Mina Yousefi 24161 ارسال شده در 21 مرداد، 2015 باز ما اومدیـــــــــم سلام هیچی دیگه تشخیص بدین کیه طبق معمول اول قوانين مسابقه: بخونید 1- دقت کنید که طی مسابقه هر كس فرصت حدس فقط 2 تا اسم رو داره. نفر اولی که اسم رو درست حدس بزنه برنده خواهد بود...(به شرطی که کارآگاه مخفیم نیاد بگه این عکس رو طرف دیده قبلا). 2- عکس جدید ارسالی میتونه مال هر کدوم از بچه های قبلی هم که عکسشون تو مسابقه شرکت داده شده بوده ،باشه.:thk: 3- تو راهنمایی ها ممكنه نکته انحرافی وجود داشته باشه مواظب باشید(آره خیلی دقت کنین خیلی من به این راحتیا راهنمایی نمیکنم) 4- جايزه مسابقه 20 امتياز خواهد بود 5- ممكنه راهنماييهام نكتهاي باشه،پس باهوش باشيد 6- به هيچ وجه جواب اينكه مديره يا نه، رشتهاش چيه رو نميدم و يه جوراييي البته شايد بدماا،اما مستقيم نه 7- اگر در طي دوره مسابقه، هيچ فردي نتونست توي 2حدسش فرد مورد نظر رو تشخيص بده، از اون به بعد هر كسي كه درست گفت با توجه به اينكه شماره حدس پايينتري داره برنده محسوب ميشه! و اما عکس هویت مجهول این دوره: راهنمایی ها 1 . بعد از من عضو شده فکر کنم البته ( حال نداشتم برم چک کنم :| ) 2 . دخملون فعال ـه :D 3 . همین :D بقیه هم عکس بفرستن ... کوچیک ، بزرگ ... فرقی نداره ... در ضمن صاحب عكس تابلو بازي در نياره .... که ميكشمش ... از دوستانی که عکس رو قبلاً دیدن ، برای گمراهی سایر کاربران دعوت میشه ... :w42: همه دعوتید عزیزانم ... تعارف نکنید ...:w36: و اما هویت مجهول کسی نیست جزء Dreamy girl و کاشف هویت مجهول Just Mechanic 19
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 21 مرداد، 2015 تو راهنماییات بنویس ورود اعضا با عضویت زیر یک سال ممنوع.:icon_razz: تو میتینگ نمایشگاه بود؟؟؟؟ 3
Mina Yousefi 24161 مالک ارسال شده در 21 مرداد، 2015 تو راهنماییات بنویس ورود اعضا با عضویت زیر یک سال ممنوع.:icon_razz:تو میتینگ نمایشگاه بود؟؟؟؟ شاید بود یادم نمیاد 2
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 21 مرداد، 2015 چون من زیاد بچه هارو نمیشناسم و توام هر کاری از دستت بر بیاد انجام میدی که من نبرم دوتا میگم میرم 1-عاطفه (بینام) 2-آذین امتیازمو بده برم 5
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 21 مرداد، 2015 تو کلاً یه راهنمایی میکردی که قبل تو یا بعد تو عضو شده، اونم با شک گفتی حالا؟ خیلی خسته میشی با این راهنمایی ها ولی قیافش خیلی آشناس. تو یه میتینگی اومده 6
دختر باران 18625 ارسال شده در 21 مرداد، 2015 salamat:hapydancsmil: از راهنماییهای مینا فهمیدم:icon_pf (34): 3
Dreamy Girl 6672 ارسال شده در 22 مرداد، 2015 فعلا از یه فرصتم استفاده میکنم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 پروشات 3
Gandom.E 17805 ارسال شده در 22 مرداد، 2015 خیلی خشن به نظر می رسه فکر کنم گندم باشه به کاهدون زدی..من اینخده چهرم کاملا بی نقص و قشنگ نیس 3
afshin18 11175 ارسال شده در 22 مرداد، 2015 به کاهدون زدی..من اینخده چهرم کاملا بی نقص و قشنگ نیس می دونم 3
saghar... 6666 ارسال شده در 23 مرداد، 2015 مینا من کشته مرده این راهنمایی های نصفه و نیمه توام قبلا بهتر راهنمایی میکردی سمانه جون خودمه Sama-sh 3
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 25 مرداد، 2015 کجایید پس شماها تاپیک شما زدی یه راهنمایی کردی که اگه نمیکردی هم زیاد فرقی نمیکرد بعد میگی کجاییم؟؟؟؟؟؟؟ 3
Dreamy Girl 6672 ارسال شده در 25 مرداد، 2015 تاپیک شما زدی یه راهنمایی کردی که اگه نمیکردی هم زیاد فرقی نمیکرد بعد میگی کجاییم؟؟؟؟؟؟؟ منم موافقم خیلی سخته حدس زدن 4
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 25 مرداد، 2015 کجایید پس شماها منم موافقم خیلی سخته حدس زدن البته اگه عکس الانشم بذاره کسی نمیفهمه کیه 4
Dreamy Girl 6672 ارسال شده در 25 مرداد، 2015 البته اگه عکس الانشم بذاره کسی نمیفهمه کیه خو شاید اومده میتینگ شناختینش 3
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 25 مرداد، 2015 خو شاید اومده میتینگ شناختینش من انقد گیجم الان خود مینا یوسفی رو هم ببینم نمیشناسم 5
ارسال های توصیه شده