ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ دختره پیغام گذاشته پسر خوب مثه جا پارکه مگه پیدا میشه؟ حالا فرضا پیدا شد کدومتون پارک کردن بلدید؟خخخخخخخ 7 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ دلجویی یارو از زنش: -دیروز چت بود؟ هیچی -امروز چته؟ هیچی -نبینم فردا چت باشه ها هی میگم اقا سیب زمینی نده به این بچه ات میشه این بفرما اه اه حالم از هرچی مرده بهم خورد البته این دوره نه دوره قبل 6 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ ایرانسل ساعت ۷ صبح : تنها با ۵۰۰تومان برنده خودروی بی ام و باشید ایرانسل ساعت ۲ ظهر : تنها با ۲۵۰تومان از تیم محبوبتان حمایت کنید ایرانسل ساعت ۱۲ شب : شما یک آهنگ پیشواز رایگان برنده شدید هنوز دیر نیست برای شرکت در قرعه کشی. تنها با ۱۰۰ تومان ! ایرانسل ساعت ۴ صبح : به من بگو با اون ۵۰۰۰تومنی که امروز از بابات گرفتی میخوای چیکاااااار کنی لامصب ؟ همچین اپراتور هم خانواده ایم داریم تو خونمون مواظبش باشین خخخخخخخخخ 6 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۴ شوهر چگونه موجودی است؟ شوهر فعلا موجود نیست! بیخود دلتونو صابون نزنید یه دونه پیرمرد ته انبار مونده..! فاکتور کنم؟خخخخ 6 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ امروز تو خیابون یه بچه ۵ساله به دوستش گفت “پدرسگ” !! اونم برگشت گفت نیس تو بابات ” آهوئه ” من هم سنِ اینا بودم فک میکردم “کفش دوزک” واقعاً “کفش” میدوزه 4 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ به ۴ چیز اعتماد نکن: اول به حرف دختری که وعده میده سر جلسه بهت تقلب برسونه ! دوم به استادو معلمی که در طول ترم نیشش تا بناگوش بازه ! سوم به حرف دختری که میگه هفته اخر ترم رو تعطیل کنیم ! چهارم به حرف رفیقت که میگه واس امتحان هیچی نخوندم ! 4 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ “حالا چی بپوشیمِ” دخترا با “حالا چی بخوریمِ” پسرا رقابت میکنه 4 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ پسره استایلش مثل فرغونیه که ازطبقه ۱۲أم افتاده سربازیشو باعقل ناقصش معافیت گرفته ، اونوقت واسه بی شوهری جک میگه! خب کلنگ، موجود ناشناخته ی جنگل های ماداگاسکار، بیل بدون دسته … اگر قراره تو شوهر باشی که دختره وبا بگیره زندگیش قشنگتره! والاااا 4 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ اولیا شلخته ! دومیا پاتخته ! سومیا رئیسن ! چهارمیا پلیسن ! پنجمیا روفوزه یه وری میرن تو کوزه ! یادش بخیر یه پا اسکل بودیم 5 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ اینکه میگن هیچ جا مثه خونه ادم نمیشه همش دروغه محضه! ناموسن یه هفته تو هتل بودیم به این برکت قسم راضی نمیشدم بیایم خونه!!! 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ قانون بيومکانيک نیوتن : نسبت خارش هر نقطه از بدن با ميزان دسترسی آن نقطه نسبت عکس دارد. 10 لینک به دیدگاه
yanāl 2221 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ طرف موبایلش آنتن نمیداد ، بهش مسیج دادم : نمیتونم بگیرمت ... جواب داد : به درک! مگه کم خواستگار دارم؟ 6 لینک به دیدگاه
yanāl 2221 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ امروز سحر خواب موندم ... به بابام میگم چرا منو سحر بیدار نکردین ؟ میگه : تو لازم نکرده روزه بگیری ... اینجوری که تو افطار و سحر میخوری .. حساب کردم کفاره شو بدم ارزونتر واسم در میاد !!! چیکار کنم خب گشنم میشه 7 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ آرند که واعظی سخنور بر مجلس وعظ سايه گستر، از دفتر عشق نکته می راند وافسانۀ عاشقی همی خواند. خر گم شدهای بر او گذر کرد وز گمشدۀ خودش خبر کرد زد بانگ که: " کيست حاضر امروز کز عشق نبوده خاطر افروز؟ نی محنت عشق ديده هرگز نی جور بتان کشيده هرگز؟ " برخاست ز جای ساده مردی هرگز ز دلش نزاده دردی کان کس منم ای ستودۀ دهر کز عشق نبوده هرگزم بهر خر گم شده را بخواند کای يار اينک خر تو، بيار افسار... 8 لینک به دیدگاه
yanāl 2221 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ دو روز بعد اعلام نتایج کنکور از "قلم چی" به من زنگ زدن گفتن دو میلیون بهت میدیم برو بگو من "گزینه دو" ثبت نام کرده بودم! 7 لینک به دیدگاه
yanāl 2221 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ ﺩﯾﺮﻭﺯ ﻇﻬﺮ ﺳﺎﻋﺖ ﺩﻭ ﮔﺸﻨﻪ ﺍﻡ ﺷﺪﻩ ﺑﻮﺩ ﺯﻧﮓ ﺯﺩﻡ ﺭﺍﺩﯾﻮ ﻭﺍﺳﻪ ﺗﺮﺍﻧﻪ ﻫﺎﯼ ﺩﺭﺧﻮﺍﺳﺘﯽ ﻣﺠﺮﯼ ﺑﻬﻢ ﻣﯿﮕﻪ ﺩﻭﺱ ﺩﺍﺭﯼ ﭼﯽ ﮔﻮﺵ ﺑﺪﯼ؟!�� . . . . . . . . .ﮔﻔﺘﻢ ﺍﺫﺍﻥ ﻣﻐﺮﺏ ﻧﻤﯿﺪﻭﻧﻢ ﭼﺮﺍ ﻗﻄﻊ ﮐﺮﺩ ﭼﻪ ﺭﻓﺘﺎﺭ ﺑﺪﯼ ﺩﺍﺭﻥ ﺑﺎ ﺷﻨﻮﻧﺪﻩ ﻫﺎ 10 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۴ دو روز بعد اعلام نتایج کنکور از "قلم چی" به من زنگ زدن گفتن دو میلیون بهت میدیم برو بگو من "گزینه دو" ثبت نام کرده بودم! امروز سحر خواب موندم ... به بابام میگم چرا منو سحر بیدار نکردین ؟ میگه : تو لازم نکرده روزه بگیری ... اینجوری که تو افطار و سحر میخوری .. حساب کردم کفاره شو بدم ارزونتر واسم در میاد !!! چیکار کنم خب گشنم میشه :ws47::ws47: 6 لینک به دیدگاه
yanāl 2221 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۴ برداشت ایرانی ها از سخنان یک آدم موفق. . . . . . . . . . . . زر میزنه!! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده