sigari 704 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۴ بزرگترین علمی که بعد اومدن حسن پیدا کردم فهمیدن ریاضایت هندسه اقلیدوسی بود که تا 89 درجه سیب محسوب نمیشه! 2 لینک به دیدگاه
yanāl 2221 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۴ برنامه امشبم اینه که نصفه شب برم یه لگد بزنم به درختای جلو پنجره، این گنجیشکا بدخواب شن، صب خواب بمونن ! مام یکم بیشتر بخوابیم 6 لینک به دیدگاه
yanāl 2221 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۴ ﺑﻪ ﺟﺎﯼ ﺍﯾﻨﮑﻪ ﺑﻪ ﮔﺬﺷﺘﻪ ﻧﮕﺎﻩ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﺍﻓﺴﻮﺱ ﺑﺨﻮﺭﯾﺪ . . . . . . ﺑﻪ ﺁﯾﻨﺪﻩ ﻧﮕﺎﻩ ﮐﻨﯿﺪ ﻭ ﻣﺎﯾﻮﺱ ﺷﻮﯾﺪ |: . . . . . . . . . . ﺍﻻﻥ ﻗﺸﻨﮓ ﺑﻪ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﻣﯿﺪﻭﺍﺭ ﺷﺪﯾﻦ ﯾﺎ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺗﻮﺿﻴﺢ ﺑﺪﻡ؟ 5 لینک به دیدگاه
yanāl 2221 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۴ از جلو بانک ملي رد ميشدم خيلي تشنم بود رفتم آب خوردم اوومدم بيرون فوراً اسام اس از بانک ملي اومد که; مشترک گرامي, مبلغ ۱۰۰۰ تومان بابت خوردن آب از حساب شما کسر گرديد.. 5 لینک به دیدگاه
yanāl 2221 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۴ عجايب يعني: . . . موز از آمريکاي جنوبي با هواپيماي اختصاصي مياد کيلويي پنج هزار تومن. . گوجه سبز از ورامين با وانت فري توپولي مياد کيلويي پانزده هزار تومن!!! 3 لینک به دیدگاه
yanāl 2221 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۴ سوال تاريخ ٥٠ سال آينده . . . . . . . . . . يكجا نشين ها چه مكان هايي را براي سكونت انتخاب ميكردند؟ جواب: آن ها در كنار مودم ها و در نزديكي پريز هاي متصل به شارژر سکنی ميگزيدند. 5 لینک به دیدگاه
yanāl 2221 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۴ وقتی دستشویی میری: ۱ – تلفن حتما زنگ میزنه! ۲ – تیم فوتبال گل میزنه! ۳ – همه صدات میکنن! ۴– غذا میسوزه ! وقتی از دستشویی برمیگردی: ۱ – تلفن قطع میشه! ۲ – تیم فوتبال دیگه گل نمیزنه حتی صحنه اهسته رو نشون نمیده! ۳ – چون جواب ندادی همه اعصابشون از دستت خورده! ۴ – بو سوختنی ان قد زیاد میشه که هرکسی بیاد میفهمه ! 2 لینک به دیدگاه
yanāl 2221 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۴ تا حالا به کله ی شتر مرغ موقع دوییدن دقت کردین ؟؟ . . . . . . لامصب یجوری اینور اونورو نگا میکنه میدوئه انگار پنج ساله هافبک وسطه بارسلوناس داره دنباله یار میگرده پاس بده 3 لینک به دیدگاه
yanāl 2221 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۴ طرف رفت انجمن اهداء اعضای بدن عضو بشه، جوگیرشد همه مربع هارو تیک زد!!!! بعدازمرگش، بیمارستان یه شلواركردی بایه مشت سیبیل تحويل خانوادش داد!! 3 لینک به دیدگاه
yanāl 2221 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۴ امام جمعه رشت اعلام کرد: . . . . . . . . . . به خدا امام خمینی توی دریاغرق نشده لطفا از آمدن به شمال در روز رحلت خود داری فرمایید 2 لینک به دیدگاه
yanāl 2221 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۴ ﮐﺎﺵ ﻣﻨﻮﯼ ﮐﺎﻓﻪﻫﺎ ﻋﮑﺲ ﻫﻢ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﮐﻪ ﺑﺪﻭﻧﯿﻢ ﭼﯽ ﺳﻔﺎﺭﺵ ﻣﯿﺪﯾﻢ . . . . . . . ﺩﯾﺮﻭﺯ ﺭﻓﺘﻢ ﮐﺎﻓﯽ ﺷﺎﭖ ﯾﻪ dyjxkrqgblp ﺳﻔﺎﺭﺵ ﺩﺍﺩﻡ ﻫﻤﻮﻥ ﺁﺏ ﺧﻮﺭﺩﻥ ﺧﻮﺩﻣﻮﻥ ﺑﻮﺩ ﯾﻪ ﺯﯾﺘﻮﻥ ﺍﻧﺪﺍﺧﺘﻪ ﺑﻮﺩﻥ ﺗﻪ ﻟﯿﻮﺍﻧﺶ !!. 4 لینک به دیدگاه
yanāl 2221 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۴ اين خيابوناى صاف خارج رو كه ميبينم دلم واسشون ميسوزه ���� معلومه نه فاضلاب دارن نه واسشون لوله گاز كشيدن نه لوله آب :| فقط ما توى ايران از اين امكانات داریم )))) (((((: 6 لینک به دیدگاه
yanāl 2221 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۴ دیشب خواب دیدم شوهرم باتریلی تصادف کرده مرده ازخواب پریدم گریه میکردم بهش زنگ زدم خاموش بود.سرمو تو دیوار میزدموگریه میکردم بعدازچند دقیقه یادم افتاد ازدواج نکردم یکم آروم شدم بعدش یادم اومدمن پسرم 5 لینک به دیدگاه
yanāl 2221 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۴ يکي با لباس توي رودخونه شنا ميکرد... ميگن: چيکار مي کني؟! ميگه: لباسامو ميشورم!!! ميگن: مگه لباسشويي ندارين؟ ميگه: داريم ولي توش سرم گيج ميره!!! 4 لینک به دیدگاه
yanāl 2221 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 خرداد، ۱۳۹۴ معلم از شاگردش ميپرسه واسه چي اينقدر دير رسيدي؟ شاگرد :به خاطر تابلو راهنمايي رانندگي! معلم :مگه چه علامتي روش بود؟ شاگرد :به مدرسه نزديک ميشويد، آهسته حرکت کنيد! خلاقيتش نابووودم کرد. 3 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ ی مدت هم بود بالای جدول سرچ مطالب دخترهای ایرانی تو گوگل شده بود: " راه های ورود به برنامه شوهریابی مکس امینی" همینجور دختر بود و میفرست خونه بخت میگن از وقتی که پخش نمیشه ی عده از دخترها اعتصاب غذا کردن ^_^ 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ من برعکس همه پشت خنده هام غشه چیه؟ فکر کردی غمه؟ برو بابا من اینقدر میخندم که غش کنم والااااا 4 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ داریـم بـه مـاه رمـضان نـزدیـک مـیـشـیم . . . . کـم کـم بـیـماری هـا داره شـدت مـی گـیـرهㄟ(ツ)ㄏ 7 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ مامانم واسه دفعه هزارم تو یه دقیقه ازم پرسید نمازتو خوندی؟ منم گفتم پ ن پ نوشتم چنان پس گردنی اصابت کرد یهویی لوزالمعدم با فکم تغییر مکان داد الان من اصلا نمی دونم پ ن پ چیه الکی مثلا من سر به راه شدم 3 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 خرداد، ۱۳۹۴ ﺍﯾﻦ ﺭﻭﺯﺍ !!! . . . . . . . . . . ﺁﻓﺘﺎﺏ ﯾﻪ ﺟﻮﺭﯼ ﻣﯿﺘﺎﺑﻪ ﮐﻪ ﺍﻧﮕﺎﺭ ﻣﺎ ﺑﻬﺶ ﻓﻮﺵ........ ﺩﺍﺩﯾﻢ!! ﺧﺐ ﻣﺮﺩﯾﻢ ﺍﺯ ﮔﺮﻣﺎ ﯾﻮﺍﺷﺘﺮ ﻭﺣﺸــﯽ .. 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده