yanāl 2221 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ قبل اعدام ميگن حرفي داري ؟ ميگه نه، ميكشنش بالا؛ دست وپاميزنه كه حرف دارم.. . . . . . . . . . میارنش پایین ميگن بگو: میگه جناب سروان خونه روبرویی ماهواره داره ازاينجامعلومه ! :/ 8 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ .همسرم اومده میگه عزیزم تو چرا پست نمیزاری تو لاین؟؟؟اصن بلدی؟؟؟گفتم: نه عزیزم اصلا لاین فعالیت ندارممیگه آفرین به زندگیمون برسنمیدونه بلاکه 5 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ مردم ایران همشون خارجین!!!آخه همش دارن میگن ایرانی جماعت اینجور!ایرانی جماعت اونجور!!خواهر من برادر من بیا خودمونو درست کنیم!! 5 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ این پسرایی که مدل موهاشونو ایتالیایی یا انگلیسی کوتاه میکنن......و باید از پاهاشون گرفت.....چپشون کردبه جایه جارو ازشون استفاده کرد. والا به خدا…آخه اینم مدل موئه؟؟؟؟؟ 5 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ کم کم رسیدیم به مرحله ای که گوجه فرنگی رو هم باید به شرط چاقو خرید.....والا ازبس ظاهرشون قرمزه داخلش سفید کلمی:icon_pf (34): 7 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ ببخشید یه سوالی ذهن منو درگیر کردهقوت غالب ما که اینترنته...فطریمون نفری چند گیگ در میاد؟؟ 6 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ داستان زندگیه من:وقتی سرم خلوته کسی بهم اس نمیده!حالا کافیه سرم شلوغ شه... 5 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ دختره ﺍﮔﻪ یه ﮐﭙﯽ ﺍﺯ ﻗﯿﺎﻓﺸﻮ ﺑﺒﺮﻩ ﺑﺎﻧﮏ ﮐﺸﺎﻭﺭﺯﯼﺑﻬﺶ ﻭﺍﻡ ﺧﺸﮑﺴﺎﻟﯽ ﺗﻌﻠﻖ ﻣﯿﮕﯿﺮﻩﺍﻭﻧﻮﻗﺖ ﺗﻮ ﭘﺮﻭﻓﺎﯾﻠﺶ ﻧﻮﺷﺘﻪ :ﭼﺸﺎﺗﻮ ﺑﺒﻨﺪ ﻣﻨﻮ ﺗﺼﻮﺭ ﮐﻦ ، ﻣــــــــــﺎﻫﺘﻮ ﺩﯾﺪﯼ؟يعني كاكتوس اعتماد به نفس اينو داشتسالي سه بار هلو ميداد 4 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ دختره ﺍﮔﻪ یه ﮐﭙﯽ ﺍﺯ ﻗﯿﺎﻓﺸﻮ ﺑﺒﺮﻩ ﺑﺎﻧﮏ ﮐﺸﺎﻭﺭﺯﯼﺑﻬﺶ ﻭﺍﻡ ﺧﺸﮑﺴﺎﻟﯽ ﺗﻌﻠﻖ ﻣﯿﮕﯿﺮﻩﺍﻭﻧﻮﻗﺖ ﺗﻮ ﭘﺮﻭﻓﺎﯾﻠﺶ ﻧﻮﺷﺘﻪ :ﭼﺸﺎﺗﻮ ﺑﺒﻨﺪ ﻣﻨﻮ ﺗﺼﻮﺭ ﮐﻦ ، ﻣــــــــــﺎﻫﺘﻮ ﺩﯾﺪﯼ؟يعني كاكتوس اعتماد به نفس اينو داشتسالي سه بار هلو ميداد تحریف نکن..اون پسره بود:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۴ تحریف نکن..اون پسره بود:vahidrk: نقل قول نگیر ممنوعه.دختر بود تحریف شدشو بهت غالب کردناین درستشه:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ دقت کردین… جدیداً چقد باید با احتیاط موس رو بچرخونیم؟! لامصب سایتا مین گذاری شده ان خدانکنه اتفاقی کلیک کنی! شونصدتا پیج دیگه باز میشه! 5 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ گلایه یک نفر به خدا: خدایا یادته جام جهانی چقدر دعا کردیم اما آخرش آرژانتین یه گل زد ماباختیم حالا که ماه رمضون آومده برو به همون آرژانتین جونت بگو برات روزه بگیره ما که نیستیم 3 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ ﺷﻤﺎﺭﺵ ﭘﺴﺮﺍ ﺗﻮ ﺑﺎﺷﮕﺎﻩ ﻫﻨﮕﺎﻡ ﻭﺯﻧﻪ ﺯﺩﻥ : .1ﯾﮏ .2ﺩﻭ .3ﺳﻊ .4ﭼﺎﻉ .5 ﭘﻊ .6 ﺷﯿﻊ .7 ﻋﻔﺖ .8ﻋﺸﺖ .9 ﻋﻮﺡ .10ﻋﺢ ﺷﻤﺎﺭﺵ ﺩﺧﺘﺮﺍ ﺗﻮﯼ ﺑﺎﺷﮕﺎﻩ ﻫﻨﮕﺎﻡ ﻭﺯﻧﻪ ﺯﺩﻥ : ﯾﮏ . . .. . ﺗﻖ ﻳﺎ ﺍﺑﻠﻔﻀﻞ ﻭﺯﻧﻪ ﺍﻓﺘﺎﺩ ﺻﻠﻮﺍﺕ ﺑﻔﺮﺳﺘﯿﻦ:ws28::ws28: 6 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ به دوستم می گم کیف پولت چقدر قشنگهمی گه چرم مشهد عموم از آلمان برام آورده! 6 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ انقدر پول دارم که تاآخر عمرم میتونم راحت زندگی کنم البته به شرطی که همین پنجشنبه بمیرم 4 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ ﻣﯿﮕﻮﯾﻨﺪ ﺷﯿﺸﻪ ﻫﺎ ﺍﺣﺴﺎﺱ ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ . . . ﺍﻣﺎ ﻭﻗﺘﯽ ﺭﻭﯼ ﺷﯿﺸﻪ ﯼ ﺑﺨﺎﺭ ﮔﺮﻓﺘﻪ ﺍﯼ ﻧﻮﺷﺘﻢ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، ﺁﺭﺍﻡ ﮔﺮﯾﺴﺖ . . . . ﯾﻪ ﺑﺎﺭﻡ ﻧﻮﺷﺘﻢ : ﺩﻭﺳﺘﺖ ﻧﺪﺍﺭﻡ ﺑﺎﺯﻡ ﮔﺮﯾﺴﺖ کلا میگریسه 6 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ مامان بزرگم فوت کردهبابای عروسمون زنگ زده برای تسلیتحالا سوتی های من تواین دو دقیقه مکالمه:دخترم خدا بیامرزدشون:خواهش میکنمخدا بندگان شماروهم رحمت کنه!!کی فوت کردن:دیشب عصرببخشید دخترم مزاحم شدم:خواهش میکنممزاحم هستید،خدافظقیافه من بعداز قطع کردن:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ دیشب سوار پورشه شده بودمداشتم یه اهنگ گوش میدادمیهو یکی پرید جلوی ماشین....هیچی دیگه همچن ترمز زدملحافم پاره شد 7 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۴ آیا میدونستید اگه کوکاکولا رو برعکس کنید میریزه زمین ؟ 5 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۴ .ﮔﺮﻭﻩ ﻻﯾﻦ ﺩﺭ ﺍﯾﺮﺍﻥ . . . ﺭﺿﺎ : ﺳﻼﻡ ﺑﮑﺲ ﭼﺮﺍ ﮐﺴﯽ ﺟﻮﺍﺏ ﻧﻤﯿﺪﻩ ؟ ﺍﻭﮐﯽ ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ ﮐﺴﯽ ﻧﯿﺴﺖ؟ ﺑﺎﯼ ﭼﻨﺪ ﺛﺎﻧﯿﻪ ﺑﻌﺪ ﺳﺎﻧﺎﺯ : ﭘﺨﺨﺨﺦ ﻋﻠﯽ : ﺳﻼﻡ ﺧﺎﻧﻮﻡ ﺣﺴﯿﻦ : ﺳﻼﻡ ﮔﻠﻢ ﺣﺎﻣﺪ : ﺳﻼﻡ ﻋﺸﻘﻢ ﻣﻬﺪﯼ : ﺳﻼﻡ ﺧﻮﺷﮕﻠﻪ ﺟﻌﻔﺮ : ﺳﻼﻣﻤﻤﻢ ﺍﺻﻐﺮ : ﻫﺎﯼ ﺧﺎﻧﻮﻣﻢ ﻣﺤﻤﺪ : ﺳﻼﻡ ﺏ ﺭﻭﯼ ﻣﺎﻫﺖ ﺍﺷﮑﺎﻥ : ﺳﻼﻡ ﺧﻮﺵ ﺍﻭﻣﺪﯼ ﻣﻬﺮﺍﻥ : ﺳﺴﺴﺴﺲﻻﻣﻤﻢ . ﺯﻫﺮﺍ : ﺳﻼﻡ ﺍﺟﯽ ﺳﺎﻧﺎﺯ : ﺱ واقعان واقعیته . 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده