Arpak 8511 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ :mbj6ivxkw3ccem7bie7با سلام و عرض ادب و احترام و ا اینجور حرفا:mbj6ivxkw3ccem7bie7 :w70:تولد بابامه ایشاالله مبارکش باد...خیلیم مبارکش باد...همینجوری هی بازم مبارکش باد:w70: :w36:بیاین تبریک و کیک خورونو شام مامم خواسین باس خوجل بنداز شین چون اصولا بابایه من به این راحتیا دُم به تله نداده و نمیده و نخواهد داد:w36: :w888:خو چیه بر و بر منو نگا میکنین تبریک بگین دیگه:w888: :w00:باس حتما معرفی کنم بابامو:w00: :ubhuekdv133q83a7yy7یعنی شما روتون میشه نشناسین بابامو؟:ubhuekdv133q83a7yy7 :imoksmiley:نه یعنی واقعا میخواین بگن نشناختین هنو؟:imoksmiley: :w589:نه یعنی راس راس میخواین تو چشایه من زل بزنین و بگین اینو؟:w589: :shame:خــــــــــــــــــــــــــاکـــــــــــــ عالـــــــــــــــــــــم بر ســــــــــــــــــــــــرم:shame: :dancegirl2:دیر دیر دیــــــــــــــــــــــــــــــن:dancegirl2: :626gdau:بابام کسی نی جز:626gdau: :happy:Mohammad Aref:happy: :w42:بزن کـــــــــــــــف قشنگروووووووووووووووووووووووووووووو:w42: :(50):رقص و موزیک و دمبل و دیمبُلم آزاده:(50): :w12:باس خاطرِ اینکه اینجا واس ماس:w12: :hrqr6zeqheyjho1f9mxیعنی کلش ماس ماس:hrqr6zeqheyjho1f9mx 30 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ محمد جان تولدت مبارک امیدوارم همیشه سلامت و شاد و موفق باشی. لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ به به عرض ارادت به بزرگ انجمن.... زاد روزتون خجسته... تبریک میگم. ارزوی سلامتی و شادی و موفقیت دارم. لحظه هاتون آروم.خوش باشید. ♥♥♥♥♥♥♥♥ لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ :happybday: تولدت مبارك محمد جان :happybday: :happy: لینک به دیدگاه
Mehdi.Aref 26781 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ محمدجان مبارک باشه ایشالا تولد 120 سالگیت تو نواندیشان:icon_gol: لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ تبریک تولد بی شک بهانه ای شد برای تشکر از زحمات فراوانت .لحظه هایتان شاد و خندان [ :4uboxsmiley: لینک به دیدگاه
helma.b 3345 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام تبریک میگم ایشالله همیشه شاد و موفق باشین لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ تولدتون مبارک ارشد جان امیدوارم تا سال تولدی دیگه به همه آرزوهای قشنگتون برسید:icon_gol: نکته:سال تولدی:این تولد تا تولد سال دیگه را سال تولدی گویند لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ به به تولدت مبارک گرانقدر شاد و سلامت باشی لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ تولدتون مبارک ایشالا 120 ساله شین:icon_gol: لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ :mbj6ivxkw3ccem7bie7با سلام و عرض ادب و احترام و ا اینجور حرفا:mbj6ivxkw3ccem7bie7 :w70:تولد بابامه ایشاالله مبارکش باد...خیلیم مبارکش باد...همینجوری هی بازم مبارکش باد:w70: :w36:بیاین تبریک و کیک خورونو شام مامم خواسین باس خوجل بنداز شین چون اصولا بابایه من به این راحتیا دُم به تله نداده و نمیده و نخواهد داد:w36: :w888:خو چیه بر و بر منو نگا میکنین تبریک بگین دیگه:w888: :w00:باس حتما معرفی کنم بابامو:w00: :ubhuekdv133q83a7yy7یعنی شما روتون میشه نشناسین بابامو؟:ubhuekdv133q83a7yy7 :imoksmiley:نه یعنی واقعا میخواین بگن نشناختین هنو؟:imoksmiley: :w589:نه یعنی راس راس میخواین تو چشایه من زل بزنین و بگین اینو؟:w589: :shame:خــــــــــــــــــــــــــاکـــــــــــــ عالـــــــــــــــــــــم بر ســــــــــــــــــــــــرم:shame: :dancegirl2:دیر دیر دیــــــــــــــــــــــــــــــن:dancegirl2: :626gdau:بابام کسی نی جز:626gdau: :happy:Mohammad Aref:happy: :w42:بزن کـــــــــــــــف قشنگروووووووووووووووووووووووووووووو:w42: :(50):رقص و موزیک و دمبل و دیمبُلم آزاده:(50): :w12:باس خاطرِ اینکه اینجا واس ماس:w12: :hrqr6zeqheyjho1f9mxیعنی کلش ماس ماس:hrqr6zeqheyjho1f9mx سلااام. دستت مرسی ببینم تو کادوت کو؟ :vahidrk: لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ تبریک مرسی محمد جان تولدت مبارکامیدوارم همیشه سلامت و شاد و موفق باشی. ممنون ایمان جان تولدتون مبارک........... مرسی به به عرض ارادت به بزرگ انجمن....زاد روزتون خجسته... تبریک میگم. ارزوی سلامتی و شادی و موفقیت دارم. لحظه هاتون آروم.خوش باشید. ♥♥♥♥♥♥♥♥ ممنون تمنا خانم. لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ :happybday: تولدت مبارك محمد جان :happybday: :happy: یادت رفت بولد کنی نوشته و فونتشو 4 کنی دستت مرسی محمدجان مبارک باشه ایشالا تولد 120 سالگیت تو نواندیشان:icon_gol: مرسی. ایشالا تبریک تولد بی شک بهانه ای شد برای تشکر از زحمات فراوانت .لحظه هایتان شاد و خندان :4uboxsmiley: ممنون تبریک میگم به بابا جونت تبریک دست خالی که نگو سلام تبریک میگم ایشالله همیشه شاد و موفق باشین مرسی. ممنون لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ تولدتون مبارک ارشد جانامیدوارم تا سال تولدی دیگه به همه آرزوهای قشنگتون برسید:icon_gol: نکته:سال تولدی:این تولد تا تولد سال دیگه را سال تولدی گویند نکته کلیدی و آموزنده ای بود ممنون به به تولدت مبارک گرانقدر شاد و سلامت باشی مرسی گرانمایه تولدتون مبارکایشالا 120 ساله شین:icon_gol: مرسی. ایشالا لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ یادت رفت بولد کنی نوشته و فونتشو 4 کنی دستت مرسی ديگه با گوشي خوب تلاشمو كردم لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مبارک باشه:w58: مرسی ديگه با گوشي خوب تلاشمو كردم آها اگه با گوشی بوده پس تلاش تحسین برانگیزی بود لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده