sigari 704 ارسال شده در 3 شهریور، 2015 بزرگترین علمی که بعد اومدن حسن پیدا کردم فهمیدن ریاضایت هندسه اقلیدوسی بود که تا 89 درجه سیب محسوب نمیشه! 2
yanāl 2221 ارسال شده در 5 شهریور، 2015 برنامه امشبم اینه که نصفه شب برم یه لگد بزنم به درختای جلو پنجره، این گنجیشکا بدخواب شن، صب خواب بمونن ! مام یکم بیشتر بخوابیم 6
yanāl 2221 ارسال شده در 5 شهریور، 2015 ﺑﻪ ﺟﺎﯼ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺑﻪ ﮔﺬﺷﺘﻪ ﻧﮕﺎﻩ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺍﻓﺴﻮﺱ ﺑﺨﻮﺭﯾﺪ . . . . . . ﺑﻪ ﺁﯾﻨﺪﻩ ﻧﮕﺎﻩ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﻣﺎﯾﻮﺱ ﺷﻮﯾﺪ |: . . . . . . . . . . ﺍﻻﻥ ﻗﺸﻨﮓ ﺑﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﻣﯿﺪﻭﺍﺭ ﺷﺪﯾﻦ ﯾﺎ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺗﻮﺿﻴﺢ ﺑﺪﻡ؟ 5
yanāl 2221 ارسال شده در 5 شهریور، 2015 از جلو بانک ملي رد ميشدم خيلي تشنم بود رفتم آب خوردم اوومدم بيرون فوراً اسام اس از بانک ملي اومد که; مشترک گرامي, مبلغ ۱۰۰۰ تومان بابت خوردن آب از حساب شما کسر گرديد.. 5
yanāl 2221 ارسال شده در 5 شهریور، 2015 عجايب يعني: . . . موز از آمريکاي جنوبي با هواپيماي اختصاصي مياد کيلويي پنج هزار تومن. . گوجه سبز از ورامين با وانت فري توپولي مياد کيلويي پانزده هزار تومن!!! 3
yanāl 2221 ارسال شده در 5 شهریور، 2015 سوال تاريخ ٥٠ سال آينده . . . . . . . . . . يكجا نشين ها چه مكان هايي را براي سكونت انتخاب ميكردند؟ جواب: آن ها در كنار مودم ها و در نزديكي پريز هاي متصل به شارژر سکنی ميگزيدند. 5
yanāl 2221 ارسال شده در 5 شهریور، 2015 وقتی دستشویی میری: ۱ – تلفن حتما زنگ میزنه! ۲ – تیم فوتبال گل میزنه! ۳ – همه صدات میکنن! ۴– غذا میسوزه ! وقتی از دستشویی برمیگردی: ۱ – تلفن قطع میشه! ۲ – تیم فوتبال دیگه گل نمیزنه حتی صحنه اهسته رو نشون نمیده! ۳ – چون جواب ندادی همه اعصابشون از دستت خورده! ۴ – بو سوختنی ان قد زیاد میشه که هرکسی بیاد میفهمه ! 2
yanāl 2221 ارسال شده در 5 شهریور، 2015 تا حالا به کله ی شتر مرغ موقع دوییدن دقت کردین ؟؟ . . . . . . لامصب یجوری اینور اونورو نگا میکنه میدوئه انگار پنج ساله هافبک وسطه بارسلوناس داره دنباله یار میگرده پاس بده 3
yanāl 2221 ارسال شده در 5 شهریور، 2015 طرف رفت انجمن اهداء اعضای بدن عضو بشه، جوگیرشد همه مربع هارو تیک زد!!!! بعدازمرگش، بیمارستان یه شلواركردی بایه مشت سیبیل تحويل خانوادش داد!! 3
yanāl 2221 ارسال شده در 5 شهریور، 2015 امام جمعه رشت اعلام کرد: . . . . . . . . . . به خدا امام خمینی توی دریاغرق نشده لطفا از آمدن به شمال در روز رحلت خود داری فرمایید 2
yanāl 2221 ارسال شده در 5 شهریور، 2015 ﮐﺎﺵ ﻣﻨﻮﯼ ﮐﺎﻓﻪﻫﺎ ﻋﮑﺲ ﻫﻢ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﮐﻪ ﺑﺪﻭﻧﯿﻢ ﭼﯽ ﺳﻔﺎﺭﺵ ﻣﯿﺪﯾﻢ . . . . . . . ﺩﯾﺮﻭﺯ ﺭﻓﺘﻢ ﮐﺎﻓﯽ ﺷﺎﭖ ﯾﻪ dyjxkrqgblp ﺳﻔﺎﺭﺵ ﺩﺍﺩﻡ ﻫﻤﻮﻥ ﺁﺏ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺧﻮﺩﻣﻮﻥ ﺑﻮﺩ ﯾﻪ ﺯﯾﺘﻮﻥ ﺍﻧﺪﺍﺧﺘﻪ ﺑﻮﺩﻥ ﺗﻪ ﻟﯿﻮﺍﻧﺶ !!. 4
yanāl 2221 ارسال شده در 5 شهریور، 2015 اين خيابوناى صاف خارج رو كه ميبينم دلم واسشون ميسوزه ���� معلومه نه فاضلاب دارن نه واسشون لوله گاز كشيدن نه لوله آب :| فقط ما توى ايران از اين امكانات داریم )))) (((((: 6
yanāl 2221 ارسال شده در 5 شهریور، 2015 دیشب خواب دیدم شوهرم باتریلی تصادف کرده مرده ازخواب پریدم گریه میکردم بهش زنگ زدم خاموش بود.سرمو تو دیوار میزدموگریه میکردم بعدازچند دقیقه یادم افتاد ازدواج نکردم یکم آروم شدم بعدش یادم اومدمن پسرم 5
yanāl 2221 ارسال شده در 5 شهریور، 2015 يکي با لباس توي رودخونه شنا ميکرد... ميگن: چيکار مي کني؟! ميگه: لباسامو ميشورم!!! ميگن: مگه لباسشويي ندارين؟ ميگه: داريم ولي توش سرم گيج ميره!!! 4
yanāl 2221 ارسال شده در 5 شهریور، 2015 معلم از شاگردش ميپرسه واسه چي اينقدر دير رسيدي؟ شاگرد :به خاطر تابلو راهنمايي رانندگي! معلم :مگه چه علامتي روش بود؟ شاگرد :به مدرسه نزديک ميشويد، آهسته حرکت کنيد! خلاقيتش نابووودم کرد. 3
Yamna 1 17420 ارسال شده در 6 شهریور، 2015 ی مدت هم بود بالای جدول سرچ مطالب دخترهای ایرانی تو گوگل شده بود: " راه های ورود به برنامه شوهریابی مکس امینی" همینجور دختر بود و میفرست خونه بخت میگن از وقتی که پخش نمیشه ی عده از دخترها اعتصاب غذا کردن ^_^ 2
Yamna 1 17420 ارسال شده در 6 شهریور، 2015 من برعکس همه پشت خنده هام غشه چیه؟ فکر کردی غمه؟ برو بابا من اینقدر میخندم که غش کنم والااااا 4
Yamna 1 17420 ارسال شده در 6 شهریور، 2015 داریـم بـه مـاه رمـضان نـزدیـک مـیـشـیم . . . . کـم کـم بـیـماری هـا داره شـدت مـی گـیـرهㄟ(ツ)ㄏ 7
Yamna 1 17420 ارسال شده در 6 شهریور، 2015 مامانم واسه دفعه هزارم تو یه دقیقه ازم پرسید نمازتو خوندی؟ منم گفتم پ ن پ نوشتم چنان پس گردنی اصابت کرد یهویی لوزالمعدم با فکم تغییر مکان داد الان من اصلا نمی دونم پ ن پ چیه الکی مثلا من سر به راه شدم 3
Yamna 1 17420 ارسال شده در 6 شهریور، 2015 ﺍﯾﻦ ﺭﻭﺯﺍ !!! . . . . . . . . . . ﺁﻓﺘﺎﺏ ﯾﻪ ﺟﻮﺭﯼ ﻣﯿﺘﺎﺑﻪ ﮐﻪ ﺍﻧﮕﺎﺭ ﻣﺎ ﺑﻬﺶ ﻓﻮﺵ........ ﺩﺍﺩﯾﻢ!! ﺧﺐ ﻣﺮﺩﯾﻢ ﺍﺯ ﮔﺮﻣﺎ ﯾﻮﺍﺷﺘﺮ ﻭﺣﺸــﯽ .. 4
ارسال های توصیه شده