Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دوستان همیشه همراه سلام بالاخره انتظارها به سرآمد و رای گیری مسابقه عکس تالار کشاورزی با موضوع شکوفه بهاری به پایان رسید! :camera2: در این دوره از مسابقات ما 19 شرکت کننده داشتیم که به همشون یه خسته نباشید ویژه میگم ممنون از 72 نفری در رای گیری شرکت کردند که من قدردان تک تک شما هستم با تشکر از الهه عزیز (soil eng) که در این مسابقه همکار ما بود , زحمت دریافت و قرار دادن عکس ها رو برعهده داشت میرسیم به معرفی شرکت کننده های گرامی که با عکس های زیباشون مسابقه ما را جریان بخشیدند: عکس شماره 1: helma.b عکس شماره 2:binam* عکس شماره 3 : ...Urbanist... عکس شماره 4 : سامیار220 عکس شماره 5 : Yekta.M عکس شماره 6 : دختر باران عکس شماره 7 : mahsa0091 عکس شماره 8 : آتیه معماری عکس شماره 9 : Н α м ί đ _ Ŝ ђ α ђ г $ α ž عکس شماره 10 : Yamna 1 عکس شماره 11 : fireopal عکس شماره 12 : nasim184 عکس شماره 13 :faaarnaz عکس شماره 14 :Lean عکس شماره 15 : zakaria hamezade عکس شماره 16 :yade dirooz عکس شماره 17 :*salamat* عکس شماره 18 :eng.l.s عکس شماره 19 :Tamana73 در پایان می پردازیم به بخش جوایز و برندگان مسابقه عکس ها در سطح بسیار خوبی قرار داشت در تعداد رای هم رقابت بسیار نزدیک بود (مخصوصا نفر اول و دوم) اما در نهایت فقط یک اثر برنده مدال عکاس برتر میشه طبق قولی که داده بودیم به 5 شرکت کننده امتیاز و مدال اهدا میشه اما چون تعداد رای های نفر پنجم عکس های (15 و 19) یکسان بود به شش نفر امتیاز داده میشه نفرات برتر نفر اول : خانم Yamna 1 برنده 300 امتیاز + مدال نفر دوم : خانم ...Urbanist... برنده 200 امتیاز نفر سوم : خانم Yekta.M برنده 150 امتیاز نفر چهارم : خانم helma.b برنده 100 امتیاز نفر پنجم : آقای zakaria hamezade و خانم Tamana73 برنده 50 امتیاز به دوستان عزیز تبریک میگم 46 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ تبریک میگم به دوستان عکس ها همشون زیبا بودن 12 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ به تمام شركت كننده ها خسته نباشيد ميگم.. و تشكر ميكنم از اينكه عكسهخاي خودشونو در اين دوره مسابقات ما شركت دادن.. به تمام برندگان هم تبريك ميگم...مباركتون باشه يه نكته: دوستان عزيز با شرمندگي من اين لينك رو 5بار براي هركسي فرستادم.. ولي دقت كنيد به تاريخ عضويتم پس متوجه هستم .. انسانها خطا و اشتباه دارن.. بنابراين خواهش ميكنم پيام خصوصي بهم هربار نديد گوش زد كنيد.. متشكرم 12 لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ منم تبریک میگم. هم به برندگان و هم به تالار کشاورزی برای این مسابقه که عالی برگزار شد 11 لینک به دیدگاه
mohitzist iran 2176 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ تبریک به همگی دوستان، واقعا همه عکس ها زیبا بود 9 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ تبریک میگم . تصاویر بسیار زیبایی بودن 12 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام. منم به برندگان تبریک میگم . :icon_gol::icon_gol: 7 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مباااااااااااااااااااااااااااااارکههههههههههههه.....:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:...........هورااااااااااااااااااااااااااااااا........:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:............همه تونو دوست دارم..........عکسای همتون از نظرم برندس.......:hapydancsmil::hapydancsmil: 7 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ تبریییییییییییییییییییییییییییییییییکککککککککککککککککککککککککککککککککککککک به برنده و صد درود به بقییه شرکت کننده ها برنده باید شیرینی بده 8 لینک به دیدگاه
hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ تبریک به دوستان برنده 6 لینک به دیدگاه
Arefeh.A 140 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ همه عکسا قشنگ بودن به برنده ها تبریک میگم 6 لینک به دیدگاه
helma.b 3345 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ به همه ی دوستان عزیزی که شرکت کردن خسته نباشید میگم و تشکر میکنم و تبریک ویژه به دوستانی که برنده شدند به خودمم تبریک میگم 6 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ :ws28:. . . . :4564: . . . ای داااادکمک من 19 میخواستم . . . بچه ها آقایون خانوما تبریک میگم..عکساتون عالی بودن:hapydancsmil:هنر نزد ایرانیان استو بس متشکرم 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ تبریک به همه دوستان و خسته نباشید به برگزارکنندگانش 6 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ به همه شرکت کننده ها خسته نباشید میگم. دست همگیتون درد نکنه/و خیلی ممنون که مثل همیشه همراه تالار کشاورزی بودین و یه تبریک ویژه به نفرات برتر.مبارکتون باشه 5 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ :ws28:. . . . :4564: . . . ای داااادکمک من 19 میخواستم . . . بچه ها آقایون خانوما تبریک میگم..عکساتون عالی بودن:hapydancsmil:هنر نزد ایرانیان استو بس متشکرم پیشرفت کردی کم کم داری به سکوی اول نزدیک میشی 3 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اینا از من عکس گرفته بودن.چرا به من مدال ندادین 5 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اینا از من عکس گرفته بودن.چرا به من مدال ندادین با پست پیشتاز به دستت میرسه :gnugghender: 4 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ یمنا کجاییییییییییییییییییییییییییییی بیا شام بده به بچه هااین همه دکتر مهندس اومدن اینجا به تو تبریک گفتن زشته گشنه برگردن:vahidrk: 7 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده