مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۴ ازت چنین انتظاری نداشتم که همچنین کاری کنی نه تنها من بلکه خانواده خودت هم از این کارت ناراحت شدن نمیخوام بگم ولی مجبورم بگم بخدا اگه یه دفعه دیگه فقط یه دفعه دیگه بشنوم که اینجورکاری رو کردی شاید مجبوربشم یه جور دیگه رفتارکنم اصلأ چه دلیلی داشت تو این کاروکنی؟ روشن گذاشتن لامپ اونم تو اوج مصرف برق • 8 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۴ [h=5][/h] کاش دلیل شب بیداری هایم وجود تو بود نه بوی گند جورابت هی برگرد …. نه برای اینکه بمانی نه فقط برای انکه جورابت را هم با خودتت ببری قرار بود عاشقانه باشه ولی بوی جورابش نمیزاره 7 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۴ به امید روزی که اینقد علم پیشرفت کنه که وقتی زنگ درو میزنن،دستتو بزاری تو دماغت در باز شه. والا...دو کیلومتر باید بری،تا به آیفون برسی...خوب عزیز من اگه میخواستم این همه بدوم تا الان 5تا مدال دومیدانی جهانی داشتم... مسئولین رسیدگی کنن...پلیییییز 8 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۴ دوستان من پیشنهاد میکنم در شکستای عشقی به حامد پهلان اقتدا کنید ایشون میفرمایند: همگی دست بزنین دس دس دس اونیکه میخواستمش رفت ازدست خبری نیستش ازش چندهفتست موبایلشم خاموشه،دیگه نیست در دسترس همه دست بزنین دس دس دس شکست عشقی شادی رو برای شما آرزومندم! 8 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۴ اینم اندرتفاوتهای فیس بوک 6 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۴ [h=5][/h] ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﻓﺎﻧﺘﺰﯾﺎﻡ ﺍﯾﻨﻪ ﮐﻪ ﻭﻗﺘﯽ ﺑﺎ ﺯﻧﻢ ﺩﻋﻮﺍﻡ ﺷﺪ ﺧﻮﺩﻣﻮ ﮐﻨﺘﺮﻝ ﮐﻨﻢ ، ﻧﺎﺯﺵ ﮐﻨﻢ ﻭ ﺑﺰﺍﺭﻡ ﺑﺨﻮﺍﺑﻪ … ﻭﻗﺘﯽ ﺧﻮﺍﺑﯿﺪ ﻗﺸﻨﮓ ﺑﺮﻡ ﺳﺮ ﻭﺳﺎﯾﻞ ﺁﺭﺍﯾﺸﯿﺶ ﺑﺎ ﺭﯾﻤﻠﺶ ﮐﻔﺸﺎﻣﻮ ﻭﺍﮐﺲ ﺑﺰﻧﻢ … ﮐﺮﻡ ﺩﻭﺭ ﭼﺸﻢ ﻭ ﺷﺒﺸﻮ ﺑﻤﺎﻟﻢ ﺑﻪ ﺗﺎﯾﺮﺍﯼ ﻣﺎﺷﯿﻨﻢ … ﺑﺎ ﻣﺪﺍﺩ ﺳﯿﺎﻩ ﺩﻭﺭ ﭼﺸﻤﺶ ﺧﺸﺎﯼ ﺭﻭﯼ ﮐﻔﺸﻤﻮ ﭘﺮ ﮐﻨﻢ … ﺑﺎ ﺩﺳﺘﻤﺎﻝ ﻣﺮﻃﻮﺑﺸﻢ ﻣﯿﺘﻮﻧﻢ ﻣﯿﺰ ﮐﺎﻣﭙﯿﻮﺗﺮﻣﻮ ﻗﺸﻨﮓ ﺗﻤﯿﺰ ﮐﻨﻢ ، ﺑﺎ ﻣﻮﭼﯿﻨﺶ ﯾﻪ ﺣﺎﻟﯽ ﺑﻪ ﻣﻮﻫﺎﯼ ﺩﻣﺎﻏﻢ ﺑﺪﻡ … 8 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 شهریور، ۱۳۹۴ [h=5][/h] از سیاهی شب پرسیدم برای عشقم که تنهام گذاشت چی بنویسم؟؟؟؟ . . . . . . . گفت بگیر بکپ بابا حالا خودت چه تحفه ای هستی که عشقت باشه! اصن از سیاهی شب توقع نداشتم!!!!کلا سیاهی شب خیلی بی شعوره... 10 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۴ [h=5][/h] مواد لازم برای لاغر کردن دختر ها: . . . . . . . یک عدد سوسک بالدار + اتاقی که درش قفل باشه و من الله توفیق.... 8 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۴ بچه ها تصور کنین دخترا گزارشگر بشن Oo موسوی جوون تولوخدا سلویستو خلاب نکن حلیفو شکست بده باچه عجقم؟ واااای غفوول اینجولی نخند دلم میلرزه نمیتونم دلست تملکز کنمااا گزالشم خلاب میچه قائمی بعد بازی باهات سلفی میگیلم جایی نلیاا میسی ببیندگان عسیسم عجقوهای خودم چند مین بصبرین من لاکام خشک بچه بعد بهتون میگم بازی چیشده بااش؟فعلا ی میان برنامه ببینین فداتون بچم من وااااای چه جیگلین این بازیکناا قلبوون همتون بلم من عسیسای من عجقای من کوشولو های من ببشخید من دیگه نیتونم گزالش بدم اخه بلا پوستم ضلل داره ببشخید قلبونتون بلم تا ی مسابقه دیگه باااای بوچ بوچ 6 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۴ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام از موقع شروع بارون هنوز از جاش تکون نخورده! این ینی یه چشم انتظار واقعی! 7 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۴ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اتوهای خونگیشون رو آوردن بیرون بچرن :))) 6 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۴ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام محاله بذارم دوباره منت کشی کنی ! 6 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۴ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام عزت زیاددددد.... 5 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۴ ..... ترین عضو بدن... . . . اون مژه ایه که صاف فرود میاد تو چشمت... لامصب تا دستتو تا آرنج نکنی تو تخم چشات ول کن نیس.... 6 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۴ تا حالا دقت کردین بعضیا وقتی میخوان یه حرف خنده دار بزنن قبلش اعلام میکنن: آقا یه چی میگم بخند آدم رو تو رودروایسی میزارن که بخندی........ 5 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 شهریور، ۱۳۹۴ به نظر شما بچه چی داره میگه!!! من فک میکنم میگه:......مگه مرض داری؟؟؟؟..خخخخخ... 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده