ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 27 مهر، 2015 دختره یه عکس از پاش گذاشته که فقط ناخوناش معلومه اونوقت ...ツ !!!اینم كامنت دوستان . . . . . . . . ١)از ناخنات معلومه خيلى مهربون هستى ٢)ناخنات تو حلقم ٣)قشنگ بود با اجازه کپي مى كنم ٤)فدات شم پاهات ميخواد يه چيزى به آدم بگه ٥)چه عاشقانه ٦)وااااى محشره ٧)ناخونات سگ داره لامصب 8)حالا اینابه کنار صحبت من با اونيه که نوشته ناخن هات بهم ارامش خاصی میده:w58::w58::w58::w58::w58::w58::w58::w58::w58::w58::w58::w58: دارم تجسم میکنم نوشته اونی که گفته ناخونات تو حلقم:184: 4
ENG.SAHAND 31645 مالک ارسال شده در 27 مهر، 2015 فقط یه مرد ایرانیه که بعد از چپ کردن ماشین و قطع چند تا درخت و تیر چراغ برق و کندن چندین متر گاردریل با برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام از ماشین پیاده میشه و میگه : جمع نکرررررده بودم مرده بودیماا 8
Yamna 1 17420 ارسال شده در 30 مهر، 2015 شوهر داریم تا شوهر . . . . . یکی از یکی بدتر (ستاد روحیه دادن به دختران به اجبار قصد ادامه تحصیل دار) 5
Yamna 1 17420 ارسال شده در 30 مهر، 2015 یه پسر خاله دارم تاحالا 19 بار کنکور داده . . . . . . . اسمشو گذاشتیم سردار آزمون 5
Yamna 1 17420 ارسال شده در 30 مهر، 2015 زمان ما دانشجو ها باید تلاش میکردن که جذب دانشگاه بشن این روزا دانشگاه ها تلاش میکنن دانشجو ها رو جذب کنن همین طوری پیش بره تا چند وقت دیگه از شریف دعوت نامه میاد در خونتون میگی نه ؟ نیگا کن 5
Yamna 1 17420 ارسال شده در 30 مهر، 2015 اونی که شما بهش میگید عشقم!! . . . . . . . . . . . . . ما بهش هيچی نمیگیم آخه من با عشق شما چیکار دارم.. :))))))) لطفا منو وارد زندگی شخصیتون نکنید.. 5
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 31 مهر، 2015 ﻻﻣﺼﺐ ﺍﯾﻦ توافق هسته ای ﭼﻘﺪ ﺗﺎﺛﯿﺮ ﮔذﺍﺷﺘﻪ ﺭﻭ ﻣﻠﺖ ﺍﻣﺮﻭﺯ ﯾﻪ ﻧﯿﺴﺎﻥ ﺁﺑﯽ ﺩﯾﺪﻡ ﺭﺍﻫﻨﻤﺎ ﻣﯿﺰﺩ 2
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 31 مهر، 2015 مامانم زنگ زده میگه سر راه نوشابه بخر میگم چه رنگی ؟ میگه هر رنگی که دوست داری فقط زرد باشه 3
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 31 مهر، 2015 پسره پست گذاشته: فقط یه دونه مخـــاطــب خـــاص دارم فقط ۱۵تا دختر کامنت گذاشتن: عزیزم مرسی که فقط با منی... 2
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 31 مهر، 2015 بابام دیشب اومده میگه چرا بیداری؟ میگم خوابم نمیبره بابا جون! میگه بخواب خوابت میبره عزیزم فهمیدید؟؟؟ خیلی هم ساده بود اصن نمیدونم چرا به فکر خودم نرسید شما هم از این به بعد هروقت دیدید خوابتون نمیبره، بخوابید خوابتون میبره . 3
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 31 مهر، 2015 تو ژاپن از همه چی برق تولید میکنن تو ایران از همه چی شامپو پرژک... 7
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 31 مهر، 2015 تو خارج فقط اسکل ها میرن مدرسه واسه همین به مدرسه میگن school بازم اگه چیز جدید یاد گرفتم بهتون میگم... 7
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 31 مهر، 2015 من که میدونم چه دسته گلی به آب دادی، میخوام از زبون خودت بشنوم ! قدیمی ترین تاکتیک اعتراف گیری مادرا از بچه ها در طول تاریخ.... 6
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 31 مهر، 2015 دختــــــــرا بی زحمت اون کلیپس هاتونو بدین به پسرا آخه ریشاشون داره زمینو جارو میکنه، حداقل با برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام جمــع کنن بزنن رو سرشون ! والاااا . . . 7
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 31 مهر، 2015 محققین دلایل چاقی ایرانیان را شناسایی کردند: بخور حیفه بخور مفته بخور تبرکه بخور دیگه گیرت نمیاد بخور همین یه امشبه از فردا نخور بخور مگه سالی چنبار تولده بخور عیده بخور عروسیه بخور جشنه بخور برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ه بعد یکماه بخور فردا میخوای روزه بگیری بخور شیرینی نامزدیه بخور شیرینی زایمانه بخور میخوای درس بخونی بخور دیگه اومدیم بیرون خوش بگذرونیم بخور اومدی مهمونی تو خونه خودت نخور ، و … 6
Yamna 1 17420 ارسال شده در 3 آبان، 2015 ﺩﻟــــــــﻢ ﯾــــﻪ دوس دختر ﻣﯿـــــﺨﻮﺍﺩ ﮐــﻪ ... . . . لاین نداشته باشه! O_o یا اصلا کلا ﻣﻮﺑﺎﯾـﻞ ﻧﺪﺍﺷ ــﺘﻪ ﺑﺎﺷـﻪ ! ﺗﻠﻔ ﻦ ﺧﻮﻧﺸ ــﻮﻧﻢ ﻭﺻـﻞ ﻧﺒﺎﺷﻪ ! ﺑﯿــــﺮﻭﻧﻢ ﻧﺮﻩ ﺍﺻــــﻦ ﺩﺍﻏـﻮﻥ !. ﮐﻠــﻦ ﺻـﺪﺍﺷﻮ ﻧــﺸﻨﻮﻡ :| ﺣﻮﺻـــــﻠﻪ ﺷـﻮ ﻧﺪﺍﺭﻡ ! 6
Yamna 1 17420 ارسال شده در 3 آبان، 2015 وقتی یه دختر عکس خودشو رو پروفایلش نمیزاره چهار تا دلیل داره : 1. زشته 2. می ترسه عکسش پخش شه 3. دوس پسرش اجازه نمیده 4. مامان باباش اجازه نميدن اما ... اگه یه پسر عکس خودشو رو پروفایلش نمیزاره فقط یه دلیل داره : 1. زشته تموم شد رف بحثم نکنين با من :vahidrk: 6
Yamna 1 17420 ارسال شده در 3 آبان، 2015 چطﻮﺭﯼ ﺭﻭ ﺍﻋﺼﺎﺏ آقایوﻥ ﺑﺎﺷﯿﻢ !؟ . . . . . . . . ﺭﻗﺼﯿﺪﻥ ﺟﻠﻮ ﺗﻠﻮﯾﺰﯾﻮﻥ . . ( ﻣﺨﺼﻮﺻﺎ ﻭﻗﺘﯽ ﻓﻮﺗﺒﺎﻝ میبینه ) ﻭﻗﺘﯽ ﺑﺎ ﺫﻭﻕ ﺟﮏ ﻣﯿﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﻧﺨﻨﺪﯼ . . ﻭﻗﺘﯽ ﺍﺯ ﻣﺎﺷﯿﻦ ﭘﯿﺎﺩﻩ ﻣﯿﺸﯽ ﺩﺭﻭ ﺑﺎﺯ ﺑﺰﺍﺭﯼ . . ﺍﺯ ﺧﻮﺍﺏ ﺑﯿﺪﺍﺭﺵ ﮐﻨﯽ ﻭ ﺑﻬﺶ ﺑﮕﯽ ﺍِ ﺧﻮﺍﺏ ﺑﻮﺩﯼ . .!؟ ﻭﻗﺘﯽ ﺗﻮ ﺩﺳﺘﺸﻮﯾﯽ ﺑﻮﺩ ﺗﻨﺪ ﺗﻨﺪ ﺩﺭ ﺑﺰﻧﯽ . . ﺍﯾﻦ ﻋﺎﻟﯿﻪ . . ﺩﻭ ﺻﻔﺤﻪ ﺍﺱ ﺍﻡ ﺍﺱ او رو ﺑﺎ " ﻫﻮﻡ " ﺟﻮﺍﺏ ﺑﺪﯼ . . موقع خداحافظی بگین فقط... اونم میگه چی؟؟ بگین هیچی هر کاری هم کرد بهش نگین : یه چند وقت اینجوری باشین تضمینی 100% دق میکنه میمیره 6
Yamna 1 17420 ارسال شده در 3 آبان، 2015 من فقط از یه نفر بدم میاد . . . . دیدی یه جا مهمونی سر سفره صاحب خونه میگه: آخ علی پسرم بپر از سوپری دوغ و نوشابه بگیر یکی اون وسط میگه: بابا ولش کن٬کی الان نوشابه می خوره از اون یکیه خیلی بدم میاد 5
Yamna 1 17420 ارسال شده در 3 آبان، 2015 گر همه عمر خویش را بر هیچ و پوچش دادی . . . . . . . همه عالم بداند ، به مَنَش هیچ ندارد ربطی ! 5
ارسال های توصیه شده