Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۴ میخند؟به دلیل ایجاد وحشت باید دارت زد ببین کی داره به کی میگه !!! افشین هیچی نگو بهش بچگیاش انقد جدیو قاطی بوده الان ببین چی شده دیگه میزنه ریش ریشمون میکنه ها الان دیگه چپ چپ نگاه میکنم 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۴ :banel_smiley_4: نمیدونم چرا با تو حرف میزنم یاد احمدی نژاد میوفتم:ws38: سعی کن حرف نزنی که یادش نیفتی ... 1 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد، ۱۳۹۴ سعی کن حرف نزنی که یادش نیفتی ... خوب حالا ناراحت نشو ببخشید منظورم این بود که یه کم واسه آدما بیشتر ارزش در نظر بگیری.عذر میخوام اگه بد گفتم:icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۴ افشین هیچی نگو بهش بچگیاش انقد جدیو قاطی بوده الان ببین چی شده دیگه میزنه ریش ریشمون میکنه ها هیییییع من یه عمره دارم استقامت می کنم قوی باش تسلیم نشو صبح نزدیک است ببین کی داره به کی میگه !!! الان دیگه چپ چپ نگاه میکنم خب مقصر مامانمه منو بد تربیت کرده اونو باید دار زد 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده