Dreamy Girl 6672 ارسال شده در 12 مرداد، 2015 اگه یه آدم روانی مثه افشین بگه یا باید یه سوسکه زنده بخوری یا میکشمت چی کار میکنی؟تا جواب بدی من برم قرصامو بخورم بیام :icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34)::icon_pf (34): من از ده متری سوسک مرده نمیتونم رد بشم چ برسه ... مردنو ترجیح میدم. برو برو 4
Dreamy Girl 6672 ارسال شده در 12 مرداد، 2015 یادمون رفت خمله کنیم:icon_pf (34):ایشالا فردا شب تقصیر من شد معذرت 4
Seren7 1125 ارسال شده در 12 مرداد، 2015 سلام مرسی از دعوتت. آماده ای؟؟؟ . . . شروع: 1- بزرگ ترین آرزوت چیه؟ 2- از کی متنفری؟ 3- از کی خوشت میاد؟ 4- علم بهتر است یا ثروت؟ 5- خوشبختی رو تو چی میبینی؟ 6- از دست دادن کی تو زندگیت برات سخت ترینه؟(ایشالا ک عزیزات همیشه سالم و سرحال باشن) 7- دوس داری تو چه سنی ازدواج کنی؟ 8- به نظرت نتیجه مذاکرات هسته ای چی میشه؟اصن به نفع ایرانه یا نه؟ 9- گفتی بهترین غذایی که دوس داری ماکارونیه.دوس داری بهترین ماکارونی دنیارو با کی بخوری؟(فقد یه نفر) 10 - آخ رین باری که خودتو سرزنش کردی کی بود؟براچی؟ 11- بهترین جایی که آرامشتو اونجا حس میکنی کجاس؟ 12- تو یه خیابونی،باید یه مسیری رو با تاکسی بری(مسیرت جوریه که امکان پیاده رفتن هس اما طولانی و خسته کنندس).پولی که همراهته فقد اندازه کرایه تاکسیه.دختربچه ای تنگدست میاد و ازت درخواست کمک میکنه.با توجه به سنش و شرایط بدی که داره مطمعأ میشی که واقعأ فقیره... آیا حاضری پول تاکسی رو به دخترک بدی و مسیرتو پیاده بری؟ 13- بنظرت صادق بودن بهتر از رعایت جنبه های ادبه؟ 1 4- ا ینکه مورد تعریف و تمجید دیگران واقع شی رو دوس داری؟ 15- تا به حال شده بخاطر نداشتن توان و یا ضعف از حق خودت بگذری؟ اینا دور اول سوالا بود.منتظر پاتک های بعدی ما باشید 4
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 12 مرداد، 2015 تقصیر من شد معذرت فدای سرت خو فردا از خجالتش در میایم:gnugghender: 2
Seren7 1125 ارسال شده در 12 مرداد، 2015 دادا کمکی میتونم بکنم؟ مرسی چیز مهمی نی.لطف داری.اگه چیزی شد تو پروف بت میگم.ممنون 1
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 12 مرداد، 2015 سلاممرسی از دعوتت. آماده ای؟؟؟ . . . شروع: 1- بزرگ ترین آرزوت چیه؟ 2- از کی متنفری؟ 3- از کی خوشت میاد؟ 4- علم بهتر است یا ثروت؟ 5- خوشبختی رو تو چی میبینی؟ 6- از دست دادن کی تو زندگیت برات سخت ترینه؟(ایشالا ک عزیزات همیشه سالم و سرحال باشن) 7- دوس داری تو چه سنی ازدواج کنی؟ 8- به نظرت نتیجه مذاکرات هسته ای چی میشه؟اصن به نفع ایرانه یا نه؟ 9- گفتی بهترین غذایی که دوس داری ماکارونیه.دوس داری بهترین ماکارونی دنیارو با کی بخوری؟(فقد یه نفر) 10 - آخ رین باری که خودتو سرزنش کردی کی بود؟براچی؟ 11- بهترین جایی که آرامشتو اونجا حس میکنی کجاس؟ 12- تو یه خیابونی،باید یه مسیری رو با تاکسی بری(مسیرت جوریه که امکان پیاده رفتن هس اما طولانی و خسته کنندس).پولی که همراهته فقد اندازه کرایه تاکسیه.دختربچه ای تنگدست میاد و ازت درخواست کمک میکنه.با توجه به سنش و شرایط بدی که داره مطمعأ میشی که واقعأ فقیره... آیا حاضری پول تاکسی رو به دخترک بدی و مسیرتو پیاده بری؟ 13- بنظرت صادق بودن بهتر از رعایت جنبه های ادبه؟ 1 4- ا ینکه مورد تعریف و تمجید دیگران واقع شی رو دوس داری؟ 15- تا به حال شده بخاطر نداشتن توان و یا ضعف از حق خودت بگذری؟ اینا دور اول سوالا بود.منتظر پاتک های بعدی ما باشید خو تو که کشتیش:ws28: 3
Dreamy Girl 6672 ارسال شده در 12 مرداد، 2015 ب نظرت من چ شکلی ام.......دقیق بگو....... تا حدودی این شکلی :شیطون و فعال 3
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 12 مرداد، 2015 خو تو که کشتیش:ws28: سلاممرسی از دعوتت. آماده ای؟؟؟ . . . شروع: 1- بزرگ ترین آرزوت چیه؟ 2- از کی متنفری؟ 3- از کی خوشت میاد؟ 4- علم بهتر است یا ثروت؟ 5- خوشبختی رو تو چی میبینی؟ 6- از دست دادن کی تو زندگیت برات سخت ترینه؟(ایشالا ک عزیزات همیشه سالم و سرحال باشن) 7- دوس داری تو چه سنی ازدواج کنی؟ 8- به نظرت نتیجه مذاکرات هسته ای چی میشه؟اصن به نفع ایرانه یا نه؟ 9- گفتی بهترین غذایی که دوس داری ماکارونیه.دوس داری بهترین ماکارونی دنیارو با کی بخوری؟(فقد یه نفر) 10 - آخ رین باری که خودتو سرزنش کردی کی بود؟براچی؟ 11- بهترین جایی که آرامشتو اونجا حس میکنی کجاس؟ 12- تو یه خیابونی،باید یه مسیری رو با تاکسی بری(مسیرت جوریه که امکان پیاده رفتن هس اما طولانی و خسته کنندس).پولی که همراهته فقد اندازه کرایه تاکسیه.دختربچه ای تنگدست میاد و ازت درخواست کمک میکنه.با توجه به سنش و شرایط بدی که داره مطمعأ میشی که واقعأ فقیره... آیا حاضری پول تاکسی رو به دخترک بدی و مسیرتو پیاده بری؟ 13- بنظرت صادق بودن بهتر از رعایت جنبه های ادبه؟ 1 4- ا ینکه مورد تعریف و تمجید دیگران واقع شی رو دوس داری؟ 15- تا به حال شده بخاطر نداشتن توان و یا ضعف از حق خودت بگذری؟ اینا دور اول سوالا بود.منتظر پاتک های بعدی ما باشید قانوووووووووووووونو رعایت کن نوبت جواب من......:vahidrk:....... 2
Seren7 1125 ارسال شده در 12 مرداد، 2015 قانوووووووووووووونو رعایت کن نوبت جواب من......:vahidrk:....... عجله دارم آبجی مهناز.بعدأ حالتون را خواهیم دریافت کرد 3
Seren7 1125 ارسال شده در 12 مرداد، 2015 تا حدودی این شکلی :شیطون و فعال :ws28:ایول!عجب دهنی داری!:ws47: 3
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 12 مرداد، 2015 تا حدودی این شکلی :شیطون و فعال قابل توجه روزبه ک منو دیده......نظرت چیه........ 3
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 12 مرداد، 2015 تا حدودی این شکلی :شیطون و فعال اینو همین الان کشیدیاصن این شلکی نیست آخه 3
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 12 مرداد، 2015 عجله دارم آبجی مهناز.بعدأ حالتون را خواهیم دریافت کرد عجله داشتیییییییی زودتر میومدییییییی................... 3
Seren7 1125 ارسال شده در 12 مرداد، 2015 عزیزانم لطفا کاربری تایپک رو عوض نکنید.حال مریم را بگیرید!دمای صندلی اومده پایینا!!!! 2
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 12 مرداد، 2015 عجله داشتیییییییی زودتر میومدییییییی................... ولی یکم چشات شبیههیه حالت موزی داره:ws28: 3
ارسال های توصیه شده