mherdad 3826 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 خرداد، ۱۳۹۵ . ﺩﺧﺘﺮﻩ ﺍﻭﻣﺪ ﺗﻮ ﮐﻮﭼﻪ ﻫﻨﺪﻭﻧﻪ ﺑﻪ ﺷﺮﻁ ﭼﺎﻗﻮ ﺑﺨﺮﻩ ﺍﺯ ﻭﺍﻧﺘﯽ،،،، ﯾﺎﺭﻭ ﭼﺎﻗﻮ ﺯﺩﻩ ﺑﻪ ﻫﻨﺪﻭﻧﻪ ﻣﯿﮕﻪ ﺧﻮﺑﻪ ؟ ﺩﺧﺘﺮﻩ ﮔﻔﺘﻪ ﺧﻮﺑﻪ ، ﺍﺯ ﻫﻤﯿﻦ ﯾﻪ ﺩﻭﻧﻪ ﺳﺎﻟﻤﺸﻮ ﺑﺪﯾﻦ |: . . . . 3 ﺗﺎ ﺧﻮﻧﻮﺍﺩﻩ ﺍﺯ ﻣﺤﻞ ﺍﺛﺎﺙ ﮐﺸﯽ ﮐﺮﺩﻥ . ﺟﺴﺪ ﻭﺍﻧﺘﯿﻪ ﻫﻨﻮﺯ ﭘﯿﺪﺍﺍ ﻧﺸﺪﻩ ... ﺷﺎﮔﺮﺩﺷﻢ ﺭﻓﺘﻪ ﺭﻭ ﺩﺭﺧﺖ ﻧﻤﯿﺎﺩ ﭘﺎﯾﯿﻦ ٫ تا میگی هندونه جیغ میکشه . 5 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۵ یارو مکعب روبیک رو زیر پنج ثانیه حل کردهاونوقت من از خواب پا میشم تا یه ربع دنبال دستام میگردم 5 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۵ ساعت دوازده ظهر ارسال شود: آخ یه لیوان شربت آب لیمو حال میده الان. ….. ….. (ستاد افزایش اجر معنوی روزه داران ) 4 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۵ ای کسانیکه روزه نمیگیرید…….حداقل افطار کنید….. ! چون از قدیم گویند کار را آن کرد که تمام کرد ! 4 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۵ به طرف میگن چرا روزه نمیگیری؟ میگه : مشکل دارم، نمیشه میگن مشکلت چیه ؟ میگه : گرسنه ام میشه ! 5 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۵ ما فردا شب واسه افطار میایم خونتون (ستادایجاد رعب و وحشت درماه رمضان) ! 4 لینک به دیدگاه
mherdad 3826 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۵ خدایااین همه روزه بگیریم, گشنگی بکشیم, آخرشم پول بدیم تا قبول شه !؟آخه این چه مهمونی بود !؟ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ! 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۵ از قلبم پرسیدم فرق عشق و دوستی چیه؟قلبم جواب داد: کار من تامین خون بدنهسوالای چرت و پرت از من نپرس ! یارو ﺯﻧﮓ ﻣﻴﺰﻧﻪ ﺻﺪ ﻭ ﺑﻴﺴﺖ ﻭ ﭘﻨﺞﻣﻴﮕﻪ ﻳﻪ ﭘﻠﻴﺲ ﺻﺪ ﻭ ﺩﻩ ﺑﻔﺮﺳﺘﻴﻦﺑﻘﻴﺸﻮ ﻫﻢ ﺁﺩﺍﻣﺲ ﺑﺪﻳﺪ! 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۵ مردم در لاى دفتر از برگ گل رز و پر طاووس از مخاطب خاصشان خاطره دارن, اون وخ منم لاى دفترم از مگس و پشه هاى له لورده شده پارسال خاطره دارم . آخه اين رسمشه 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۵ راستی یه جمله از خودم درین روزگار نامراد خندیدن هنره واقعا ولی هنرمند کم نداریم اینجا ایشالله بخندید از ته دل و اپ کنید اینجارو تا دوستانتون اندکی شاد باشند 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۵ تاریخ معاصر ما کسل کننده ترین بخش تاریخ ایران برای دانش اموزان ایندس . . . . . . . . . . . همش باید عدد اختلاس حفظ کنن 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۵ به يه سري از باورا رسيدم منتظرم يه سري از باورا هم به من برسن که حركت كنيم :) جانمونی داداش :d 4 لینک به دیدگاه
مرغ باغ ملکوت 1609 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آبان، ۱۳۹۵ طرف برای سرشماری اومده، زنگ زده در رو باز کردم. میگه خب شما در رو باز کردی پس شاغلی 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۵ یه جور سینگلم که حتی روحانی هم بهم اس ام اس نداده از حقوق شهروندی آگاهم کنه 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۵ شما فکر میکنید اضافه شدن یک دقیقه ای شب ، برای شب یلدا زمانه ناچیزیه . . بدانید و اگاه باشید انقدری کافی هست تا انار بشه کیلویی 10 هزار تومن 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده