Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ آقایون خانوما سلاااااااااااام بنده افتخار دارم از همین تریبون عقد فرخنده ی داداش گلم علی آقای فاطمی و خانوم گلش سرکار خانوم (ح)(اولشو نوشتم که بفهمین من کاملا در جریان بودم)در روز جمعه 25 اردیبهشت رو به این دو نوگل زیبا و عاشق تبریک بگم وبرای هردوتون آرزوی خوشبختی و آرامش و عاقبت به خیری و ثروت و شادکامی دارم :w70::w70::w70:بزن کف قشنگه رو:w70::w70::w70: بفرمایید کیک عقد:hapydancsmil: تعداد کاربرا زیاده یه کیک دیگه ام میذارم اعتراض نشه 31 لینک به دیدگاه
m.sh1992 2210 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ لی لی لیی لی لی لی لی.. بزن دست قشنگه روووووووووو :vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:w330: خیلی خوشحال شدم.. ان شاءالله ک سالیان سال در کنار هم با آرامش و دل خوش و تنی سالم و کلی موفقیت زندگی کنید لی لی لی لی لی لی لی (ستاد شادسازی بیشتر فضا ) لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ آغا من خیلی تبریک میگم خوشحال شدم ایشالله خوشبخت بشید لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ با تبریکات فراوان :hapydancsmil: گفتی خانم ح یاد تاپیک علیرضا افتاد در خصوص منزل لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ لامصب چه سرعت عملی دارین شماها من همین الان داشتم باهاش صحبت میکردم که اجازه بگیرم که تاپیکشو بزنم. اومدم دیدم تاپیکش زده شده حسابی تبریک علی جان :hapydancsmil: بچه ها راستی گفت اینم اطلاع بدم که یه هفته نیست و نمی تونه بیاد جواب بده لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ با اینکه نمیدونم کی ب کیه.....................اما.......... منمممممممممم خیلی خوشحال شدمممممم..............:hapydancsmil:........هوووووووووووووووووووراااااااااااااااااااااااااااا عروسی..............:hapydancsmil:..........:hapydancsmil:.............:hapydancsmil: خوشبخت بشید.................. لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ به به جناب آقای علی خان... منم تبریک میگم ... خیلی خوشحال شدم... شادی و خوشبختی آرزوی من برای زندگی شما:icon_gol: لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ تبریک --- سال پر ازدواجی هست گویا ! :) لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ تبریک میگم انشالله خوشبخت بشن در کنار هم:icon_gol: لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ چون مهندس سامیار نیست به جای ایشونم تبریک میگم خوشبخت باشین:icon_gol: لینک به دیدگاه
Brightness 762 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام و عرض تبریک،به پای هم جوان بمانید لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ لامصب انگار قفل بخت بچه های انجمن دست من بود لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ لامصب انگار قفل بخت بچه های انجمن دست من بود قفل نه پسریم کلید مهدی کلید لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام بسلامتی و میمنت...به پای هم پیر بشید....خوشبخت باشید باهم...منم تبریک میگم خوشحال شدم علی جان لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ تبریک میگم علی جان، خوشبخت بشین:icon_gol: لینک به دیدگاه
Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ علی جان تبریک میگم :hapydancsmil: ایشالا تاپیک بعدی تاپیک خودم باشه لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ امسال چ سال خوبیییییییییییییییییییییییییییه ان شاء الله بخت همههههههی کسایی که آرزوشو دارن باز بشه مبارک باشه آقای فاطمی . خوشبخت بشین. لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ نمیشناسم ایشونو ولی تبلیک جیغ و دست و هورررررررررررررررررررررررررررررررررا لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ تبریک میگم. خوشبخت بشین... خوبه دیگه از این حالت در اومدی علی آقا. لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ یکی بیاد روشنم کنه نکنه منظور از علی فاطمی مدیر تالار مکانیکه؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده