Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ تنها خدمت من به بشر اینه کهپول در نمیارم تا بقیه دربیارنولی حیف که قدرمو نمیدونن 5 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ راهنمایی که بودم هر سوالی از اجتماعیبلد نبودم مینوشتم هرج و مرج ....لامصب همیشه هم نمره ی کاملو از اون سوال میگرفتم . 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ راستی شنیدین مردم امریکا ریختن صرافیها دارن همدیگرو میکشند میگین برا چی خوب معلومه دیگه برا خرید ریال ایران 5 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ احسان علیخانی الان داره جلوی آینه تمرین بغض میکنه واسه ماه رمضون.... 4 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ پسرا ﭼﻨﺪ ﺳﺎﻝ ﺑﻌﺪ ﺧﻄﺎﺏ ﺑﻪ ﻓﺮﺯﻧﺪانشون:ﻣﺎﻣﺎﻧﺖ ﻫﺮ چرت و پرتى می نوﺷﺖ ﻣﻦ ﺍﻟﮑﯽ ﻻﯾﮏ می کردم:icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
yanāl 2221 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ خیلی سخته وقتی داری پست عاشقانه میذاری از خیسی گوشیت بفهمی داری گریه میکنی واسه شما هم پیش اومده ؟؟؟؟؟ . . . . . . . . . . . . . . واسه من که پیش نیومده !!! این قرطی بازیا چیه!! منو با بیل زدن تو سرم گریه نکردم ! 5 لینک به دیدگاه
yanāl 2221 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ هایده ثابت کرد خوانندگی به هیکل ربط نداره! قمیشی ثابت کرد خوانندگی به قیافه هم ربطی نداره... . . . . شماعی زاده ثابت کرد خوانندگی اصن به صداهم ربطی نداره^_^ 3 لینک به دیدگاه
yanāl 2221 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ خانم در حال تماشای تلویزیون: نه توروخدا نکشش حقش نیست بمیره شوهرش:ای بابا چرا الکی خودتو اذیت میکنی؟ اون که صداتو نمیشنوه دیوونه هستین شما زنا . . . همون شب،همون آقا: پاس بده بیشعور، پااااااااااااااس 5 لینک به دیدگاه
yanāl 2221 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ ﻧﻤﻮﻧﻪ ﯾﮏ ﺷﻮﻫﺮ ﺭﻣﺎﻧﺘﯿﮏ : ﺯﻥ : ﻋﺰﻳﺰﻡ ﺷﺎﻡ ﺑﺮﻳﻢ ﺑﻴﺮﻭﻥ ؟ . . . . . . . . . . . . ﻣﺮﺩ : ﺑﺎﺷﻪ ﻋﺰﻳﺰﻡ ﺳﻔﺮﻩ ﺭﺍ ﺑﻨﺪﺍﺯ ﺗﻮ ﺣﻴﺎﻁ 7 لینک به دیدگاه
yanāl 2221 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ ﻓﻮﺍﯾﺪ ﺟﻮﺭﺍﺑﻬﺎﯼ ﺯﻧﺎﻧﻪ ﻭ ﻣﺮﺩﺍﻧﻪ . . . ﺯﻧﺎﻧﻪ: ﺻﺎﻓﯽ ﺁﺑﻠﯿﻤﻮ ﺻﺎﻓﯽ ﺁﺏ ﻏﻮﺭﻩ ﺩﻭﺵ ﺣﻤﺎﻡ ﮐﺶ ﻣﻮ ﺟﺎﺑﺠﺎﯾﯽ ﭘﻮﻝ ﻭ ﺍﺷﯿﺎ ﮐﻤﺮﺑﻨﺪ ﺷﻠﻮﺍﺭ :| جایگزین موقت تسمه ماشین! . . . ﻣﺮﺩﺍﻧﻪ: ﮐﺸﺘﻦ ﺍﻧﻮﺍﻉ ﺣﺸﺮﺍﺕ ﻣﺰﺍﺣﻢ ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻦ ﺍﺳﭙﺮﯼ ﻓﻠﻔﻞ ﻣﺎﺩﻩ ﺑﯿﻬﻮﺷﯽ ﺩﺭ ﺍﺗﺎﻕ ﻋﻤﻞ! 6 لینک به دیدگاه
yanāl 2221 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ اعتراف میکنم.. یکی از مشکلاتم اینه که بلد نیستم مخ بزنم!! مادر زادی دل میبرم!! خدا حفظم کنه!! ------------------------------------------- [h=2] [/h] تنها جایی که زنا کامل به حرف شوهرشون گوش میدن زمانیکه..... . . . . . . . . . شوهرشون داره تو اتاق با تلفن حرف میزنه!! 8 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ گلبولهاي سفيدم فداي باکتري هاي وجودت اینو از تو گروه دکترها دزدیدم؛ دکتر داشت به پرستار میگفت 9 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ دوستان عزیز ، به علت مسافرت به اروپا چن روزی نمیتونم در خدمتتون باشم!!! . . . . . . . . . . . . آخه همسایمون هروقت میره اروپا مودمشو خاموش میکنه 6 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ ﺗﻮ ﻫﻮﺍﭘﯿﻤﺎ ﺭﻓﺘﻢ ﺩﺳﺘﺸﻮﯾﯽ ﻭﻗﺘﯽ ﺑﺮﮔﺸﺘﻢ ﺩﯾﺪﻡ دختره ﮐﻪ ﺑﻐﻞ ﺩﺳﺘﻢ ﻧﺸﺴﺘﻪ ﺑﻮﺩ اومده سر جای من نشسته ﺑﻬﺶ ﮔﻔﺘﻢ : ﭼﺮﺍ جای من نشستی ؟؟ ﮔﻔﺖ : ﻓﮑﺮ ﮐﺮﺩﻡ ﭘﯿﺎﺩﻩ ﺷﺪﯼ ..!!! o_O چند روزه که دارم شامپو با نون میخورم بلکه بمیرم نبینم اینم جز هفتاد میلیون محاسبه شده 6 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ دوستام من رو قسم دادن چهارشنبه سوری از روی آتیش نپرم پرسیدم چرا؟ میگن چون جیگر زود کباب میشه خداییش تا حالا اینقدر قانع نشده بودم 4 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۴ شانس نداریم که، حالا که داره رابطمون با آمريكا خوب ميشه؛ . . . . . . . . اقتصادشون تعطيل میشه! هيچی دیگه...!!! از فردا بايد خرج مردم مظلوم آمريكا رو هم بديم! حالا ببين کى گفتم..... 5 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ یکی مث یوسف بخاطر خوشگلی و ﺯﮐﺎﻭﺗﺶ، ﺑﺎﯾﺪ ﺑﺸﻪ ﻋﺰﯾﺰ ﻣﺼﺮ…. . . . . . . . . . . . . .ﯾﮑﯽ ﻫﻢ ﻣﺜﻪ ﻣﻦ…ﺑﺎ ﺍﯾﻦ ﻫﻤﻪ ﺧﻮﺷﮕﻠﯽ ﻭ ﻣﺘﺎﻧﺖ ﻭ ﺟﺬﺍﺑﯿﺖ ﺑﺎﯾﺪ ﺑﺸﯿﻨﻢ واسه شما جک بذارم…! نه واقعا درسته…؟! 6 لینک به دیدگاه
yanāl 2221 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ مجری : کجا بودی پسر عمه؟ پسرعمه: رفته بودم کتابخونه که درسامو بخونم دیگه! مجری: کتابخونه بودی یا استخر؟ پسرعمه: کتابخونه مجری: پس چرا مایو پاته؟ پسرعمه: آخه میخواستم غرق درس خوندن شم! 5 لینک به دیدگاه
yanāl 2221 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ ﮔﺮﮒ ﺑﺎﺵ .... ﻫﻤﯿﻦ ﺩﯾﮕﻪ ﮔﺮﮒ ﺑﺎﺵ خداشاهده منم از یه جا خوندم گفتم حتما خوبه به شمام گفتم .. اصلا به من چه میخوای برو مرغ باش ..تخم بذار 3 لینک به دیدگاه
yanāl 2221 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ میگن حالا که امیر تتلو رفته دس بوس آقا! احتمالا امسال ماه رمضون دعای ربنای شجریان و میدن تتلو بخونه. یه چیزی تو این مایه ها: هی جیگیلی جیگیلی جیگیلی جیگیلی روزتو واکن هی جیگیلی جیگیلی جیگیلی جیگیلی مارم دعا کن 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده