Mahnaazz 13133 ارسال شده در 7 مرداد، 2015 جناب مهندس عکس از محیط زیست رو چ جوری باید روی تاپیک بذارم......... 4
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 7 مرداد، 2015 جناب مهندس عکس از محیط زیست رو چ جوری باید روی تاپیک بذارم......... 6
آتیه معماری 7545 ارسال شده در 7 مرداد، 2015 جناب مهندس عکس از محیط زیست رو چ جوری باید روی تاپیک بذارم......... اگه اشتباه نکنم فعلا عکس هارو به صورت خصوصی برای بی نام (binam*)بفرستیم تا زیاد که شدن یه تاپیک بزنه 5
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 8 مرداد، 2015 اگه اشتباه نکنم فعلا عکس هارو به صورت خصوصی برای بی نام (binam*)بفرستیم تا زیاد که شدن یه تاپیک بزنه مرسی.....:hapydancsmil: 4
*atefeh* 13017 مالک ارسال شده در 8 مرداد، 2015 اوه ...چه قد عجله دارید ...اولن موضوع جالبیه ..دومن یه کم باید فرصت بدید ..سومن کاری که خلاقانه انجام میشه زمان بازخوردش ممکنه طولانی باشه ..پس بهتره که نگران مشارکت دوستان نباشید .شما باجدیت وانگیزه فعالیت خودتونو ساپورت کنید دوستان هم میاااان .. آخه موضوع مهم بود، سریع باید اظهار داوطلبی میشد 5
*atefeh* 13017 مالک ارسال شده در 8 مرداد، 2015 مرسی از همه دوستای عزیزم محمد گفت به فعالای این بخش هم مدال میدیم 3
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 8 مرداد، 2015 مرسی از همه دوستای عزیزممحمد گفت به فعالای این بخش هم مدال میدیم سلام دوستم...من عکسارو کجا بفرستم.... 3
*atefeh* 13017 مالک ارسال شده در 8 مرداد، 2015 سلام دوستم...من عکسارو کجا بفرستم.... سلام عزیزم فعلا هیچ جا وقتش که شد بهت میگم آپلود کنی و خودت بذاری که اگه فعالیتت خوب بود یه کادویی بابت فعالیتت بهت بدیم ( امتیاز و مدال و اینا رو میگما نقدی نه) 2
Mahnaazz 13133 ارسال شده در 8 مرداد، 2015 سلام عزیزمفعلا هیچ جا وقتش که شد بهت میگم آپلود کنی و خودت بذاری که اگه فعالیتت خوب بود یه کادویی بابت فعالیتت بهت بدیم ( امتیاز و مدال و اینا رو میگما نقدی نه) پس خبر از شما.....مرسی بینام جان.... 3
fakur1 10128 ارسال شده در 8 مرداد، 2015 چندوقت پیش آتیه معماری یه پیشنهاد داد برای تالار محیط زیست مبنی بر اینکه: داوطلبین اعلام آمادگی کنن طبیعت گردی یه روزه هم خواهیم داشت به امید خدا با سلام لطفا نام بنده حقیر رو هم در جمع اعضا ثبت فرمائید. سپاس 4
*atefeh* 13017 مالک ارسال شده در 8 مرداد، 2015 با سلام لطفا نام بنده حقیر رو هم در جمع اعضا ثبت فرمائید. سپاس چشم ممنوننننننن 3
sama-sh 6913 ارسال شده در 9 مرداد، 2015 من هستم. هرچی عکس گرفتم یا خودم میفرستم یا اینکه شما زحمتشو بکش. 3
*atefeh* 13017 مالک ارسال شده در 9 مرداد، 2015 عاطی جالی خودمو رسوندم خلاصه بگو چی شده؟ مرسیییییییییییی جاری جوووووون:hapydancsmil: خلاصه اینکه بخش محیط دوستان نواندیش رو ایجاد کردیم فقط برای زیربخش بندی نیاز به کمک و ایده هست که باید کمک کنی 4
Yamna 1 17420 ارسال شده در 9 مرداد، 2015 مرسیییییییییییی جاری جوووووون:hapydancsmil:خلاصه اینکه بخش محیط دوستان نواندیش رو ایجاد کردیم فقط برای زیربخش بندی نیاز به کمک و ایده هست که باید کمک کنی رو چشمممممممممممم من دربست در خدمتم هر چی لازمه بگو انجام بدم 3
ارسال های توصیه شده