fakur1 10131 ارسال شده در 18 مرداد، 2015 من امسال مرداد ماه تو ارومیه ام. میخوام از همین حالا از همه نواندیشان دعوت کنم که اگه دوست داشتن مرداد ماه یه قراربذاریم که اگه خواستن بیان و سه روز میهمان من باشن. تا اون موقع اگه برنامه تابستانیتون راه داد , همینجا اعلام کنید که هم روزش رو مشخص کنیم و هم اینکه من تعداد رو بدونم چن تاست تا براشون تدارک لازم رو ببینم. روز اول میشینیم تو خونه و فقط گپ میزنیم. روز دوم میریم کنار دریا و چادر میزنیم روز سوم میریم اثار باستانی رو میبینیم. 3
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 18 مرداد، 2015 :w58: روز دوم میریم کنار دریا و چادر میزنیم اخوی داری میری رامسر یا ارومیه؟! ارومیه که یه دریاچه داشت اونم خشک شد 2
ENG.SAHAND 31647 ارسال شده در 18 مرداد، 2015 :w58: اخوی داری میری رامسر یا ارومیه؟! ارومیه که یه دریاچه داشت اونم خشک شد نه برای چندین نفر هنوز اب داره میشه کنارش چادر زد 3
ENG.SAHAND 31647 ارسال شده در 18 مرداد، 2015 من امسال مرداد ماه تو ارومیه ام. میخوام از همین حالا از همه نواندیشان دعوت کنم که اگه دوست داشتن مرداد ماه یه قراربذاریم که اگه خواستن بیان و سه روز میهمان من باشن. تا اون موقع اگه برنامه تابستانیتون راه داد , همینجا اعلام کنید که هم روزش رو مشخص کنیم و هم اینکه من تعداد رو بدونم چن تاست تا براشون تدارک لازم رو ببینم. روز اول میشینیم تو خونه و فقط گپ میزنیم. روز دوم میریم کنار دریا و چادر میزنیم روز سوم میریم اثار باستانی رو میبینیم. چون طبق قوانین انجمن قانون شماره 26) برگزاری هرگونه میتینگ و قرار دسته جمعی در انجمن و بدون هماهنگی مسئول تور گردشگری ممنوع بوده و تاپیک ها بلافاصله بسته شده و حذف خواهند شد و در صورت تکرار با کاربر خاطی برخورد خواهد شد. متاسفانه چون در چهارچوب قوانین انجمن این میتینگ غیر قانونی هستش با اجازه بسته میشه 1
RAPUNZEL 10430 ارسال شده در 18 مرداد، 2015 نه برای چندین نفر هنوز اب داره میشه کنارش چادر زد من مشکلم با اون کنار دریا بود . دریاچه هست دیگه (شوخی کلا اومدم این تو که ایراد بگیرم ) اینجا فک کنم هر چی مینویسی باید متذکر بشی شوخیه متاسفانه من سعادت نداشتم هنوز ببینم وضعیتش چطور شده یکی دوبار تو رسانه ها عکس گذاشته بودن کاملا خشک بود ... واقعا ناراحت کنندست کاسپین رو هم که فاضلاب رو ببندن گمانم خشک بشه 2
ارسالهای توصیه شده