mherdad 3826 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ حال میده دختره داره میره عروسی دو تا دستتو صابونی کنی بزنی به صورتش تا میتونی فرار کنیاااا آی حال آآآآآآآی حال میده ه ه ه:) 7 لینک به دیدگاه
mherdad 3826 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ یکی هم نداریم برامون یه آب انار بیاره بگه: عزیزم خسته نباشی انقدر میخندونی 7 لینک به دیدگاه
mherdad 3826 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ از فرشید امین عزیز که اهنگ بعد از نسترن رو خونده خواهش میکنیم اهنگ قبل از نسترن رو هم بخونه که ما کلا در جریان باشیم... 7 لینک به دیدگاه
mherdad 3826 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ آیا میدانید : یک اتاق مرتب نشانه ای از کامــپیوتر خــراب یا اینترنتی قطع شده میباشد ! 8 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ آقا ما بی تربیت نیستیم که ! تربیت داریم، منتها صلاح نمیبینیم ازش استفاده کنیم "> 8 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ ظهر از باشگاه جنازم رسید خونه ولو شدم روی مبل داداش کوچیکم برای یه لیوان آب سرد آورد. گفتم : به به ، تو که ازاین کارها بلد نبودی عجیبه ؟؟؟ میگه : آخه معلم دینیمون امروز گفته هرکس یه سگ تشنه رو سیراب کنه میره بهشت فردا دارم میرم مدرسشون . . . . 8 لینک به دیدگاه
yanāl 2221 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ اینان خیلی پلنگن آنان خیلی پلنگن به اصغر بگو به جمشید بگه به جمشید بگو به انتر بگه . . . بابام در حال مسخره کردن آهنگای رپ من!!!! میبینین توروخخخخدا… این چ زندگی ایهههه؟؟؟؟؟!! 6 لینک به دیدگاه
yanāl 2221 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ آقایون اول تو خواستگاری آنچناﻥ ﺳﻮﺍﻻﺕ فلسفی ﺭﺍﺟﻊ ﺑﻪ ﺯﻧﺪگی ﺍﺯ دخترا میﭘﺮﺳﻦ ﻛﻪ ﺍﺯ ملاصدرا ﻫﻢ ﺑﭙﺮسی هنگ میکنه! . . . . ﻭﻟﯽ بعد از ازدواج، ﺗﻨﻬﺎ ﺳﻮﺍﻟﺸﻮﻥ ﺍﻳﻨﻪ: ﺷﺎﻡ چی ﺩﺍﺭﻳﻢ؟!!! 6 لینک به دیدگاه
yanāl 2221 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 مرداد، ۱۳۹۴ یکى از سخت ترین و دلهره آورترین لحظه هاى زندگیم سر امتحان ریاضى بود که همه دنبال ماشین حساب میگشتن ولى من نمیدونستم واسه کدوم سوال میخوان 6 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ [h=5][/h] ﺍﺯ ﺩﻫﻪ ۵۰ﺑﻪ ﻗﺒﻞ:اقدس ، ﺍﮐﺮﻡ، ﻣﻠﻮﮎ، ﺑتوﻝ ،ﮐﻮﮐﺐ، ﺳﮑﯿﻨﻪ ، ﻓﻮﺯﯾﻪ،خدیجه ، عصمت ، ربابﺩﺭ ﺩﻫﻪ ۶۰:ﺯﻫﺮﺍ، ﻓﺎﻃﻤﻪ،زینب ، ﺣﺪﯾﺚ، سهیلا ، ﻟﯿﻼ،ﺳﻤﯿﻪ ، محبوبه ، افسانهﺩﺭ ﺩﻫﻪ ۷۰:ﻫﺎﻧﯿﻪ ، مینا ، ﺁﺭﺯﻭ ،ﻣﺮﯾﻢ ، ﺳﺎﺭﺍ ، ﻧﯿﻠﻮﻓﺮ ، ﮐﯿﻤﯿﺎ ،ﺁﺗﻨﺎﺩﺭ ﺩﻫﻪ ۸۰: ژابیز، ﺁﯾﺴﻮﺩﺍ ،ﮊﯾﻨﻮﺱ، ﺳﯿﻨﻮﺱ ،ﮐﺴﯿﻨﻮﺱ، ﭘﺎﻧﯽ ، ﺷﺎﺩﻧﻮﺵ ، ﭘﺎﺭﺳﯽ ﮐﻼ ، ﺯﻣﺰﻡ، دلستر، آپادیپا …ﺧﺪﺍ ﺑﻪ ﺩﺍﺩ ﺩﻫﻪ ۹۰ ﺑﺮﺳﻪ … 5 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ خخخخخخخخخخخخخخخ چه عکسی پیدا کردم 7 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ اوه او چه چیزایی پیدا میکنم 8 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ [h=5][/h] - ﻫﯿﭻ ﻭﻗﺖ ﺣﺴﺮﺕ ﺳﻪ ﭼﯿﺰﻭ ﻧﺨﻮﺭﯾﺪ : ۱ ) ﺯﯾﺒﺎﯾﯽ ۲ ) ﺗﯿﭗ ۳ ) ﺟﺬﺍﺑﻴﺖ . . . . ﻣﺎ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺭﺳﯿﺪﯾﻢ؟ ! ﺑﺨﻮﺩﺍﺍﺍﺍ ﻫﯿﭽﯽ ﺗﻮﺵ ﻧﯿﺲ !!!ﺑﺎﻭﺭ ﮐﻦ ... ﺟﺰ ﺍﻳﻨﮑﻪ ﺭﻭﺯﻱ ﭼﻨﺪﺗﺎ ﮐﺸﺘﻪ ﻣﻴﺪﻳﻢ ﻭ ﺁﻫﺸﻮﻥ ﭘﺸﺘﻤﻮﻧﻪ ... ﻭﺍﻻﺍﺍﺍﺍﺍﺍاااااااااااا قربون دستتون یکی سقف و بگیره 7 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ عروس لوس: بع..........له ادامه ........ عروس زیادی مؤدب: با اجازه پدرم، مادرم، برادرم، خواهرم، دایی جون، عمه جون،...، زن عمو کوچیکه، نوه خاله عمه شکوه، اشکان کوچولو، ... ، مرحوم زن آقاجان بزرگه ، قدسی خانوم جون ، ... ، ... (این عروس خانوم آخر هم یادش میره بگه بله واسه همین دوباره از اول شروع میکنه به اجازه گرفتن)...! عروس خارج رفته: با پرمیشن گریت ترهای فمیلی ... اُ یس عروس خجالتی: اوهوم عروس قلدر: به کوری چشم پدر شوهر و مادر شوهر و همه فک و فامیل این بزغاله (اشاره به داماد) آره.... ( وضعیت داماد کاملا قابل پیش بینی است) عروس هنرمند: با اجازه تمامی اساتیدم، استاد رخشان بنی اعتماد، استاد مسعود کیمیایی، ...، اساتید برجسته تاتر، استاد رفیعی، مرحوم نعمت ا.. گرجی ، شیر علی قصاب هنرمند، روح پر فتوه مرحومه مغفوره مرلین مونرو، مرحوم مارلین دیتریش، مرحوم مغفور گری گوری پک و ... آری می پذیرم که به پای این اتلوی خبیث بسوزم چو پروانه بر سر آتش......... عروس داش مشتی: با اجزه بروبکس مُجلی نیست من که پایه ام....... عروس فمنیست: يعني چی؟! چه معنی داره همش ما بگیم بله ... چقدر زن باید تو سری خور باشه چرا همش از ما سؤال می پرسن ! ... یه بار هم از این مجسمه بلاهت (اشاره به داماد) بپرسین ... 5 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ زندگی خانمها سه مرحله داره:۱-کودکی ۲-جوانی …۳-چقدر خوب موندی ! 5 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مرداد، ۱۳۹۴ دنبال نیمه گمشدتون نگردید بعضی هام مثل ما لنگه به لنگه آفریده شدن! یعنی همون بعضیام مثل من لنگه ندارن 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده