mherdad 3826 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۴ راستی نتیجه اون تحقیقاتی که درباره ماهیت در هم تنیدگی کوانتوم داشتیم چی شد؟ . . . الکی مثلن اینجا محیط علمیه، هممونم الاف نیستیم!!! 4 لینک به دیدگاه
mherdad 3826 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۴ صبح که پا میشم از شیر و آب پرتقال و چاییم نمیگذرم . . . . . الکی مثلا ما ثروتمندیم 3 لینک به دیدگاه
mherdad 3826 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۴ هی زندگی خستم خیلی . . . . . الکی مثلا من عاشق شدم 2 لینک به دیدگاه
mherdad 3826 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۴ بـــه دخــــــــتره میگــــم بـــــــــرو بـــــازار فــــلان اپـــلیکیـــشـن رو بگیــــر نصــــب کن!!! از مــــیـدون پـــانــزده خــــرداد زنـــگ زده میـــگه مـــن بــــازارم. کــــدوم مـــغـازه بــــرم؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
mherdad 3826 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۴ اینکه میگن هیچ جا مثه خونه ادم نمیشههمش دروغه محضه! ناموسن یه هفته تو هتل بودیم به این برکت قسم راضی نمیشدم بیایم خونه!!! 4 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۴ آیا از صبح تا شب در لاین و واتس اپ و وایبر علاف هستید؟ آیا هر روز شما مثل روزهای دیگر است؟ آیا هیچ پیشرفتی ندارید؟ ما هیچ پیشنهادی برای شما نداریم!! خدا شاهده ما هم مثل شماییم 4 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۴ بابـای من فقـط و فقـط در صـورتی یه بخـش خبـری رو از دسـت میده که در حال تماشـای یه بخـش خبری دیگه باشـه !!! 4 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۴ اگه تونستی سه بار بگی سوابق-عواقب-نوابق خخخخخخخخخخخ سعی نکن حتی از روی نوشته هم نمیتونی 4 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۴ همه نیمه ی گمشده و مکمل شونو -پیدا کردن … فصل دو نفره ها رسید ما هنوز متمم مون رو هم ندیدیم ! به 30 درجه هم راضی شدیم دیگه ! نبود ؟ یه 10 درجه ؟ 3 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۴ ﻋﺎﺷﻖ ﺍﻭﻧﺎﻳﻲ ﻫﺴﺘﻢ ﮐﻪ ﺍﺱ ﺍﻡ ﺍﺱ ﺭﻭ ﻣﻴﻨﻮﻳﺴﻦ ﻣﻮﻗﻊ ﺩﻋﻮﺍ ﻭ ﺩﻟﺨﻮﺭﻱ ﻭﻟﻲ ﺍﺭﺳﺎﻝ ﻧﻤﻴﮑﻨﻦ، ﺁﺧﻪ ﺩﻟﺸﻮﻥ ﻧﻤﻴﺎﺩ ﻋﺸﻘﺸﻮﻧﻮ ﻧﺎﺭﺍﺣﺖ ﮐﻨﻨﺪ.. . . . . . . . ﻭﻟﻲ ﻣﻦ ﻫﻔﺖ ﻫﺸﺖ ﺑﺎﺭ ﻣﻴﻔﺮﺳﺘﻢ ﺗﺎ ﻣﻄﻤﺌﻦ ﺷﻢ ﺭﺳﻴﺪﻩ !! : 5 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ سوییچ ماشین برای خانم ها فقط برای باز و بسته کردن در خودرو استفاده میشه اما برای آقایون : خلال دندان گوش پاک کن وسیله در زدن وسیله خاروندن سر ، گردن و … و تمام نقاط بدن وسیله دفاعی برای جدا کردن آدامس از ته کفش برای بیرون آوردن سنگ ریزه و یا پیچ از تایر خودرو جدا کردن سنگ از رو نون سنگک قاچ کردن و پوست کندن انواع میوه نوشتن انواع یادگاری جا به جا کردن زغال قلیون و … 5 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۴ [h=5][/h] پارتی بودیم مأمورا ریختن توخونه عکس شهرام شب پره به دیوار بود. مأموره بهش اشاره کرد و گفت "از این شهید خجالت بکشین" . یه سری ازخنده شهید شدن . منم رفتم فرازهایی از وصیت شهید شهرام شب پره رو مرور کنم: "این شبی که میگن شب نیست هیچ شبی مثه امشب نیست 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده