kar20 44 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۸۹ عشق خانمی ۳ پیر مرد جلوی درب خانه اش دید. - شما را نمی شناسم ولی اگر گرسنه هستید بفرمایید داخل. - اگر همسرتان خانه نیستند، می ایستیم تا ایشان بیایند. همسرش بعد از شنیدن ماجرا گفت: برو داخل دعوتشان کن. بعد از دعوت یکی از آنها گفت: ما هر ۳ با هم وارد نمی شویم. خانم پرسید چرا؟ یکی از آنها در پاسخ گفت: من ثروتم، آن یکی موفقیت و دیگری عشق است. حال با همسرتان تصمیم بگیرید کداممان وارد خانه شود. بعد از شنیدن، شوهرش گفت: ثروت را به داخل دعوت کن. شاید خانمان کمی بارونق شود. همسرش در پاسخ گفت: چرا موفقیت نه؟ عروسشان که به صحبت این دو گوش می داد گفت چرا عشق نه؟ خانمان مملو از عشق و محبت خواهد شد. شوهرش گفت: برو و از عشق دعوت کن بداخل بیاید. خانم به خارج خانه رفت و از عشق دعوت کرد امشب مهمان آنها باشد. ۲ نفر دیگر نیز به دنبال عشق براه افتادند. خانم با تعجب گفت: من فقط عشق را دعوت کردم! یکی از آنها در پاسخ گفت: اگر ثروت و یا موفقیت را دعوت می کردید، ۲ نفر دیگرمان اینجا می ماند. ولی هرجا عشق برود، ما هم او را دنبال می کنیم. هر جا عشق باشد موفقیت و ثروت هم هست! :icon_gol: 6 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۸۹ هر جا عشق باشه فقط پوچی دنبالشه.... :banel_smiley_4: 4 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۸۹ هر جا عشق باشه فقط پوچی دنبالشه.... :banel_smiley_4: موافق این گفته شما نیستم. عشق یعنی همه چیز. یعنی خدا 6 لینک به دیدگاه
taha894 445 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۸۹ عشق ، واژه ای که هنوز به درستی درک نشده .... 3 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۸۹ من دپم امشب ....گیر ندید لطفا.... این پست چون خاصیت اسپم دارد به زودی پاک میشود... :banel_smiley_4: سلام بیل برد جانم چرا دپی؟ چیه تبلیغ نداری؟ 1 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ واااااااااااااااا شما عشقتو ببر نون وایی بگو دو تا نون بده اگه داد من اسم بچمو میزارم احمدی نژاد 2 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ نمیدونم... به نظرم این مطلبی که اینجا گذاشتید چیزی هست که یک بچه ی هفت ساله میگه... ولی به هر حال من دیدم که چطوری علاقه میتونه انگیزه بده... دلیلی باشه بره بودن و تلاش کردن... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده