Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ نمونه دیگری از کودک آزاری رو میتونید در این تاپیک ببینیدکسی که خوب و بدش رو تشخیص نمیده رو مجبور به قبول بعضی موارد کنی نماز اول وقت نوجوان کاسب جلوی مغازه + عکس کودک بعضی بزرگترهای ماهم نی دونند چکارمی کنند. اینویادم رفت بگم اگریگوقت می بینیدربطی نداره به بزرگی خودتان ببخشیددیشب توخونه تلوزیون می دیدم ماشالله همه کانالاآخوندادم اززندگی سیرمی شه بعضی وقتهامیگم اگرنواندیشان نبودکه حرف بزنم دق می کردم بگذریم زدم یه کانال اعصابم ریخت به هم یمن رانشان می دادهمراه باجنازه و...مداح هم می خوندفکرکنم علی یاریمن ازهمین چیزها چون اینقداعصبانی شدم که دیگه گوش ندادم شروع کردم غرغرکردن . به خداماهامی فهمیم ولی بعضی هابامامثل خیلی ببخشید ببخشیدحیوان برخوردمی کنند. بعضی هامن دیدم اینی که می گم گریه می کنندمیگن صورت آقاچقدنورانی بابااینهامال پراژکتوربرای مثال توماشین یه پراژکتورپایین روشن می کنندورفلکورهم بالای سر ماراهی نداریم جزسطح سوادودانش راببریم بالا. 3 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من به عنوان روانشناس و از دیدگاه روانشناسانه این عنوان رو استفاده کردم. خداوند به انسان عقل داده، ولی بعضی ها ازش استفاده نمیکنند. خیلی معذرت میخوام این که شما خودتونو روانشناس میدونید و حق استفاده از دیدگاه بقول خودتون روانشناسانه (رو بدون بیان اصل دیدگاه) برای اون عنوان جایز میدونید , برام غیر قابل قبوله. این جمله آخرتونم که میگید : خداوند به انسان عقل داده ولی بعضی ها ازش استفاده نمکنند هم پایه و اساس روانشناسانه نداره. بهتر هست بفرمائید در رشته روانشناسی دارید درس میخونید یا در این رشته مطالعه انجام میدهید. تشکر 1 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خیلی معذرت میخوام این که شما خودتونو روانشناس میدونید و حق استفاده از دیدگاه بقول خودتون روانشناسانه (رو بدون بیان اصل دیدگاه) برای اون عنوان جایز میدونید , برام غیر قابل قبوله. این جمله آخرتونم که میگید : خداوند به انسان عقل داده ولی بعضی ها ازش استفاده نمکنند هم پایه و اساس روانشناسانه نداره. بهتر هست بفرمائید در رشته روانشناسی دارید درس میخونید یا در این رشته مطالعه انجام میدهید. تشکر اول اینکه من لیسانس روانشناسی بالینی دارم.بنابراین میتونم خودمو کارشناس روانشناسی بالینی بدونم. اگر شما نظرات منو قبول ندارید نمیتونه به معنای غلط بودن حرفای من باشه. لطفا با سند ومدرک بگید تو دانش روانشناسی رو نداری. فرهنگ اکسفورد در تعریف کودک آزاری(child abuse) میگوید: «رفتاری ستمگرانه با کودک، به عنوان مثال از سوی بزرگسالان، که در برگیرنده اعمال جنسی و جنایی می شود». ماده دوم قانون حمایت از کودکان و نوجوانان (مصوب 1381) در تعریف گونه ای از کودک آزادی میگوید: «هر نوع اذیت و آزار کودکان و نوجوانان که موجب شود به آنان صدمه جسمانی یا روانی و اخلاقی وارد شود و سلامت جسم یا روان آنان را به مخاطره اندازد، ممنوع است». نویسنده ای در تعریف کلی از کودک آزادی میگوید: «کودک آزادی، عبارت است از هرگونه فعل یا ترک فعلی که باعث آزار روحی، جسمی و ایجادآثار ماندگار در وجود یک طفل شود، البته برخی از این آثار میتواند مخفی باشد، مثل ممانعت از حاضر شدن در کلاس درس، محروم کردن او از غذا، حبس در حمام یا زیر زمین و... ». با این تفاسیر مجبور کردن یه بچه به ازدواج آیا کودک آزاری نیست؟ مگه اون بچه میدونه فلسفه ازدواج چیه؟ مگه از نظر جسمی و روحی آمادگی " زن " شدن رو داره؟ خیلی دوست دارم عنوان پیشنهادی شما رو بدونم. "خداوند به انسان عقل داده ولی بعضی ها ازش استفاده نمکنند هم پایه و اساس روانشناسانه نداره." قرار نیس هر جمله ای که میگم پایه روانشناسی داشته باشه این یک موضوع بدیهیه. 3 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اول اینکه من لیسانس روانشناسی بالینی دارم.بنابراین میتونم خودمو کارشناس روانشناسی بالینی بدونم."خداوند به انسان عقل داده ولی بعضی ها ازش استفاده نمکنند هم پایه و اساس روانشناسانه نداره." قرار نیس هر جمله ای که میگم پایه روانشناسی داشته باشه این یک موضوع بدیهیه. لیسانس در روانشناسی یعنی آشنایی مقدماتی با علم روانشناسی. یعنی هنوز نمیشه گفت که طرف روانشناسه. برای داشتن عنوان روانشناس حد پایه دکتراست. اینکه خدا عقل میده یا نمیده و اونم به هر کسی بدیهی نیست. اگه هست لطفا شما ثابت کنید. در ادامه معنی عقل رو هم اگه ممکنه بگید که عقل چی هست؟ لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خیلی دوست دارم عنوان پیشنهادی شما رو بدونم. . من نظرم رو تو همون صفحه اول عرض کردم. یه افغانی یه اتفاقی رو باعث شده. حالا اینکه ما بیایم به این بهونه آسمون و ریسمونمو بهم بیافیم که چیزی عوض نمیشه. بنظر من موضوع کودک ازاری اگه تو تیتر اصلی مطرح میشد و این یه نمونه هم بعنوان مثال آورده میشد , جا برای گفتگو داشت ولی به اون شکلی که شما عنوان کردید من موافق نبودم و نظرم رو هم همونجا عرض کردم. لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ .. . برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ما همان حیوانات دوپای نیچه ایم ... سکوت و دیگر هیچ !!!! منظورتون از ما که بقول شما حیوانات دوپا هستیم یعنی کیان؟ ما که میگیدمنظورتون کدوم ما هست؟ یعنی من هم جزو همونام . من نوعی هم حیوان دوپاست؟ لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ لیسانس در روانشناسی یعنی آشنایی مقدماتی با علم روانشناسی. یعنی هنوز نمیشه گفت که طرف روانشناسه. برای داشتن عنوان روانشناس حد پایه دکتراست. اینکه خدا عقل میده یا نمیده و اونم به هر کسی بدیهی نیست. اگه هست لطفا شما ثابت کنید. در ادامه معنی عقل رو هم اگه ممکنه بگید که عقل چی هست؟ کسی که ارشد یا دکترا داره رو نمیشه لزوما گفت از نظر علمی متخصصه. دوستی میگفت استادی داشتند دکترای علوم دامی بودند اما اسلایدو ازش میگرفتی نمیتونست تدریس کنه. خودتون چطور؟ آیا شما تحصیلات دانشگاهی در رشته روانشناسی دارید که منو فاقد صلاحیت میدونید؟ نیازی ندارم به شما اثبات کنم روانشناس هستم یا نه پس هر برداشتی که میخواید داشته باشید. لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ منظورتون از ما که بقول شما حیوانات دوپا هستیم یعنی کیان؟ ما که میگیدمنظورتون کدوم ما هست؟ یعنی من هم جزو همونام . من نوعی هم حیوان دوپاست؟ به قول من نه به قول نیچه .. انتقادی دارید به ایشون داشته باشید. 1 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ کسی که ارشد یا دکترا داره رو نمیشه لزوما گفت از نظر علمی متخصصه. دوستی میگفت استادی داشتند دکترای علوم دامی بودند اما اسلایدو ازش میگرفتی نمیتونست تدریس کنه. خودتون چطور؟ آیا شما تحصیلات دانشگاهی در رشته روانشناسی دارید که منو فاقد صلاحیت میدونید؟ نیازی ندارم به شما اثبات کنم روانشناس هستم یا نه پس هر برداشتی که میخواید داشته باشید. - روانشناسي باليني 2- روانشناسي عمومي 3- روانسنجي آينده شغلي و بازار کار در هر يک از گرايش هاي فوق در اين مقطع از قرار زير است: 1- پس از طي دوره 4 ساله روانشناسي باليني و کسب مدرک کارشناسي در اين گرايش، فرد مي تواند - به عنوان کارشناس اين رشته در مراکز دولتي نظير بهزيستي- شهرداري- نيروي انتظامي- سازمان زندان ها- کانون اصلاح و تربيت و ... در قسمت مربوطه جذب به کار شود. - در آموزش و پرورش به عنوان معلم و يا دبير در دروس مربوطه و يا به عنوان مشاور مدرسه جذب به کار شود. - در کلينيک هاي درمان اعتياد به عنوان روانشناس مشغول کار شوند. - در کلينيک هاي مشاوره اي به کارهاي درماني، و يا تشخيصي نظير گرفتن تست هاي هوش و شخصيت بپردازد (کلينيک هاي مشاوره اي به علت تجربه کم کاري به ندرت تمايل به پذيرش يک کارشناس روانشناسي به عنوان درمانگر دارند) - همکاري با روانپزشک (روانپزشکان در مطلب خصوصي خود، به ندرت تمايل به پذيرش يک کارشناس روانشناسي به عنوان درمانگر دارند) - با اخذ مجوز از سازمان بهزيستي اقدام به تاسيس "مهد کودک" نمايد. - با اخذ مجوز از سازمان بهزيستي اقدام به تاسيس "سراي سالمندان" نمايد. - به عنوان مربي مهد کودک مشغول به کار شود. 1 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ به قول من نه به قول نیچه .. انتقادی دارید به ایشون داشته باشید. یعنی جناب نیچه اومده اون جمله رو زیر تاپیک نوشته؟ لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ یعنی جناب نیچه اومده اون جمله رو زیر تاپیک نوشته؟ من نوشتم ولی انسان حیوان دوپا عقیده ی نیچه است .. در رابطه با اون لیست بلند بالا هم باید بگم : داشتن مدرک ارشد و دکترا برای دادن مشاوره ضروریه و خوشبختانه من نه اینجا به کسی مشاوره دادم و نه قصدشو دارم تا قبلا از گرفتن ارشد و دکترام اینکارو بکنم. به نظرم بهتره تاپیک از بحث اصلیش منحرف نشه . با تشکر. لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ کسی که ارشد یا دکترا داره رو نمیشه لزوما گفت از نظر علمی متخصصه. دوستی میگفت استادی داشتند دکترای علوم دامی بودند اما اسلایدو ازش میگرفتی نمیتونست تدریس کنه. خودتون چطور؟ آیا شما تحصیلات دانشگاهی در رشته روانشناسی دارید که منو فاقد صلاحیت میدونید؟ نیازی ندارم به شما اثبات کنم روانشناس هستم یا نه پس هر برداشتی که میخواید داشته باشید. شما همه چی رو کلی و قطعی میبینید. چون اون دکتر علوم دامی نمیتونست , پس نتیجه میگیرید که نمیشه به کسی که ارشد یا دکترا داره بگیم متخصص. چون نیچه گفته , پس لابد همه حیوان دو پا هستند. چون یه اتفاقی توسط یه افغانی افتاده , پس باید همه رو متهم به نداشتن عقل و کودک آزاری کنیم ؟ 1 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ شما همه چی رو کلی و قطعی میبینید. چون اون دکتر علوم دامی نمیتونست , پس نتیجه میگیرید که نمیشه به کسی که ارشد یا دکترا داره بگیم متخصص. چون نیچه گفته , پس لابد همه حیوان دو پا هستند. چون یه اتفاقی توسط یه افغانی افتاده , پس باید همه رو متهم به نداشتن عقل و کودک آزاری کنیم ؟ من گفتم" لزوما " نه قطعا. من کی همه رو متهم کردم آخه من میگم این مسائل رو نباید بزاریم عادی بشه. 1 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سخن آخر : رشته روان شناسی و زیر شاخه های آن جزو حساس ترین مفهومات علمی رایج هستند. این رشته بخاطر سر و کار داشتن با عمق مفاهیم , پیچیده گیهای خاص خودش رو داره. در سایر رشته هایی که با فرمول های علمی خاص سر و کار دارند , میتوان در حد کارشناسی هم بسیار موثر و کارا عمل کرد. ولی تو این رشته حتی پروفسور هاشونم نمیتونن به خودشون جرات بدهند که بتونن یه حرف یا یه نظریه ای را در مورد کسی یا رخدادی با اطمینان بیان کنند. بخاطر همین ظرافت های خاص هست که محصلین این رشته نباید بیگدار به آب بزنن و با تلفیقی از ذوق مرگ شدنها و ادعا های خود برتر بینی وجهه این رشته رو در بین عموم مردم بغلط زیر سئوال ببرند. این گفته من کلی است و منظور خاصی ندارم . محض اطلاع عرض کردم. 1 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من گفتم" لزوما " نه قطعا. من کی همه رو متهم کردم آخه من میگم این مسائل رو نباید بزاریم عادی بشه. هزار ساله که این چیزا عادی شده. طرح و پیشنهاد شما برای عادی نشدنش چیه؟ 1 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سخن آخر : رشته روان شناسی و زیر شاخه های آن جزو حساس ترین مفهومات علمی رایج هستند. این رشته بخاطر سر و کار داشتن با عمق مفاهیم , پیچیده گیهای خاص خودش رو داره. در سایر رشته هایی که با فرمول های علمی خاص سر و کار دارند , میتوان در حد کارشناسی هم بسیار موثر و کارا عمل کرد. ولی تو این رشته حتی پروفسور هاشونم نمیتونن به خودشون جرات بدهند که بتونن یه حرف یا یه نظریه ای را در مورد کسی یا رخدادی با اطمینان بیان کنند. بخاطر همین ظرافت های خاص هست که محصلین این رشته نباید بیگدار به آب بزنن و با تلفیقی از ذوق مرگ شدنها و ادعا های خود برتر بینی وجهه این رشته رو در بین عموم مردم بغلط زیر سئوال ببرند. این گفته من کلی است و منظور خاصی ندارم . محض اطلاع عرض کردم. هر روانشناسی باید یکم شخصیت نمایشی داشته باشه ، این جزء اصولی هس که به ما یاد دادن. گرچه ولی من هیچوقت خود برتر بین نبودم.به هر حال ممنون. 1 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ هزار ساله که این چیزا عادی شده. طرح و پیشنهاد شما برای عادی نشدنش چیه؟ اینکه بی تفاوت نباشیم لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اینکه بی تفاوت نباشیم چه جوری نشون بدیم که بی تفاوت نیستیم؟ 1 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ چه جوری نشون بدیم که بی تفاوت نیستیم؟ به جای اینکه تو وایبر روزی 20 تا جوک بفرستیم ب جای یکیش همدیگرو از وجود همچین مواردی آگاه کنیم. اگه خونواده ای رو میشناسیم که از نظر فرهنگی در سطح پایینی قرار دارن سعی کنیم آگاهیشونو بالا ببریم. خیلی راههای دیگه ای هست اگر همه دست به دست هم بدیم میشه اونایی که مسئولن رو تحت فشار گذاشت که کاری انجام بدن. 1 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ به جای اینکه تو وایبر روزی 20 تا جوک بفرستیم ب جای یکیش همدیگرو از وجود همچین مواردی آگاه کنیم. اگه خونواده ای رو میشناسیم که از نظر فرهنگی در سطح پایینی قرار دارن سعی کنیم آگاهیشونو بالا ببریم. خیلی راههای دیگه ای هست اگر همه دست به دست هم بدیم میشه اونایی که مسئولن رو تحت فشار گذاشت که کاری انجام بدن. موافقم. ولی فکر میکنی که با این روش ها اون افغانی مطلع و قانع میشه؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده