Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اگه یه آدم روانی مثه افشین بگه یا باید یه سوسکه زنده بخوری یا میکشمت چی کار میکنی؟تا جواب بدی من برم قرصامو بخورم بیام :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): من از ده متری سوسک مرده نمیتونم رد بشم چ برسه ... مردنو ترجیح میدم. برو برو 4 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ یادمون رفت خمله کنیم:icon_pf (34):ایشالا فردا شب 4 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ یادمون رفت خمله کنیم:icon_pf (34):ایشالا فردا شب تقصیر من شد معذرت 4 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ب نظرت من چ شکلی ام.......دقیق بگو....... 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ تقصیر من شد معذرت فدااااااااا سرت............ 3 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام مرسی از دعوتت. آماده ای؟؟؟ . . . شروع: 1- بزرگ ترین آرزوت چیه؟ 2- از کی متنفری؟ 3- از کی خوشت میاد؟ 4- علم بهتر است یا ثروت؟ 5- خوشبختی رو تو چی میبینی؟ 6- از دست دادن کی تو زندگیت برات سخت ترینه؟(ایشالا ک عزیزات همیشه سالم و سرحال باشن) 7- دوس داری تو چه سنی ازدواج کنی؟ 8- به نظرت نتیجه مذاکرات هسته ای چی میشه؟اصن به نفع ایرانه یا نه؟ 9- گفتی بهترین غذایی که دوس داری ماکارونیه.دوس داری بهترین ماکارونی دنیارو با کی بخوری؟(فقد یه نفر) 10 - آخ رین باری که خودتو سرزنش کردی کی بود؟براچی؟ 11- بهترین جایی که آرامشتو اونجا حس میکنی کجاس؟ 12- تو یه خیابونی،باید یه مسیری رو با تاکسی بری(مسیرت جوریه که امکان پیاده رفتن هس اما طولانی و خسته کنندس).پولی که همراهته فقد اندازه کرایه تاکسیه.دختربچه ای تنگدست میاد و ازت درخواست کمک میکنه.با توجه به سنش و شرایط بدی که داره مطمعأ میشی که واقعأ فقیره... آیا حاضری پول تاکسی رو به دخترک بدی و مسیرتو پیاده بری؟ 13- بنظرت صادق بودن بهتر از رعایت جنبه های ادبه؟ 1 4- ا ینکه مورد تعریف و تمجید دیگران واقع شی رو دوس داری؟ 15- تا به حال شده بخاطر نداشتن توان و یا ضعف از حق خودت بگذری؟ اینا دور اول سوالا بود.منتظر پاتک های بعدی ما باشید 4 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ تقصیر من شد معذرت فدای سرت خو فردا از خجالتش در میایم:gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دادا کمکی میتونم بکنم؟ مرسی چیز مهمی نی.لطف داری.اگه چیزی شد تو پروف بت میگم.ممنون 1 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلاممرسی از دعوتت. آماده ای؟؟؟ . . . شروع: 1- بزرگ ترین آرزوت چیه؟ 2- از کی متنفری؟ 3- از کی خوشت میاد؟ 4- علم بهتر است یا ثروت؟ 5- خوشبختی رو تو چی میبینی؟ 6- از دست دادن کی تو زندگیت برات سخت ترینه؟(ایشالا ک عزیزات همیشه سالم و سرحال باشن) 7- دوس داری تو چه سنی ازدواج کنی؟ 8- به نظرت نتیجه مذاکرات هسته ای چی میشه؟اصن به نفع ایرانه یا نه؟ 9- گفتی بهترین غذایی که دوس داری ماکارونیه.دوس داری بهترین ماکارونی دنیارو با کی بخوری؟(فقد یه نفر) 10 - آخ رین باری که خودتو سرزنش کردی کی بود؟براچی؟ 11- بهترین جایی که آرامشتو اونجا حس میکنی کجاس؟ 12- تو یه خیابونی،باید یه مسیری رو با تاکسی بری(مسیرت جوریه که امکان پیاده رفتن هس اما طولانی و خسته کنندس).پولی که همراهته فقد اندازه کرایه تاکسیه.دختربچه ای تنگدست میاد و ازت درخواست کمک میکنه.با توجه به سنش و شرایط بدی که داره مطمعأ میشی که واقعأ فقیره... آیا حاضری پول تاکسی رو به دخترک بدی و مسیرتو پیاده بری؟ 13- بنظرت صادق بودن بهتر از رعایت جنبه های ادبه؟ 1 4- ا ینکه مورد تعریف و تمجید دیگران واقع شی رو دوس داری؟ 15- تا به حال شده بخاطر نداشتن توان و یا ضعف از حق خودت بگذری؟ اینا دور اول سوالا بود.منتظر پاتک های بعدی ما باشید خو تو که کشتیش:ws28: 3 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خو تو که کشتیش:ws28: دور اول سؤالا بود. 2 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ب نظرت من چ شکلی ام.......دقیق بگو....... تا حدودی این شکلی :شیطون و فعال 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خو تو که کشتیش:ws28: سلاممرسی از دعوتت. آماده ای؟؟؟ . . . شروع: 1- بزرگ ترین آرزوت چیه؟ 2- از کی متنفری؟ 3- از کی خوشت میاد؟ 4- علم بهتر است یا ثروت؟ 5- خوشبختی رو تو چی میبینی؟ 6- از دست دادن کی تو زندگیت برات سخت ترینه؟(ایشالا ک عزیزات همیشه سالم و سرحال باشن) 7- دوس داری تو چه سنی ازدواج کنی؟ 8- به نظرت نتیجه مذاکرات هسته ای چی میشه؟اصن به نفع ایرانه یا نه؟ 9- گفتی بهترین غذایی که دوس داری ماکارونیه.دوس داری بهترین ماکارونی دنیارو با کی بخوری؟(فقد یه نفر) 10 - آخ رین باری که خودتو سرزنش کردی کی بود؟براچی؟ 11- بهترین جایی که آرامشتو اونجا حس میکنی کجاس؟ 12- تو یه خیابونی،باید یه مسیری رو با تاکسی بری(مسیرت جوریه که امکان پیاده رفتن هس اما طولانی و خسته کنندس).پولی که همراهته فقد اندازه کرایه تاکسیه.دختربچه ای تنگدست میاد و ازت درخواست کمک میکنه.با توجه به سنش و شرایط بدی که داره مطمعأ میشی که واقعأ فقیره... آیا حاضری پول تاکسی رو به دخترک بدی و مسیرتو پیاده بری؟ 13- بنظرت صادق بودن بهتر از رعایت جنبه های ادبه؟ 1 4- ا ینکه مورد تعریف و تمجید دیگران واقع شی رو دوس داری؟ 15- تا به حال شده بخاطر نداشتن توان و یا ضعف از حق خودت بگذری؟ اینا دور اول سوالا بود.منتظر پاتک های بعدی ما باشید قانوووووووووووووونو رعایت کن نوبت جواب من......:vahidrk:....... 2 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ قانوووووووووووووونو رعایت کن نوبت جواب من......:vahidrk:....... عجله دارم آبجی مهناز.بعدأ حالتون را خواهیم دریافت کرد 3 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ تا حدودی این شکلی :شیطون و فعال :ws28:ایول!عجب دهنی داری!:ws47: 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ تا حدودی این شکلی :شیطون و فعال قابل توجه روزبه ک منو دیده......نظرت چیه........ 3 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ تا حدودی این شکلی :شیطون و فعال اینو همین الان کشیدیاصن این شلکی نیست آخه 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ عجله دارم آبجی مهناز.بعدأ حالتون را خواهیم دریافت کرد عجله داشتیییییییی زودتر میومدییییییی................... 3 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ عزیزانم لطفا کاربری تایپک رو عوض نکنید.حال مریم را بگیرید!دمای صندلی اومده پایینا!!!! 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، ۱۳۹۴ عجله داشتیییییییی زودتر میومدییییییی................... ولی یکم چشات شبیههیه حالت موزی داره:ws28: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده