Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ درود اقا من باید یه نامه ای تنظیم کنم برای محیط زیست و اطلاعات و آمار این حوزه رو ازشون بگیرم ، چه اطلاعاتی رو باید ازشون بخوام شاخصای این حوزه چیه؟ 3 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دروداقا من باید یه نامه ای تنظیم کنم برای محیط زیست و اطلاعات و آمار این حوزه رو ازشون بگیرم ، چه اطلاعاتی رو باید ازشون بخوام شاخصای این حوزه چیه؟ اول بگم من اطلاعات کافی ندارم ولی اطلاعات و آمار راجع به کدوم حیطه میخوای؟ آلودگیها، جرائم، حیات وحش، گیاهان ... 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اول بگم من اطلاعات کافی ندارمولی اطلاعات و آمار راجع به کدوم حیطه میخوای؟ آلودگیها، جرائم، حیات وحش، گیاهان ... تقریبا همه چی برای تدوین سند توسعه 3 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ تقریبا همه چی برای تدوین سند توسعه من نمیدونم. امین و آناهیتا هم نیستن، یمنا رو میگم بیاد شاید بتونه کمک کنه 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من نمیدونم. امین و آناهیتا هم نیستن، یمنا رو میگم بیاد شاید بتونه کمک کنه سایته به دردم نخورد 3 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۴ تقریبا همه چی برای تدوین سند توسعه زیرساختهای موجود در حوزه استفاده از انرژی های تجدیدپذیر و جذب اکوتوریسم، تنوع پوشش گیاهی و جانوری موجود در منطقه، آلودگی ها و منابع آلاینده و میزان آلودگی اینا به ذهن من رسید. شرمنده نتونستم کمکی کنم 3 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۴ سلام دوست عزیز.کامل توضیح بده تا بهتون بگم. 2 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۴ دروداقا من باید یه نامه ای تنظیم کنم برای محیط زیست و اطلاعات و آمار این حوزه رو ازشون بگیرم ، چه اطلاعاتی رو باید ازشون بخوام شاخصای این حوزه چیه؟ چه حوزه ای؟ متوجه منظورتون نشدم. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده