mherdad 3826 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ . بابام با جدیت از داداشم پرسید میدونی چرا ستایش سه رو نساختن!؟ داداشم گفت نه چرا!؟ بابام گفت چون عینک ستایش دست کیمیاست. بعد دوتایی ایح ایح خندیدن. 5 لینک به دیدگاه
mherdad 3826 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ آرزوهای ایرانی ها در دهه های مختلف: دهه ۵۰: اگه انقلاب کنیم خوشبخت میشیم دهه ۶۰: جنگ تموم بشه خوشبختیم دهه ۷۰: خرابیای جنگ و بسازیم خوشبختیم دهه ۸۰: اگه تحریم برداشته بشه خوشبختیم دهه ۹۰: ازین بدبخت تر نشیم خوشبختیم 4 لینک به دیدگاه
mherdad 3826 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ به سلامتی مادری که دید گوشت تو قابلمه خیلی کمه . . . . . . . . . . . . . . . نشست تو آشپزخونه همشو خورد گفت بچه ها ببینن دعواشون میشه! 5 لینک به دیدگاه
mherdad 3826 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۴ حیف نون سوار مینى بوس میشه و سلام میکنه، هیچکس جواب سلامشو نمیده.!!عصبانى میشه میگه: یه مشت خر و گاو نشستن توی مینى بوس.!!!راننده یکدفعه میزنه رو ترمز طوریکه همه مسافرا میفتن رو هم.!!میاد و یقه حیف نون رو میگیره و میگه: بگو ببینم کى خره؟ کى گاوه؟؟؟؟حیف نون میگه: والله ایطور که تو زدىسر ترمز معلوم نیست دیگه ؛ همه قاطى شدن!!!! 4 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۴ امروز داشتم فیلم باز گشت امام میدیدم بگو تو هواپیما کیو دیدم کیمیا تو هواپیما بود 4 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۴ سعی کن تمیزی در نگاه تو باشد نه در خانهای که بدان مینگری! بخشی از کتاب "اصول پیچاندن خانه تکانی۱" 4 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۴ دكتر روانپزشك به بيمارش گفت، سعي كن از امروز به همه دردها و بدبختيهايت بخندی بيمار گفت : اگر به همسرم بخندم ، روزگارم را سياه تر خواهد كرد 4 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۴ متفاوت ترین حیوون تو جهان آفتاب پرسته، نه تنها موجوده بيريختيه بلکه... خدا رو هم قبول نداره، آفتاب رو میپرسته! شرط میبندم بيشعور نمازم نمیخونه!!!!! 4 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۴ شرکت هواپیمایی ایرباس در قرارداد فروش هواپیماهای خود به ایران، یک بند مهم نوشته: طرف ایرانی به هیچ عنوان حق ندارد وانت ایرباس بسازد! 9 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 بهمن، ۱۳۹۴ داشتم یه رادیوی کوچیکُ تعمیر میکردم یه سیم نازک اضافی پیدا کردم. که معلوم نبود به کجا وصله. میترسم قطعش کنم روابط با یه کشوری قطع بشه. 8 لینک به دیدگاه
mherdad 3826 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۴ پنجم اسفند ماه، روز بزرگداشت دانشمند بزرگ ایرانی “خواجه نصرالدین طوسی ” و “روز مهندس” ، به شما دوست گرامی هیچگونه ارتباطی نداره … هرموقع که از این خراب شده فارغ التحصیل شدی ، اون موقع این روز رو بهت تبریک میگم … 5 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۴ همه ما به نماینده ای رای خواهیم داد که فقط و فقط یک معادله را بتواند حل کند. . . . . . . . . . . . . . . . . . . چطور موز از جنوب آمریکا با هواپیمای اختصاصی میاد اینجا کیلو 3 هزار تومان ولی پیاز از كازرون با نیسان میاد اینجا کیلو 5 هزار تومان 8 لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۵ ﭘﺪﺭ : ﻣﻨﻮ ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺩﻭﺱ ﺩﺍﺭﯼ ﯾﺎ مامانتو؟ ﭘﺴﺮ: ﻫﺮ۲ﺗﺎﺗﻮﻥ ﭘﺪﺭ : ﺍﮔﻪ ﻣن ﺑﺮوﻡ ﺁﻣﺮﯾﮑﺎ مامانت ﺑﺮﻩ ﻓﺮﺍﻧﺴﻪ ﺗﻮﮐجا ميري؟ ﭘﺴﺮ : ﻓﺮﺍﻧﺴﻪ ﭘﺪﺭ : ﺧﻭب ﯾﻌﻨﯽ ﺗﻮ مامانته ﺑﯿﺸﺘﺮ ﺩﻭﺱ ﺩﺍﺭﯼ ! ﭘﺴﺮ : ﻧﻪ ﻣن ﻓﺮﺍﻧﺴﻩ رو ﺩﻭست ﺩﺍﺭﻡ . ﭘﺪﺭ : ﺍﮔﻪ ﻣن ﺑﺮﻡ ﻓﺮﺍﻧﺴﻪ مامانت ﺑﺮﻩ ﺁﻣﺮﯾﮑﺎ ﺗﻮ ﮐجا ميري؟ ﭘﺴﺮ : ﺁﻣﺮﯾﮑﺎ ﭘﺪﺭ : چرا؟ ﭘﺴﺮ : ﭼﻮﻥ ﻗﺒﻸ ﻓﺮﺍﻧﺴﻪ ﺭفتم ﭘﺪﺭ : گلابیﺣﺎﻻ ﻣن ﻭ مامانت ﺑﺍ ﻫﻢ ﺑﺮﯾﻢ ﻓﺮﺍﻧﺴﻪ ﺗﻮ كجا ميري؟ ﭘﺴﺮ : می مانم همين جا. ﭘﺪﺭ : ﺣﺎﻻ ﭼرا؟ ﭘﺴﺮ : ﭼﻮﻥ خستم تازه از مسافرت برگشتم 6 لینک به دیدگاه
mherdad 3826 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۵ دیشب دزد اومده بود خونمون داشت میگشت بلند شدم گفتم دنبال چی میگردی؟ گفت :پول گرفتم خوابیدم بعد گفت حالا که اینطور شد مودمو میبرم ! هیچی دیگه نصف شبی رفتم پول واسش کارت به کارت کردم :| 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۵ اینجا چرا اینقدر ساکته آیا مهندسین نیاز به شادی نیاز به خنده ندارند 3 لینک به دیدگاه
mherdad 3826 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۵ قبلا قهر کردن و کات کردن آسونتر بود. . . . الان باید از صدجا طرفو بلاک کنی ( فیسبوک ، توییتر ، واتس اپ ، وایبر ، لاین ، بیتاک ، دی دی ، اینستاگرام ، تلگرام … ) هفت خان رستمه ! .اخرشم از یه جایی میاد فحشو میده و میره 3 لینک به دیدگاه
mherdad 3826 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۵ درسته که من در نگاه اول جذاب نیستم ولی یه جایی بین نگاه چهل و سوم تا شصت و هفتم جذابم! اما متاسفانه کسی اینقدر نگاه نمیکنه !! 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده