Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ جناب مهندس عکس از محیط زیست رو چ جوری باید روی تاپیک بذارم......... 4 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ جناب مهندس عکس از محیط زیست رو چ جوری باید روی تاپیک بذارم......... 6 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اردیبهشت، ۱۳۹۴ جناب مهندس عکس از محیط زیست رو چ جوری باید روی تاپیک بذارم......... اگه اشتباه نکنم فعلا عکس هارو به صورت خصوصی برای بی نام (binam*)بفرستیم تا زیاد که شدن یه تاپیک بزنه 5 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اگه اشتباه نکنم فعلا عکس هارو به صورت خصوصی برای بی نام (binam*)بفرستیم تا زیاد که شدن یه تاپیک بزنه مرسی.....:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اوه ...چه قد عجله دارید ...اولن موضوع جالبیه ..دومن یه کم باید فرصت بدید ..سومن کاری که خلاقانه انجام میشه زمان بازخوردش ممکنه طولانی باشه ..پس بهتره که نگران مشارکت دوستان نباشید .شما باجدیت وانگیزه فعالیت خودتونو ساپورت کنید دوستان هم میاااان .. آخه موضوع مهم بود، سریع باید اظهار داوطلبی میشد 5 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مرسی از همه دوستای عزیزم محمد گفت به فعالای این بخش هم مدال میدیم 3 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مرسی از همه دوستای عزیزممحمد گفت به فعالای این بخش هم مدال میدیم سلام دوستم...من عکسارو کجا بفرستم.... 3 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام دوستم...من عکسارو کجا بفرستم.... سلام عزیزم فعلا هیچ جا وقتش که شد بهت میگم آپلود کنی و خودت بذاری که اگه فعالیتت خوب بود یه کادویی بابت فعالیتت بهت بدیم ( امتیاز و مدال و اینا رو میگما نقدی نه) 2 لینک به دیدگاه
Mahnaazz 13133 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام عزیزمفعلا هیچ جا وقتش که شد بهت میگم آپلود کنی و خودت بذاری که اگه فعالیتت خوب بود یه کادویی بابت فعالیتت بهت بدیم ( امتیاز و مدال و اینا رو میگما نقدی نه) پس خبر از شما.....مرسی بینام جان.... 3 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ پس خبر از شما.....مرسی بینام جان.... چشم عزیزم حتما 2 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ کاری از دستم بر بیاد انجام میدم 4 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ چندوقت پیش آتیه معماری یه پیشنهاد داد برای تالار محیط زیست مبنی بر اینکه: داوطلبین اعلام آمادگی کنن طبیعت گردی یه روزه هم خواهیم داشت به امید خدا با سلام لطفا نام بنده حقیر رو هم در جمع اعضا ثبت فرمائید. سپاس 4 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ با سلام لطفا نام بنده حقیر رو هم در جمع اعضا ثبت فرمائید. سپاس چشم ممنوننننننن 3 لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من هستم. هرچی عکس گرفتم یا خودم میفرستم یا اینکه شما زحمتشو بکش. 3 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ عاطی جالی خودمو رسوندم خلاصه بگو چی شده؟ 3 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ عاطی جالی خودمو رسوندم خلاصه بگو چی شده؟ مرسیییییییییییی جاری جوووووون:hapydancsmil: خلاصه اینکه بخش محیط دوستان نواندیش رو ایجاد کردیم فقط برای زیربخش بندی نیاز به کمک و ایده هست که باید کمک کنی 4 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مرسیییییییییییی جاری جوووووون:hapydancsmil:خلاصه اینکه بخش محیط دوستان نواندیش رو ایجاد کردیم فقط برای زیربخش بندی نیاز به کمک و ایده هست که باید کمک کنی رو چشمممممممممممم من دربست در خدمتم هر چی لازمه بگو انجام بدم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده