Yamna 1 17420 ارسال شده در 13 شهریور، 2015 تنها خدمت من به بشر اینه کهپول در نمیارم تا بقیه دربیارنولی حیف که قدرمو نمیدونن 5
Yamna 1 17420 ارسال شده در 13 شهریور، 2015 راهنمایی که بودم هر سوالی از اجتماعیبلد نبودم مینوشتم هرج و مرج ....لامصب همیشه هم نمره ی کاملو از اون سوال میگرفتم . 5
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 13 شهریور، 2015 راستی شنیدین مردم امریکا ریختن صرافیها دارن همدیگرو میکشند میگین برا چی خوب معلومه دیگه برا خرید ریال ایران 5
Yamna 1 17420 ارسال شده در 13 شهریور، 2015 احسان علیخانی الان داره جلوی آینه تمرین بغض میکنه واسه ماه رمضون.... 4
Yamna 1 17420 ارسال شده در 13 شهریور، 2015 پسرا ﭼﻨﺪ ﺳﺎﻝ ﺑﻌﺪ ﺧﻄﺎﺏ ﺑﻪ ﻓﺮﺯﻧﺪانشون:ﻣﺎﻣﺎﻧﺖ ﻫﺮ چرت و پرتى می نوﺷﺖ ﻣﻦ ﺍﻟﮑﯽ ﻻﯾﮏ می کردم:icon_pf (34): 5
yanāl 2221 ارسال شده در 13 شهریور، 2015 خیلی سخته وقتی داری پست عاشقانه میذاری از خیسی گوشیت بفهمی داری گریه میکنی واسه شما هم پیش اومده ؟؟؟؟؟ . . . . . . . . . . . . . . واسه من که پیش نیومده !!! این قرطی بازیا چیه!! منو با بیل زدن تو سرم گریه نکردم ! 5
yanāl 2221 ارسال شده در 13 شهریور، 2015 هایده ثابت کرد خوانندگی به هیکل ربط نداره! قمیشی ثابت کرد خوانندگی به قیافه هم ربطی نداره... . . . . شماعی زاده ثابت کرد خوانندگی اصن به صداهم ربطی نداره^_^ 3
yanāl 2221 ارسال شده در 13 شهریور، 2015 خانم در حال تماشای تلویزیون: نه توروخدا نکشش حقش نیست بمیره شوهرش:ای بابا چرا الکی خودتو اذیت میکنی؟ اون که صداتو نمیشنوه دیوونه هستین شما زنا . . . همون شب،همون آقا: پاس بده بیشعور، پااااااااااااااس 5
yanāl 2221 ارسال شده در 13 شهریور، 2015 ﻧﻤﻮﻧﻪ ﯾﮏ ﺷﻮﻫﺮ ﺭﻣﺎﻧﺘﯿﮏ : ﺯﻥ : ﻋﺰﻳﺰﻡ ﺷﺎﻡ ﺑﺮﻳﻢ ﺑﻴﺮﻭﻥ ؟ . . . . . . . . . . . . ﻣﺮﺩ : ﺑﺎﺷﻪ ﻋﺰﻳﺰﻡ ﺳﻔﺮﻩ ﺭﺍ ﺑﻨﺪﺍﺯ ﺗﻮ ﺣﻴﺎﻁ 7
yanāl 2221 ارسال شده در 13 شهریور، 2015 ﻓﻮﺍﯾﺪ ﺟﻮﺭﺍﺑﻬﺎﯼ ﺯﻧﺎﻧﻪ ﻭ ﻣﺮﺩﺍﻧﻪ . . . ﺯﻧﺎﻧﻪ: ﺻﺎﻓﯽ ﺁﺑﻠﯿﻤﻮ ﺻﺎﻓﯽ ﺁﺏ ﻏﻮﺭﻩ ﺩﻭﺵ ﺣﻤﺎﻡ ﮐﺶ ﻣﻮ ﺟﺎﺑﺠﺎﯾﯽ ﭘﻮﻝ ﻭ ﺍﺷﯿﺎ ﮐﻤﺮﺑﻨﺪ ﺷﻠﻮﺍﺭ :| جایگزین موقت تسمه ماشین! . . . ﻣﺮﺩﺍﻧﻪ: ﮐﺸﺘﻦ ﺍﻧﻮﺍﻉ ﺣﺸﺮﺍﺕ ﻣﺰﺍﺣﻢ ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻦ ﺍﺳﭙﺮﯼ ﻓﻠﻔﻞ ﻣﺎﺩﻩ ﺑﯿﻬﻮﺷﯽ ﺩﺭ ﺍﺗﺎﻕ ﻋﻤﻞ! 6
yanāl 2221 ارسال شده در 13 شهریور، 2015 اعتراف میکنم.. یکی از مشکلاتم اینه که بلد نیستم مخ بزنم!! مادر زادی دل میبرم!! خدا حفظم کنه!! ------------------------------------------- [h=2] [/h] تنها جایی که زنا کامل به حرف شوهرشون گوش میدن زمانیکه..... . . . . . . . . . شوهرشون داره تو اتاق با تلفن حرف میزنه!! 8
شقایق31 40377 ارسال شده در 13 شهریور، 2015 گلبولهاي سفيدم فداي باکتري هاي وجودت اینو از تو گروه دکترها دزدیدم؛ دکتر داشت به پرستار میگفت 9
fakur1 10128 ارسال شده در 13 شهریور، 2015 دوستان عزیز ، به علت مسافرت به اروپا چن روزی نمیتونم در خدمتتون باشم!!! . . . . . . . . . . . . آخه همسایمون هروقت میره اروپا مودمشو خاموش میکنه 6
fakur1 10128 ارسال شده در 13 شهریور، 2015 ﺗﻮ ﻫﻮﺍﭘﯿﻤﺎ ﺭﻓﺘﻢ ﺩﺳﺘﺸﻮﯾﯽ ﻭﻗﺘﯽ ﺑﺮﮔﺸﺘﻢ ﺩﯾﺪﻡ دختره ﮐﻪ ﺑﻐﻞ ﺩﺳﺘﻢ ﻧﺸﺴﺘﻪ ﺑﻮﺩ اومده سر جای من نشسته ﺑﻬﺶ ﮔﻔﺘﻢ : ﭼﺮﺍ جای من نشستی ؟؟ ﮔﻔﺖ : ﻓﮑﺮ ﮐﺮﺩﻡ ﭘﯿﺎﺩﻩ ﺷﺪﯼ ..!!! o_O چند روزه که دارم شامپو با نون میخورم بلکه بمیرم نبینم اینم جز هفتاد میلیون محاسبه شده 6
fakur1 10128 ارسال شده در 13 شهریور، 2015 دوستام من رو قسم دادن چهارشنبه سوری از روی آتیش نپرم پرسیدم چرا؟ میگن چون جیگر زود کباب میشه خداییش تا حالا اینقدر قانع نشده بودم 4
fakur1 10128 ارسال شده در 13 شهریور، 2015 شانس نداریم که، حالا که داره رابطمون با آمريكا خوب ميشه؛ . . . . . . . . اقتصادشون تعطيل میشه! هيچی دیگه...!!! از فردا بايد خرج مردم مظلوم آمريكا رو هم بديم! حالا ببين کى گفتم..... 5
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 15 شهریور، 2015 یکی مث یوسف بخاطر خوشگلی و ﺯﮐﺎﻭﺗﺶ، ﺑﺎﯾﺪ ﺑﺸﻪ ﻋﺰﯾﺰ ﻣﺼﺮ…. . . . . . . . . . . . . .ﯾﮑﯽ ﻫﻢ ﻣﺜﻪ ﻣﻦ…ﺑﺎ ﺍﯾﻦ ﻫﻤﻪ ﺧﻮﺷﮕﻠﯽ ﻭ ﻣﺘﺎﻧﺖ ﻭ ﺟﺬﺍﺑﯿﺖ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﺸﯿﻨﻢ واسه شما جک بذارم…! نه واقعا درسته…؟! 6
yanāl 2221 ارسال شده در 15 شهریور، 2015 مجری : کجا بودی پسر عمه؟ پسرعمه: رفته بودم کتابخونه که درسامو بخونم دیگه! مجری: کتابخونه بودی یا استخر؟ پسرعمه: کتابخونه مجری: پس چرا مایو پاته؟ پسرعمه: آخه میخواستم غرق درس خوندن شم! 5
yanāl 2221 ارسال شده در 15 شهریور، 2015 ﮔﺮﮒ ﺑﺎﺵ .... ﻫﻤﯿﻦ ﺩﯾﮕﻪ ﮔﺮﮒ ﺑﺎﺵ خداشاهده منم از یه جا خوندم گفتم حتما خوبه به شمام گفتم .. اصلا به من چه میخوای برو مرغ باش ..تخم بذار 3
yanāl 2221 ارسال شده در 15 شهریور، 2015 میگن حالا که امیر تتلو رفته دس بوس آقا! احتمالا امسال ماه رمضون دعای ربنای شجریان و میدن تتلو بخونه. یه چیزی تو این مایه ها: هی جیگیلی جیگیلی جیگیلی جیگیلی روزتو واکن هی جیگیلی جیگیلی جیگیلی جیگیلی مارم دعا کن 2
ارسال های توصیه شده