*atefeh* 13017 مالک ارسال شده در 9 مرداد، 2015 رو چشمممممممممممم من دربست در خدمتم هر چی لازمه بگو انجام بدم پروفایل بهت میگم عزیزم 4
mmce 683 ارسال شده در 9 مرداد، 2015 ازباطری های قلمی شروع کنم.یعنی سولفات واکسیده شدن هرباطری نیم قلمaaa1.5برابر با۴عددباطری لیتیوم بخارات وسم داره.محافظت نشده میباشد,ولمس داری آلرژی میباشد .برای حفظ ابتدا باطری هادرجعبه های فلزقرارداد,یادرون بطری های آب معندنی که درب ان بسته شود.بعدازجمع آوری ب بازیافت شهرداری ریخته شود .شخصأ قطعات تعویضی شامل آی سی,ترانزیستورهاوخازن های الکترولیت رادر بسته های خاص پک میکنم تاکمترین خطر راداشته باشه.ولی دیدم ضایعاتی ها برای ۱۰گرم مس,الومینیوم یاحتی پولک های نیم گرمی چ سمی تومحیط زیست میزنن 7
*atefeh* 13017 مالک ارسال شده در 10 مرداد، 2015 ازباطری های قلمی شروع کنم.یعنی سولفات واکسیده شدن هرباطری نیم قلمaaa1.5برابر با۴عددباطری لیتیوم بخارات وسم داره.محافظت نشده میباشد,ولمس داری آلرژی میباشد .برای حفظ ابتدا باطری هادرجعبه های فلزقرارداد,یادرون بطری های آب معندنی که درب ان بسته شود.بعدازجمع آوری ب بازیافت شهرداری ریخته شود .شخصأ قطعات تعویضی شامل آی سی,ترانزیستورهاوخازن های الکترولیت رادر بسته های خاص پک میکنم تاکمترین خطر راداشته باشه.ولی دیدم ضایعاتی ها برای ۱۰گرم مس,الومینیوم یاحتی پولک های نیم گرمی چ سمی تومحیط زیست میزنن پس خبر از شما.....مرسی بینام جان.... دوستای گلم با توجه به موضوعی که میخواید قرار بدید، توی آدرس زیر تاپیک ایجاد کنید درمورد عکس هم حتما یه گوشه عکس آدرس سایت رو قرار بدید محیط دوستان نواندیش 5
*atefeh* 13017 مالک ارسال شده در 10 مرداد، 2015 اگه دیر نشده منم هستم :icon_gol: هیچوقت دیر نیس عزیز فقط شهرت رو هم بگو 5
Dreamy Girl 6672 ارسال شده در 10 مرداد، 2015 هیچوقت دیر نیس عزیزفقط شهرت رو هم بگو اردبیل :hapydancsmil: 5
Seren7 1125 ارسال شده در 10 مرداد، 2015 سلام من بچه ناف ارومیه هستم. عاغا فکور شرمنده مگه ارومیه ناف داره؟؟ 5
fakur1 10128 ارسال شده در 10 مرداد، 2015 عاغا فکور شرمنده مگه ارومیه ناف داره؟؟ داشت . وسط دریاچه خشک شد. 5
Sepandarmaz 1327 ارسال شده در 10 مرداد، 2015 منم هستم . خیلی وقته میخوام کمک کنم هرجا فرصت بوده حتی خیلی کوچیک انجامش دادم . حالام هرطور بتونم هستم . 5
Yamna 1 17420 ارسال شده در 11 مرداد، 2015 عاغا فکور شرمنده مگه ارومیه ناف داره؟؟ نه فقط شهر شما ناف داره :vahidrk: 3
fakur1 10128 ارسال شده در 11 مرداد، 2015 شلام همشهری سلام دوست باوفا میگم چطوره این تاپیک هم با اسپم هامون پودرش کنیم؟ اما نه . استاتر از خودمونه. 3
ارسال های توصیه شده