رفتن به مطلب

خنده سرای نواندیش

ENG.SAHAND

ارسال های توصیه شده

ﺗﻮ ﻫﻮﺍﭘﯿﻤﺎ ﺭﻓﺘﻢ ﺩﺳﺘﺸﻮﯾﯽ ، ﻭﻗﺘﯽ ﺑﺮﮔﺸﺘﻢ ﺩﯾﺪﻡ ﺩﺧﺘﺮﻩ ﮐﻪ ﺑﻐﻞ ﺩﺳﺘﻢ ﻧﺸﺴﺘﻪ ﺑﻮﺩ ﺍﻭﻣﺪﻩ ﺳﺮ ﺟﺎﯼ ﻣﻦ ﻧﺸﺴﺘﻪ ﺑﻬﺶ ﮔﻔﺘﻢ : ﭼﺮﺍ ﺟﺎﯼ ﻣﻦ ﻧﺸﺴﺘﯽ ؟ . . . ﮔﻔﺖ : ﻓﮑﺮ ﮐﺮﺩﻡ ﭘﯿﺎﺩﻩ ﺷﺪﯼ |: ! ﭼﻦ ﺭﻭﺯﻩ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﻡ ﺷﺎﻣﭙﻮ ﺑﺎ ﻧﻮﻥ ﻣﯿﺨﻮﺭﻡ ﺑﻠﮑﻪ ﺑﻤﯿﺮﻡ

• Like 8
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 788
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

دختر خاله ام ٦سالشه يك كيلو تخمه گذاشته جلوش داره ميخوره ميگم: بذارشون اينور باهم بخوريم يه دونه گذاشته تو دستم و ميگه: بخور بقيه هم همين مزه رو ميده نسل جديد اژدها شدن

• Like 8
لینک به دیدگاه

بدترین قسمت دیدن یه آشنا توی تاکسی

اضطرابیه که تا مشخص شدن شخص حساب کننده کرایه ادامه داره

و مدام ذهنتو درگیر می‌کنه:)

• Like 9
لینک به دیدگاه

نامه ای به پراید عزیزم !!!!!!!!!!!!!!:ws3:

پراید عزیزم، شنیده‌ام که مرز هجده میلیون را رد کرده‌ای.‌

ای قشنگ‌تر از پریا از این به بعد، انصافا، تنها تو کوچه نریا. چون با این وضعیت زورگیری، اختلاس و... کلا بچه‌های محل دزدن و خدای نکرده زبانم لال یکجا تو رو می‌دزدند.

پراید خوبم، انژکتورت را قربان، ‌ای لاستیکت تو حلقم، ‌ای فدای برجستگی صندوق عقب تو، ‌ای دور رینگت بگردم، فکر می‌کردی یک زمان به مدد تلاش شبانه روزی مسوولان هجده میلیون بشی؟!

ای پراید، ‌ای نازنین، ‌ای ماکسیما مخفی، ‌ای طرح ژنریک بنز، ‌ای پرادو مینیمال تو الان در شرایطی هستی که می‌توان لنت‌هایت را طوطیای چشم کرد.

تو الان در موقعیتی هستی که دود اگزوزت صد مرتبه از هوای فرحزاد مصفاتر است!

تو چنان مقام و منزلتی داری که مردم عاشق جیب چاک تو هستند. یعنی قیمت تو جیب رو جر می‌دهد،

باقلوا! من در حسرت آن لحظه خواهم سوخت که سایپا سر در کارخانه‌اش بیلبورد بزند «این ور پراید اوفینا/ اون ور پراید اوفینا».

ای تراول چک متحرک، ‌ای هر دور لاستیک تو شیش ماه کار کردن من، ‌ای که دیروز در حد غضنفر بودی و امروز اما یک پا «ارزو» شدی.همینطور که در خیابان‌ها حرکت می‌کنی و از مردم دل می‌بری به جان مسوولان با بالا گرفتن برف پاک‌کن‌هایت دعا کن.آنها و فقط آنها چنان در حوزه اقتصاد کیمیاگری بلد بودند، که توانستند نه مس، که لگنی مانند تو را طلا کنند؛ طلای هجده عیار!باز من نمی‌دانم چرا این مردم ناسپاس از مسوولان انتقاد می‌کنند. قیمت پراید امروز، قیمت زانتیای یک سال پیش است.آیا این امر به راحتی به دست می‌آید؟ این دوستان ناممکن‌ها را برای ما ممکن کرده‌اند.‌ای الهی آخ و همینطور بچه‌ها متشکریم از بیخ.

• Like 6
لینک به دیدگاه

دختره استاتوس گذاشته : اینقد بدم میاد از پسرهایی که میرن تو اینترنت برا علافی :|

(این شکلک :|رو گذاشتم یاد مینا افتادم :(>>>):hanghead:

حالا انگار هر وقت خودش میره ، یه عمل پیوند کلیه انجام میده !:ws3:

• Like 7
لینک به دیدگاه

جای خالی ات را نه قهوه پرمیکند،نه قلیون ونه حتی کتاب و سیگار...

...

..

..

...

ولی اون دوستت بووووود!!!؟؟؟...قدبلنده چشم رنگیه ؟؟؟:d

اون شاید یه کارایی بتونه بکنه ^_^

• Like 7
لینک به دیدگاه

جلو مادرم سوسکه رو با دمپایی له کردم دل و قلوه اش ریخته رو زمین … مادرم میگه:یعنی الان مرد ؟ پَــــ نَ پَــــ این ترمیناتوره الان خودش رو جمع میکنه به ما حمله میکنه!!!

.

.

.

زنگ زدم ۱۱۵ طرف میگه: آمبولانس میخواین؟

میگم: پ ن پ زنگ زدم ببینم راست میگن ۱۱۵ رو بگیری وصل میشه به اورژانس!

.

.

.

تو غار علیصدر یه خفاش به دوستم نشون میدم . میگه وای خفاشه! مبگم: پــ نه پـــ بتمنه . آمریکا بحران اقتصادی بوده اومده اینجا زندگی کنه

مگس نشسته رو برنج،به برادرم میگم: وای مگس……میگه: یعنی میگی بکشمش؟؟؟!!!!میگم پ ن پ…برنج خالی از گلوش پایین نمیره برو خورش براش بیار

.

.

.

ساعت ۷ صبح کلاس گذاشتن تو دانشگاه .سر کلاس خمیازه میکشم و دهنم یه متر باز میشه . .

استاد میگه : عزیزم چته؟ خوابت میاد؟ پـَـ نـَـ پـَـ میخوام بخورمت

.

.

.

بچه رو از بیمارستان آوردیم تو خونه خوابیده. فک و فامیل اومدن عیادت بچه. یکی میگه ای جان بچتون خوابه؟

پـَـ نـَـ پـَـ گذاشتیم شارژ بشه آخه گفتن اولش که میخواین ازش استفاده کنید چند ساعت خاموشش کنین!!!

.

.

میخواستم برا دوستم آهنگ ببرم میگه: میریزی تو فلش میاری؟

میگم: پ ن پ میریزم تو پلاستیک فرزر. فقط خدا کنه پلاستیکه سوراخ نباشه!!!

.

.

.

تو خیابون تصادف شده من زنگ زدم اورژانس طرف میگه: کسی مجروح دیده؟

پ نه پ زنگ زدم از نگرانی بیرنتون بیارم و بگم همه سالمن!

• Like 8
لینک به دیدگاه

[h=5][/h]

ﺑﺎ ﺑﺎﺑﺎﻡ ﺩﻋﻮﺍﻡ ﺷﺪ، ﺩﺳﺘﺸﻮ ﺑﺮﺩ ﺑﺎﻻ ﮐﻪ ﺑﺰﻧﻪ ﺗﻮ ﺻﻮﺭﺗﻢ، ﻣﻨﻢ ﻳﻬﻮ ﺭﻓﺘﻢ ﺗﻮ ﻓﺎﺯ ﻫﻨﺪﻱ ﮔﻔﺘﻢ : ﺑﺰﻥ پدر!.. ﺑﺰﻥ... ﺑﺬﺍﺭ بفهمم ﮐﻪ پدﺭ ﺑﺎﻻى ﺳﺮﻣﻪ.

ﺑﺰﻥ ﮐﻪ ﺑﻔﻬﻤﻢ ﻫﻨﻮﺯ بی ﺻﺎﺣﺎﺏ ﻧﺸﺪﻡ...

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

ﺑﺎبامم چنان ﺯﺩ ﺗﻮ ﮔﻮﺷﻢ که مث لواشک چسپیدم به فرش!! نمیدونم چراتو فیلما همدیگه رو بغل میکردن!!!

مرگ بر هندوستان2.gif

• Like 8
لینک به دیدگاه

صب پاشدم به بابام سلام کردم،

یه دونه محکم زد تو گوشم

گفتم چرا میزنی سر صبی؟؟13.gif

گفت حتما امروزم یه غلطی میکنی دیگه!!14.gif

شب که برمیگردم خسته ام

حوصله جنگ اعصاب ندارم الان بجاش زدم14.gif

• Like 7
لینک به دیدگاه

داشتم نماز میخوندم مدام تصویر چهره ی عمم میومد جلوی چشام