مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۴ به مامانم میگم دیشب خواب بد دیدم خواب دیدم یه گله کفتار به خونمون حمله کردن برگشته میگه : چیزی نیس عمه هات میخوان بیان خونمون 7 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ [h=5][/h] تو داروخونه بودم یه دختره اومد درجه تب میخواست فروشنده گفت دیجیتالیشو دارم که در صورت تب بالا زنگ میزنه . . . دختره برگشت گفت به گوشیم زنگ میزنه یا به تلفن خونمون ! هیچی دیگه دکتره با نفس مصنوعی هم برنگشت ... 8 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۴ امروز گوشی دختره رو تو خیابون ازش دزدیدن!!!! نشسته بود رو زمین و زمان بدو بیراه میگفت … داد میزد وااااااااااایییییییی لاینم واااااااااییییییییی وایبرم واااااااااییییییییی بیتالکم وااااااااااااییییییییی 100 تا آجیام وااااااااااایییییییییییی 2436 تا عشقااااااااااام خداااااااااااا بدبخت شدم … از بین رفتم بهش گفتم : دوست عزیز بلند شو این کارا چیه ؟ برگشته میگه تورو خدا همینجوری یه عکس ازم بگیر بنداز تو بی تالک بگو شیوا برمیگرده !!!!!!!!!!!! 9 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ یه سوالی هست بدجور ذهن منو مشغول کردهمنفی جمله ی “من دارم میرم” چی میشه ؟ من دارم نمیرم ! من ندارم میرم ! نه من دارم میرم ! 6 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ اندر حکایت چیپس امروزی!!!!!!! چیپسی خواهم خرید بالنی خواهم ساخت تا ابد خواهم رفت … روحت شاد سپهر ببین چی گفتم 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ پسره آلومینیوم بزنی دوره دماغش ۱۵تا کانال دیجیتال رو بدون پارازیت میگیره بعد استاتوس داده : به ارواح جدم نیستی در حدم ! اون پونزده کانال رو حال کردین نه من بمیرم 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۴ به قلبم گفتمچرا خوابم نمیبرد ؟ این بی خوابی ها از کجاست ؟ جواب داد : زر مفت نزن ؛ ادای آدمای دلشکسته رو هم درنیار !یادت رفت بعد از ظهر عین خرس قطبی خوابیدی ؟ جوابش منطقی بود کاملا قلبمم اعصاب نداره!!!!!! 6 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۴ [h=5][/h] رفتم سوپری دیدم نوشته اینجا مجهز به دوربین مداربسته است. گفتم دوربینت کجاست؟ اشاره به قاب بالای سرش کردکه نوشته بودالله! وگفت این بهترین دوربین مداربسته دنیاست ! خیلی جمله اش تاثیرگذار بود... همینجوری که اشک میریختم چندتا چیپس دزدیدم!!! 6 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۴ دیشب خواب دیدم اونم چه خوابی… حالا گوش کن تا تعریف کنم خواب دیدم مردیم و داریم میریم بهشت… توی راه تو خسته شدی و من کولت کردم… سر پل صراط که رسیدیم من خسته شدم و تو منو کول کردی… دم در بهشت که رسیدیم نگهبان گفت خرت رو ببند دم در و بیا داخل 7 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 شهریور، ۱۳۹۴ اوکی بازم دستت درد نکنه چیست!!!؟؟؟ . . . . . . . همون مودبانه خاک توسرت بازم به هیچ دردی نخوردی 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده