Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۹ خرداد، ۱۳۹۴ من پارسال یه روز روزه گرفتمهنوز گشنمه ! 4 لینک به دیدگاه
yanāl 2221 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۹ خرداد، ۱۳۹۴ خانمه پشت فرمون بود چراغ سبز شد نرفت ، زرد شد نرفت ، قرمز شد نرفت . . . . . . . . . . افسره رفت کنارش گفت خانم شرمنده ما همین سه رنگ و داریم پسندتون نشد؟ 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۹ خرداد، ۱۳۹۴ جدیدترین علل ﻣﺮﮒ ﻭ ﻣﯿﺮ ﺩﺭ ﺍﯾﺮﺍﻥ: ﺫﻭﻕ ﻣﺮگ… ﻋﻠﺖ: ﺭﻓﺎﻩ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺣﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﮔﺮﺍﻧﯿﻬﺎﯼ ﺍﺧﯿﺮ زﺧﻢ ﺑﺴﺘﺮ… ﻋﻠﺖ: ﮐﻨﺪﯼ ﺍﯾﻨﺘﺮﻧﺖ ﺑﺮﺍﯼ ﺩﺍﻧﻠﻮد کردن ﭘﺎﺭﮔﯽ ﺭﻭﺩﻩ… ﻋﻠﺖ: ﺧﻨﺪﯾﺪﻥ ﺑﯿﺶ ﺍﺯ ﺣﺪ ﻫﻨﮕﺎﻡ ﺗﻤﺎﺷﺎﯼ خبر ۲۰:۳۰ مرگ مغزی…علت: تلاش برای درک و فهم مبالغ اختلاس شده ﺳﮑﺘﻪ ﻣﻐﺰﯼ… ﻋﻠﺖ: ﻣﺤﺎﺳﺒﻪ ﻗﯿﻤﺖ ﺍﺭﺯ ﺑﺮ ﺍﺳﺎﺱ قیمت بانک مرکزی ۱۲۲۶ تومان و ﻗﯿﻤﺖ ﺁﺯﺍﺩ ﺁﻥ ﺩﻕ ﻣﺮﮒ… ﻏﺼﻪ ﺣﺎﺻﻞ ﺍﺯ ﺩﯾﺪﻥ ﻓﻘﺮ ﻭ جنایت و بیکاری در اروپا! 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۹ خرداد، ۱۳۹۴ بنده خدایی داشت امتحان میداد رسید ب ی سوال نوشته بود: کلمه ی مناسب را درجای خالی قرار دهید بعد تو جای خالی نوشت مناسب میگن معلمه از اون روز تاحالا پیداش نیست مث اینک خود کشی کرده 5 لینک به دیدگاه
yanāl 2221 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۹ خرداد، ۱۳۹۴ ماه رمضان . زن: پاشو سحره مرد (خواب آلود): بگو فردا بهش زنگ میزنم . . . . . . . . . . . رحم الله من یقرا فاتحه مع الصلوات! 6 لینک به دیدگاه
yanāl 2221 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۹ خرداد، ۱۳۹۴ ﺍﺯ ﺑﺲ ﺍﯾﺮﺍﻧﺴﻞ ﭘﯿﺎﻣﮏ ﺁﻫﻨﮓ ﭘﯿﺸﻮﺍﺯ ﻓﺮﺳﺘﺎﺩ ﻭ ﻣﻦ ﻧﮕﺮﻓﺘﻢ . . . . . . . . . . . . . . . . . ﭘﯿﺎﻡ ﺩﺍﺩﻩ : ﻣﺸﺘﺮﮎ ﻣﻮﺭﺩﻧﻈﺮ ﺍﮔﺮ ﻭﺿﻌﯿﺖ ﻣﺎﻟﯽ ﺷﻤﺎ ﺗﺎ ﺍﯾﻦ ﺣﺪ ﺑﺪ ﺍﺳﺖ , ﻋﺪﺩ 5 ﺭﺍ ﺑﻪ ﺷﻤﺎﺭﻩ .... ﺍﺭﺳﺎﻝ ﮐﻨﯿﺪ , ﺗﺎ ﺑﻪ ﺷﻤﺎ ﮐﻤﮏ ﻣﺎﻟﯽ ﺷﻮﺩ . ﺑﺎﺯﻡ ﻫﯿﭽﯽ ﻧﻔﺮﺳﺘﺎﺩﻡ , ﭘﯿﺎﻡ ﺩﺍﺩﻩ : ﮔﺪﺍ ﺑﻪ ﺍﯾﻦ ﺷﻤﺎﺭﻩ ﺗﮏ ﺑﺰﻥ ﻗﻄﻊ ﮐﻦ ! 5 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۹ خرداد، ۱۳۹۴ من خیلی اهل مطالعه هستم خیلی زیاد . شبا جوووووک می خونم !!!!!!! 4 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲۹ خرداد، ۱۳۹۴ صبح اومدم دو کلمه درس بخونم.. تا الان خواب بودم میترسم دو ورق دیگه بخونم برم تو کما… 5 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۰ خرداد، ۱۳۹۴ [h=1]ما با دستان بسته مقاومت کردیم شما با دستان باز چه میکنید[/h] 2 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در ۳۰ خرداد، ۱۳۹۴ عجایب یعنی : موز از امریکای جنوبی با هواپیمای اختصاصی میاد تهران کیلویی 5000 تومن. گوجه سبز از ورامین با وانت حسن خشتک میاد کیلویی 15000 تومن 7 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱ تیر، ۱۳۹۴ دختراست دیگردلش میخواهدباوجودداشتن مخاطب خاص آبجی همه باشددرشرایط خاص شرایط خاص:بهم زدن بامخاطب خاص ومخاطب خاص شدن داداش!!! اینادیگه چه موجوداتی هستند!!! 3 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱ تیر، ۱۳۹۴ مورد داشتیم دختره ..هیکلش مثل گاو صندوق بانک مرکزی می مونه، یه مانتو تنگ پوشیده تمام شکمش مثل صفحات کتاب کلیله و دمنه برگ برگ اومده رو هم ! خوب لامصب استیلشو نداری مگه مجبوری؟ استایلت شبیه کیک هفت طبقه شده!!:icon_pf (34): 6 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱ تیر، ۱۳۹۴ دختر است دیگرگاهی هوس میکند ازدواج کند اما لامصب خواستگار نیست!!!!!!! 5 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱ تیر، ۱۳۹۴ فکر کنم خدا نیمه ی گم شده ی منو تقسیم کرده تو وجود همه … لامصب هر دختری رو میبینم بهش یه حس عجیبی دارم 4 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱ تیر، ۱۳۹۴ ﺩﺧﺘﺮﯼ ﺭﺍ ﺩﯾﺪﻡ ﮐﻪ ﺗﻦ ﻓﺮﻭﺷﯽ ﻣﯿﮑﺮﺩ ﻭ ﺧﯿﻠﯽ ﻫـﺎ ﺩﺭ ﺻـــﻒ ﺑـﻮﺩﻥ ﻗـــﻀـــﯿـــﻪ ﺭﻭ ﺟــﻮﯾـــﺎ ﺷﺪﻡ . . . . . . . ﺑﻬﻢ ﮔﻔﺘﻦ ﺗﻦ ﻣﺎﻫﯿﻪ ﺟﻨﻮﺑﻪ ! از بازار ارزونتر میده!!خیلی کیفیتش خوبه:دی ﺗﻮ ﺭﻭﺣﻪ ﻫﺮچی ﻣﻨﺤﺮﻓﻪ 6 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱ تیر، ۱۳۹۴ تو مترو یارو دست کرده تو جیبم، دستشو گرفتم میگم راحتی داداش؟ میگه ااا جیبه تو بود؟ بابا بگو دیگه، یه ربه دارم میگردم، فکر کردم موبایلمو زدن، نزدیک بود داد و بیداد کنم یه بی گناه دستگیر شه! . . چرا اومدی پایین حرفی ندارم دیگه!!!:w000: 7 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲ تیر، ۱۳۹۴ مـــورد داشتیـــم دخـــتره خواســـته ناز دوســـت پســـرشو بکشـــه گفـــته: . . . . . . . . . . . احســـان علیخـــانی مـــن کیـــه؟! 3 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲ تیر، ۱۳۹۴ من میزارم بعد ماه رمضون روزه میگیرم که خدا هم سرش خلوت باشه ،بیشتر تو چش بیام 4 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در ۲ تیر، ۱۳۹۴ تاحالا عکس های روی بستی عروسکی روتوجه کردین . . . . .روی جلدش میخنده ادم ذوق میکنه . . . اماوقتی که بازش میکنی چشت روزبد نبینه ی بغضی کرده که نگو. 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده