yanāl 2221 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۴ عاشق شدن جیگر .. آقای مجری : جیگر .. تو چرا امروز انقدر ساکتی ؟ جیگر : عاشق شدم ! عاشق شدم ! عاشق شدم ! آقای مجری : بله .. ؟ مگه خرام عاشق میشن ؟ فامیل دور : آقای مجری با این مهریه های امروزی ، فقط خران که عاشق میشن جیگر : جیگرم ! جیگرم ! جیگرم ! آقای مجری : خب حالا طرف کی هست ؟ ایشون هم مثل شما خر...ببخشید جیگره؟ فامیل دور : آقای مجری حتماٌ خره که قبول کرده زن این بشه دیگه ! جیگر : نه ... مثل من نیست . آهوئه ! آهوئه ! آهوئه ! فامیل دور : رفتی عاشق آهو شدی الاغ ؟ تو با این اعتماد به نفست چطور سلطان جنگل نشدی .. ؟ 5 لینک به دیدگاه
yanāl 2221 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۴ طرف پست گذاشته بود : از آدمای شهر بیزااااااااااارمممم … . . . . منم براش کامنت گذاشتم خب برگرد دهاتتون! درست حدس زدید بازم بلاک شدم ولی ارزششو داشت =)) بنده خدا با محیط شهر آشنایی نداشت ) 6 لینک به دیدگاه
yanāl 2221 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۴ مکالمه یک مسئول غربی با یک مسئول ایرانی: غربی:چطور اختلاس میکنید؟ ایرانی:این پروژه رو میبینی؟ غربی:چیزی نمیبینم که!!! ایرانی:قربون دهنت ،همین پنجاه میلیارد خرجش شد.*^▁^*# 7 لینک به دیدگاه
مرغ باغ ملکوت 1609 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۴ مکالمه یک مسئول غربی با یک مسئول ایرانی: غربی:چطور اختلاس میکنید؟ ایرانی:این پروژه رو میبینی؟ غربی:چیزی نمیبینم که!!! ایرانی:قربون دهنت ،همین پنجاه میلیارد خرجش شد.*^▁^*# این یکی عالی بود:ws28::ws28: ببخشید اگه اسپم شد :ws47::ws47::ws47::ws47: 3 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۴ جمله ی " من خيلي کم ميام نت بخاطر امتحاناتم" چيست ؟ مقدمه ای برای دادن يا گرفتن شماره 6 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۴ طرف عکس از صورتش گذاشته اونوقت ملت زیرش کامنت میزارن : عجب تیپی زدی :icon_pf (34)::icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۴ ﺑﺎﻻﺧﺮﻩ ﻣﺦ دختر ﻫﻤﺴﺎﻳﻤﻮﻥ ﺭﻭ ﺯﺩﻡﺍﺯ ﺟﻠﻮ ﭘﻨﺠﺮﻩ ﺧﻮﻧﻤﻮﻥ ﺭﺩ ﻣﻴﺸﺪ ﺑﺎ ﺳﻨﮓ ﺯﺩﻡ ﺗﻮ ﻣﺨﺶﺍﻻﻧﻢ ﺗﻮ ﻛﻼﻧﺘﺮﻳﻢ ... !! 5 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۴ آیا از اضافه وزن رنج میبرید ؟ فدای سرم! من دارم از خوشتیپی لذت میبرم 8 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۴ کهنه فروش تو کوچمون داد می زد: چراغ کهنه می خرم، کمد شکسته می خرم...رفتم دم پنجره گفتم: کهنه فروش دل شکسته می خری؟با یه لبخند تلخی گفت: زر نزن بابا 6 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۴ شاید وجودم به کسی آرامش نده اما همین که حرص خیلیا رو درمیارم بهم انگیزه میده!!! 7 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۴ دیشب خواب دیدم مازاراتی خریدم…… بیرونش مازاراتی بود ولی توش مثه پرایدبود!!!! فکر کنم چون مغزم ازتوی مازاراتی تصویر نداشت پراید پخش میکرد!!!! :ws28: 6 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۴ خارجیا گریه میکنن مثه ابر بهار خیره میشن به چشمات ، بغض میکنن بعد قطره اشک میلغزه رو گونشون ! اون وقت گریه کردن ما: تغییر سایز دماغ از خیار قلمی به کدو حلوایی ! تغییر سایز چشم از آلوی برغان به ماش له شده 10 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۴ ﻣﺘﺄﺳﻔﺎﻧﻪ ﯾﺎ ﺧﻮﺷﺒﺨﺘﺎﻧﻪ ﻧﮕﺎﻩ ﮐﺮﺩﻥ ﺑﻪ ﭘﺮ ﺷﺪﻥ ﺩﺍﻧﻠﻮﺩ ﺍﺯ ﻧﮕﺎﻩ ﮐﺮﺩﻥ ﺑﻪ ﻣﻨﻈﺮﻩﯼ ﺩﺷﺖﻫﺎﯼ ﭘﯿﭽﯿﺪﻩ ﺩﺭ ﺑﺎﺩ ﻟﺬﯾﺬﺗﺮ ﺍﺳﺖ 5 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۴ ﺷﻤﺎ ﺭﻭ ﻧﻤﻴﺪﻭﻧﻢ ,ﻭﻟﻲ ﻫﻤﻪ ﺍﻳﻨﺎﻳﻲ ﻛﻪ ﺯﻧﮓ ﺧﻮﻧﻪ ﻣﺎ ﺭﻭ ﻣﻴﺰﻧﻦﺍﺳﻤﺸﻮﻥ ﻳﺎ ﻣﻨﻢِ ﻳﺎ ﺑﺎﺯ ﻛﻦ..! 7 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۴ خــســـتــه کـــــســــیـــه ... کهسطل آشغال کامیپوترش بعد دو سال هنوز پره 6 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۴ پسره پست گذاشته؛ حیف مرتضی پاشایی که مرد.. دختره کامنت گذاشته : ااااااااااا دوباره مرد ؟؟ مرگ بر آمریکاااااااا 4 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۴ شهردار تهران اعلام کرد :دخترای عزیز وقتی کسی ازتون اصل میخاد انقد نگید تهران...تهران دیگه جا نداره... 3 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۴ ﺍﻧﻘﺪﺭ ﻭﺿﯿﻌﯿﺖ ﺣﺴﺎﺏ ﺑﺎﻧﮑﯿﻢ ﻗﺸﻨﮕﻪ ....ﻫﺮ ﻭﻗﺖ ﺍﺱ ﺍﻡ ﺍﺱ ﻣﯿﺎﺩ ﻭﺍﺳﻢ ﺍﺯ ﺑﺎﻧﮏﺁﺧﺮﺵ ﻫﻢ ﯾﻪ ﺧﺨﺨﺨﺨﺨﺨﺨﺦ ﻧﻮﺷﺘﻪ 3 لینک به دیدگاه
yanāl 2221 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۴ مجری: پسرعمه تو از چه جمله ای بیشتر از همه بدت میاد؟ پسرعمه: “پسرعمه زا سرت تو برگه خودت باشه” مجری: مگه سرتو تو برگه این و اون میکنی!؟ پسرعمه: چک میکنم ببینم این طفلکی ها اشتباه ننوشته باشن! مجری: تو که خودت صفر میشی چجوری میفهمی اونا اشتباه نوشتن یا نه!؟ پسرعمه: نگاه میکنم اگه طرف مثل من نوشته بود بهش میگم اشتباه نوشتی! مجری: خب وقتی خودت میدونی اشتباه نوشتی چرا درستش نمیکنی!؟ پسرعمه: آی بابا…شما مگه نمیگی سرتو تو برگه کس دیگه ای نکن!؟ مجری: خب خودت فکر کن! پسرعمه: اگه خودم میتونستم فکر کنم که همون اول درست مینوشتم! مجری: ینی تو با تقلب صفر میشی!؟ پسرعمه: امان از رفقای خنگ آقای مجری! 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۴ ﭼﺮﺍ ﮔﺮﻭﻩ ۱+۵ ﻭ ﺍﯾﺮﺍﻥ ﻫﯽ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﮐﺸﻮﺭ ﺑﻪ ﺍﻭﻥ ﮐﺸﻮﺭ ﻣﯿﺮﻥ ؟ . . . . . . ﭼﺮﺍ ﺗﻮ ﻭایبر ﯾﻪ ﮔﺮﻭﻩ ﺩﺭﺳﺖ ﻧﻤﯿﮑﻨﻦ ﻗﺸﻨﮓ ﺑﺎﻫﻢ ﺣﺮﻑ ﺑﺰﻧﻦ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده