*atefeh* 13017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ رو چشمممممممممممم من دربست در خدمتم هر چی لازمه بگو انجام بدم پروفایل بهت میگم عزیزم 4 لینک به دیدگاه
mmce 683 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ازباطری های قلمی شروع کنم.یعنی سولفات واکسیده شدن هرباطری نیم قلمaaa1.5برابر با۴عددباطری لیتیوم بخارات وسم داره.محافظت نشده میباشد,ولمس داری آلرژی میباشد .برای حفظ ابتدا باطری هادرجعبه های فلزقرارداد,یادرون بطری های آب معندنی که درب ان بسته شود.بعدازجمع آوری ب بازیافت شهرداری ریخته شود .شخصأ قطعات تعویضی شامل آی سی,ترانزیستورهاوخازن های الکترولیت رادر بسته های خاص پک میکنم تاکمترین خطر راداشته باشه.ولی دیدم ضایعاتی ها برای ۱۰گرم مس,الومینیوم یاحتی پولک های نیم گرمی چ سمی تومحیط زیست میزنن 7 لینک به دیدگاه
♥Azin 634 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ منم تایید میکنم این تاپیکو :hapydancsmil: 9 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مرسی از همگیییییییییییی. با افتخار ما نیز هستیم 7 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ازباطری های قلمی شروع کنم.یعنی سولفات واکسیده شدن هرباطری نیم قلمaaa1.5برابر با۴عددباطری لیتیوم بخارات وسم داره.محافظت نشده میباشد,ولمس داری آلرژی میباشد .برای حفظ ابتدا باطری هادرجعبه های فلزقرارداد,یادرون بطری های آب معندنی که درب ان بسته شود.بعدازجمع آوری ب بازیافت شهرداری ریخته شود .شخصأ قطعات تعویضی شامل آی سی,ترانزیستورهاوخازن های الکترولیت رادر بسته های خاص پک میکنم تاکمترین خطر راداشته باشه.ولی دیدم ضایعاتی ها برای ۱۰گرم مس,الومینیوم یاحتی پولک های نیم گرمی چ سمی تومحیط زیست میزنن پس خبر از شما.....مرسی بینام جان.... دوستای گلم با توجه به موضوعی که میخواید قرار بدید، توی آدرس زیر تاپیک ایجاد کنید درمورد عکس هم حتما یه گوشه عکس آدرس سایت رو قرار بدید محیط دوستان نواندیش 5 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ [h=1]اعضای انجمن محیط دوستان نواندیش[/h] 7 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اگه دیر نشده منم هستم :icon_gol: 5 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام من اومدم:hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اگه دیر نشده منم هستم :icon_gol: هیچوقت دیر نیس عزیز فقط شهرت رو هم بگو 5 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام من بچه ناف ارومیه هستم. 4 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ هیچوقت دیر نیس عزیزفقط شهرت رو هم بگو اردبیل :hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام من بچه ناف ارومیه هستم. عاغا فکور شرمنده مگه ارومیه ناف داره؟؟ 5 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ عاغا فکور شرمنده مگه ارومیه ناف داره؟؟ داشت . وسط دریاچه خشک شد. 5 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ راستی چرا این عضویت ما تو پروفایلمون منعکس نشده؟ 4 لینک به دیدگاه
Sepandarmaz 1327 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ منم هستم . خیلی وقته میخوام کمک کنم هرجا فرصت بوده حتی خیلی کوچیک انجامش دادم . حالام هرطور بتونم هستم . 5 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام من بچه ناف ارومیه هستم. شلام همشهری 3 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ عاغا فکور شرمنده مگه ارومیه ناف داره؟؟ نه فقط شهر شما ناف داره :vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ شلام همشهری سلام دوست باوفا میگم چطوره این تاپیک هم با اسپم هامون پودرش کنیم؟ اما نه . استاتر از خودمونه. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده