mherdad 3826 ارسال شده در 22 آبان، 2015 راستی نتیجه اون تحقیقاتی که درباره ماهیت در هم تنیدگی کوانتوم داشتیم چی شد؟ . . . الکی مثلن اینجا محیط علمیه، هممونم الاف نیستیم!!! 4
mherdad 3826 ارسال شده در 22 آبان، 2015 صبح که پا میشم از شیر و آب پرتقال و چاییم نمیگذرم . . . . . الکی مثلا ما ثروتمندیم 3
mherdad 3826 ارسال شده در 22 آبان، 2015 بـــه دخــــــــتره میگــــم بـــــــــرو بـــــازار فــــلان اپـــلیکیـــشـن رو بگیــــر نصــــب کن!!! از مــــیـدون پـــانــزده خــــرداد زنـــگ زده میـــگه مـــن بــــازارم. کــــدوم مـــغـازه بــــرم؟؟؟ 3
mherdad 3826 ارسال شده در 22 آبان، 2015 اینکه میگن هیچ جا مثه خونه ادم نمیشههمش دروغه محضه! ناموسن یه هفته تو هتل بودیم به این برکت قسم راضی نمیشدم بیایم خونه!!! 4
Yamna 1 17420 ارسال شده در 22 آبان، 2015 آیا از صبح تا شب در لاین و واتس اپ و وایبر علاف هستید؟ آیا هر روز شما مثل روزهای دیگر است؟ آیا هیچ پیشرفتی ندارید؟ ما هیچ پیشنهادی برای شما نداریم!! خدا شاهده ما هم مثل شماییم 4
Yamna 1 17420 ارسال شده در 22 آبان، 2015 بابـای من فقـط و فقـط در صـورتی یه بخـش خبـری رو از دسـت میده که در حال تماشـای یه بخـش خبری دیگه باشـه !!! 4
Yamna 1 17420 ارسال شده در 22 آبان، 2015 اگه تونستی سه بار بگی سوابق-عواقب-نوابق خخخخخخخخخخخ سعی نکن حتی از روی نوشته هم نمیتونی 4
Yamna 1 17420 ارسال شده در 22 آبان، 2015 همه نیمه ی گمشده و مکمل شونو -پیدا کردن … فصل دو نفره ها رسید ما هنوز متمم مون رو هم ندیدیم ! به 30 درجه هم راضی شدیم دیگه ! نبود ؟ یه 10 درجه ؟ 3
Yamna 1 17420 ارسال شده در 22 آبان، 2015 ﻋﺎﺷﻖ ﺍﻭﻧﺎﻳﻲ ﻫﺴﺘﻢ ﮐﻪ ﺍﺱ ﺍﻡ ﺍﺱ ﺭﻭ ﻣﻴﻨﻮﻳﺴﻦ ﻣﻮﻗﻊ ﺩﻋﻮﺍ ﻭ ﺩﻟﺨﻮﺭﻱ ﻭﻟﻲ ﺍﺭﺳﺎﻝ ﻧﻤﻴﮑﻨﻦ، ﺁﺧﻪ ﺩﻟﺸﻮﻥ ﻧﻤﻴﺎﺩ ﻋﺸﻘﺸﻮﻧﻮ ﻧﺎﺭﺍﺣﺖ ﮐﻨﻨﺪ.. . . . . . . . ﻭﻟﻲ ﻣﻦ ﻫﻔﺖ ﻫﺸﺖ ﺑﺎﺭ ﻣﻴﻔﺮﺳﺘﻢ ﺗﺎ ﻣﻄﻤﺌﻦ ﺷﻢ ﺭﺳﻴﺪﻩ !! : 5
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 23 آبان، 2015 سوییچ ماشین برای خانم ها فقط برای باز و بسته کردن در خودرو استفاده میشه اما برای آقایون : خلال دندان گوش پاک کن وسیله در زدن وسیله خاروندن سر ، گردن و … و تمام نقاط بدن وسیله دفاعی برای جدا کردن آدامس از ته کفش برای بیرون آوردن سنگ ریزه و یا پیچ از تایر خودرو جدا کردن سنگ از رو نون سنگک قاچ کردن و پوست کندن انواع میوه نوشتن انواع یادگاری جا به جا کردن زغال قلیون و … 5
مجید بهره مند 43111 ارسال شده در 23 آبان، 2015 [h=5][/h] پارتی بودیم مأمورا ریختن توخونه عکس شهرام شب پره به دیوار بود. مأموره بهش اشاره کرد و گفت "از این شهید خجالت بکشین" . یه سری ازخنده شهید شدن . منم رفتم فرازهایی از وصیت شهید شهرام شب پره رو مرور کنم: "این شبی که میگن شب نیست هیچ شبی مثه امشب نیست 5
ارسال های توصیه شده