roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۴ انواع پودر ماهی و ضایعات ماهی پودر ماهي عبارتست از محصول جامد فرآوري شده اي كه از آبگيري، پختن، جداسازي، خشك كردن و آسياب ماهي يا ضايعات آن به دست مي آيد. پودر ماهي داراي سطح بالايي از اسيدهاي آمينه اصلي نظير ليسئين است كه در توليدات دانه اي كه غذاي اكثر حيوانات است كم يافت مي شود و همچنين داراي اسيد هاي آمينه ميتونين و سيستئين با محتوا و قابليت هضم و ارزش غذايي بالا مي باشد. به علاوه شامل ويتامين هاي دسته كولين، نياسين، اسيد پانتوتيك و ريبوفلاوين، و يك منبع خوب براي ، b و ٢ b نظير ١٢ b كلسيم، مس، آهن، فسفر و مقدار ناچيزي از مواد معدني ديگر مي باشد. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده