُ؟ بیا دیوار صوتی رو بشکنیم.... سرگیجه گرفتیم.... هرجور بگی درسته اصل نیته.... 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۴ بیا دیوار صوتی رو بشکنیم....سرگیجه گرفتیم.... هرجور بگی درسته اصل نیته.... :w000::w000::w000::w000: بریم پروفشون منفجر کنیم؟ 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۴ :w000::w000::w000::w000: بریم پروفشون منفجر کنیم؟ همین ک اومدیم پاتوقشون بسه........ذوق کردن الان.... 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۴ همین ک اومدیم پاتوقشون بسه........ذوق کردن الان.... اره والا گل بارون شد انجمنشون. 2تا گل انجمن اومده نیومدن استقبال 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۴ اره والا گل بارون شد انجمنشون. 2تا گل انجمن اومده نیومدن استقبال ببین چ گل بارون اینجا........بیا بریم تمنا....بسشونه دیگه.........ز ی ا د ی ش و ن م ی ش ه 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۴ ببین چ گل بارون اینجا........بیا بریم تمنا....بسشونه دیگه.........ز ی ا د ی ش و ن م ی ش ه لب کارون چه گل بارون میشه وقتی که میشینن دلدارون تو قایقها دور از غمها می خونن نغمه خوش لب کارون بریم.اصلا آدم تحویل نمیگیرن.... واقعا که :vahidrk: ما رفتیم...ولی این رسم مهمون نوازی نیستا... عید نزدیکه یکم مهمون نوازی یاد بگیرید 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۹۴ لب کارون چه گل بارون میشه وقتی که میشینن دلدارون تو قایقها دور از غمها می خونن نغمه خوش لب کارون بریم.اصلا آدم تحویل نمیگیرن.... واقعا که :vahidrk: ما رفتیم...ولی این رسم مهمون نوازی نیستا... عید نزدیکه یکم مهمون نوازی یاد بگیرید :hapydancsmil: ماهم تحویل نمیگیریم....چی فکر کردن.... اومدیم صرفا جهت منور کردن.... 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۴ یا الله باااااابک خوشحالم کردیییییییی. دمت گرم دوست خوووووبم. خیلی مکانیک بامعرفتی:) کوچیکتم.:) باااااااااابک. 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۴ :hapydancsmil: ماهم تحویل نمیگیریم....چی فکر کردن.... اومدیم صرفا جهت منور کردن.... دوست مهربان من اومد. بابک عزیز. منور که بعله.... بابک منور کرد شاخ درآوردم پست دیدم ازش....اصولا سالی یه بار پست میزنه:) بابک مهربان فقطططططط دوست خودمی 3 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۴ اینجا عین تالار ماست بااااااااااااااااابک آقااااااااااسجااااااااااااااااد سهییییییییییییییییییییل کجااااااااید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:w000::w000: هیچکس اینجا نیست....ب تاریخ پیوستن... از جملگی.. یا مقسوم علیه درود و دو صد اضافه درود بر شما کسی اینجاست؟ هَلا! من با شمایم ، های!... می پرسم کسی اینجاست؟ کسی اینجا پیام آورد؟ 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۴ یکی حرفای آقا سجاد ترجمه کنه:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۴ یکی حرفای آقا سجاد ترجمه کنه:icon_pf (34): سلام علیکم 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۴ سلام بر مکانیک سلام بر مهمونای عزیز سلام بر دوستان .... دماغتون چاقه ایشالله؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۴ یا مقسوم علیه درود و دو صد اضافه درود بر شما کسی اینجاست؟ هَلا! من با شمایم ، های!... می پرسم کسی اینجاست؟ کسی اینجا پیام آورد؟ درود بر خارج قسمت........باقی مانده هاتون کجااااان.... قدممون سبک بود.....شما هم اومدی....اما فقط خودمون باز جواب سلام میدیم....اصلا چی گفتم... یکی بیاد حرف منو ترجمه کنه.... 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۴ سلام بر مکانیک سلام بر مهمونای عزیز سلام بر دوستان ....دماغتون چاقه ایشالله؟؟ :hapydancsmil:.....سلام سهندخان مرسی خوبیم همگی شما خوبید....خوشید....بازم معرفت بچهای برق.........و معماری البته 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۴ سلام علیکم سلام اخوی... کیف احوال؟!:hapydancsmil: برو رفیقتم بیار...میاد و سریع فرار میکنه:w02: 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۹۴ :hapydancsmil:.....سلام سهندخانمرسی خوبیم همگی شما خوبید....خوشید....بازم معرفت بچهای برق.........و معماری البته سلام مهناز خانوم گل چه خبرا؟؟ خوبین بله دیگه مرام برق و معماری و عمران زبانزده عام و خاصه خیلی خیلی خوش اومدین 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده