Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ وقتی دارید میرید بیرون . . . . . . . . . نزارید جورابتون بفهمه عجله دارید کثافته سوراخ :4564::4564: 7 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ تف ب ذات اون پسری که... . . . . . . یادم رف چی میخواستم بگم ؛ ولی شما تف کنید ضرر نداره 7 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ میدونین چرا مصرف لوازم ارایشی تو ایران دو برابر کشور های دیگس؟ چون علاوه بر دخترا ،پسرا هم ارایش میکنن........ به جون خودم راس میگم!! 8 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ دانشجویی بدونه بسم الله شروع به غذا خوردن میکنه شیطان باهاش هم سفره میشه یک ماه میگذره . . . . شیطان به دانشجو میگه جان مادرت یا یه بسم الله بگو یا امشبو دیگه املت نزن!!!!!!:icon_pf (34)::icon_pf (34): 7 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ مرد چیست؟ . . . . . . قبلا بود الان نیس... :ws28::ws28: 6 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۴ بالاخره امروز تو دانشگاه یکی بهم گفت مهندس............. . . ......آدرس دستشویی میخواست!!!!........... یعنی از ریشه داغون شدم. :4564: 7 لینک به دیدگاه
yanāl 2221 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۴ مامانم داره به یه زنه آمریکایی هفت سینو توضیح میده: It should start with “S” For example: APPLE 8 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۴ چرازنهاایندر غرغرمی زنند. بدبخت مردا نشسته بودم یه صحنه بود مرد رفته بودتوصف نون زنش زیردرخت هی غرمی زد این مردبی جنم هی می پریداینوروانو گفتم من که زن نمی خوام دیگه ولی ازطرفی اگه بخواین پولداربشین بایدزن بگیرین بابااز 500 تومن نمیگذره یاروگفت ندارم یه آدامس داد قبول نمی کنه می گه پول بده آخه چراین زنااینقدربداخلاق وخسیسند؟ 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۴ دختر : برو گمشو دیگه نمیخوام ببینمت پسره : نه … تورو خدا … تنهام نذار … بی تو میمیرم ! دختر : به جهنم … ول کن دستمو ! پسره با گریه : بی تو دنیا برام معنی و مفهوم نداره ! دختر : به درک … من ازت خوشم نمیاد بفهم مامان دختره : پاشو لنگ ظهره 10 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۴ این هم اخر عاقبت عمل ریبایی 11 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۴ [h=4]ﻣﻴﺪﻭﻧﻲ ﻛﺠﺎﻱ ﻛﻠﻮﭼﻪ ﺣﺎﻝ ﻣﻴﺪﻩ !؟[/h] [h=4]ﺍﻭﻧﺠﺎﺵ ﻛﻪ ﺍﻧﮕﺸﺘﺘﻮ ﻣﻴﻜﻨﻲ ﺗﻮ ﺩﻫﻨﺖ[/h] [h=4]ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺩﻭﺭﻩ ﻟﺜﻪ ﺕ ﻛﻠﻮﭼﻪ ﺭﻭ ﻣﻴﻜﺸﻲ ﺑﻴﺮﻭﻥ[/h] [h=4]ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﻣﻴﻜﻨﻲ ﺗﻮ ﺩﻫﻨﺖ![/h](گفتم یادآوری شه این لطیفه :دی) ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ همه نیمه ی گمشده و مکمل شونو پیدا کردن … فصل دو نفره ها رسید ما هنوز متمم مون رو هم ندیدیم ! به 30 درجه هم راضی شدیم دیگه ! نبود ؟ یه 10 درجه ؟ ـــــــــــــــــــــــــــــــــ سلام: يک باغ بوده بچه ها خيلی تميز زيبا و ... بوده واسه همين گوشه باغ يک سطل گذاشته بودن که کسی روی زمين اب دهنشو نندازه يا دماغشو روی زمين نگيره بندازه توی اون سطله.يک مرد بخت برگشته ميره توی سطله تف کنه دندون مصنوعيش می افته توی سطل هر چی هی با دست ميگرده پيداش نمی کنه حالا بگين چيکار ميکنه؟ هيچی اقا هر چی توی سطله بوده ميخوره تا بلاخره به دندوناش ميرسه. 10 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۴ ﻣﻴﺪﻭﻧﻲ ﻛﺠﺎﻱ ﻛﻠﻮﭼﻪ ﺣﺎﻝ ﻣﻴﺪﻩ !؟ ﺍﻭﻧﺠﺎﺵ ﻛﻪ ﺍﻧﮕﺸﺘﺘﻮ ﻣﻴﻜﻨﻲ ﺗﻮ ﺩﻫﻨﺖ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺩﻭﺭﻩ ﻟﺜﻪ ﺕ ﻛﻠﻮﭼﻪ ﺭﻭ ﻣﻴﻜﺸﻲ ﺑﻴﺮﻭﻥ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﻣﻴﻜﻨﻲ ﺗﻮ ﺩﻫﻨﺖ! (گفتم یادآوری شه این لطیفه :دی) ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ همه نیمه ی گمشده و مکمل شونو پیدا کردن … فصل دو نفره ها رسید ما هنوز متمم مون رو هم ندیدیم ! به 30 درجه هم راضی شدیم دیگه ! نبود ؟ یه 10 درجه ؟ ـــــــــــــــــــــــــــــــــ سلام: يک باغ بوده بچه ها خيلی تميز زيبا و ... بوده واسه همين گوشه باغ يک سطل گذاشته بودن که کسی روی زمين اب دهنشو نندازه يا دماغشو روی زمين نگيره بندازه توی اون سطله.يک مرد بخت برگشته ميره توی سطله تف کنه دندون مصنوعيش می افته توی سطل هر چی هی با دست ميگرده پيداش نمی کنه حالا بگين چيکار ميکنه؟ هيچی اقا هر چی توی سطله بوده ميخوره تا بلاخره به دندوناش ميرسه. دوباره عاطفه اوووووووووع:icon_pf (34): 7 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ گروه های موبایلی در ایران! کاظم: سلام خوبین؟{-93-} کاظم: کسی نیست؟ کاظم: مثل اینکه کسی نیست.من برم بخوابم.شبتون بخیر بای-{94-} 3دقیقه بعد... نازنین: س علی:سلام به روی ماهت ! مصطفی:سلام نازی جون ! قاسم:به به سلام نازنین خانوم خوبین؟ هومن:سلام جیگر بیا pv کارت دارم ممد گل پسر:سلووووم نازنین خوبی؟ حسن:سلام نازنین اصل میدی؟ علیرضا: سلام نازنینم، خوبی نازنین: من همون کاظمم ههههههه 9 لینک به دیدگاه
yanāl 2221 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۴ گروه های موبایلی در ایران! کاظم: سلام خوبین؟{-93-} کاظم: کسی نیست؟ کاظم: مثل اینکه کسی نیست.من برم بخوابم.شبتون بخیر بای-{94-} 3دقیقه بعد... نازنین: س علی:سلام به روی ماهت ! مصطفی:سلام نازی جون ! قاسم:به به سلام نازنین خانوم خوبین؟ هومن:سلام جیگر بیا pv کارت دارم ممد گل پسر:سلووووم نازنین خوبی؟ حسن:سلام نازنین اصل میدی؟ علیرضا: سلام نازنینم، خوبی نازنین: من همون کاظمم ههههههه ببخشید نقل قول میگیرم اما خیلی خوب بود 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده