Mohammad-Ali 9730 ارسال شده در 6 مرداد، 2015 سلام میرم سراصل بحث:دونفرهستندکه خیلی باهمدوست بودند(به نوعی رفیق باز)دوتاشون مغازه دارندیکیشون سوپرمارکت(همان بقالی خودمون20سال)(شریک دونفر)یکی دیگشون قصابی(ماهرفکرکنم جدشون قصاب بوده اینقدرماهرند) ایناحتی توی کاسبی هم رفاقتی برخوردمی کردندچیجوری بگم جوری که هوای هم راچه ازنظرمالی و...داشتندحتی به خانوادهم کشیده بود. حالاقصابی مغازش رابرده دومغازه اونورترهم بزرگترشده هم بعضی ازجنسهامثل نوشابه و...آورده.اون یکی بقالی هم که ناراحت شده بعدازغرغرشدیدبه دوست صمیمی یعنی قصابی حالامی خواهداونم جمع کنه وبرای حالگیری قصابی بزند. حالاشمابودین چه کاری انجام میدادید؟ قانون،دعوا،یاجم می کردین یا... 1
faezeh1372 211 ارسال شده در 6 مرداد، 2015 من اگه بودم از اون محل میرفتم یه جای دیگه که شکل نحسشو دیگه نبینم بعد یه فروشگاه چند منظوره میزدم که هم توش سوپر مارکت داره هم قصابی هم کلی غرفه های دیگه که دماغش بسوزه[emoji23]
Aysun 18 ارسال شده در 6 مرداد، 2015 سلام. من اگه بودم مغازه سوپر مارکت رو ارتقا میدادم. روابطم رو با دوستم حفظ میکردم چون اعتقاد دارم روزی همه ما دست خداست.
Mohammad-Ali 9730 مالک ارسال شده در 6 مرداد، 2015 من اگه بودم از اون محل میرفتم یه جای دیگه که شکل نحسشو دیگه نبینم بعد یه فروشگاه چند منظوره میزدم که هم توش سوپر مارکت داره هم قصابی هم کلی غرفه های دیگه که دماغش بسوزه[emoji23] کاشکی ولی این ظرف اینقدقده که رفته جوازقصابی بگیره.
Mohammad-Ali 9730 مالک ارسال شده در 6 مرداد، 2015 سلام. من اگه بودم مغازه سوپر مارکت رو ارتقا میدادم. روابطم رو با دوستم حفظ میکردم چون اعتقاد دارم روزی همه ما دست خداست. یک شریک هم هست که دقیقاعقیده اش مثل شماست روزی دست خداست .ولی اونیکی اینجوری نیست .حالاتصورکنیدچی می شود.گوش نمی کنه هرچی می گیم قصابی اصلاکارتونیست اون یک حرفه است توبایدازیه راه دیگه بروی .داره می ره جوازقصابی بگیره! شمابودین چکارمی کردین؟ هردومغازه هم اجاره ای است.
faezeh1372 211 ارسال شده در 6 مرداد، 2015 یک شریک هم هست که دقیقاعقیده اش مثل شماست روزی دست خداست .ولی اونیکی اینجوری نیست .حالاتصورکنیدچی می شود.گوش نمی کنه هرچی می گیم قصابی اصلاکارتونیست اون یک حرفه است توبایدازیه راه دیگه بروی .داره می ره جوازقصابی بگیره!شمابودین چکارمی کردین؟ هردومغازه هم اجاره ای است. شریک مغازه دار لج کرده قصابی بزنه؟!
Aysun 18 ارسال شده در 6 مرداد، 2015 یک شریک هم هست که دقیقاعقیده اش مثل شماست روزی دست خداست .ولی اونیکی اینجوری نیست .حالاتصورکنیدچی می شود.گوش نمی کنه هرچی می گیم قصابی اصلاکارتونیست اون یک حرفه است توبایدازیه راه دیگه بروی .داره می ره جوازقصابی بگیره!شمابودین چکارمی کردین؟ هردومغازه هم اجاره ای است. بهشون باید بگین که الان که بره جواز قصابی هم بگیره و قصابی هم راه بندازه بازم چون سابقه دوستش بیشتره پس عملا مردم خرید از اونو ب شما ترجیح میدن... پس بهتره توو کار خودت پیشرفت کنی
Mohammad-Ali 9730 مالک ارسال شده در 6 مرداد، 2015 شریک مغازه دار لج کرده قصابی بزنه؟! بله شریکه مغازه دارلج کرده برای ضدحال قصاب خودشم می خواهدقصابی بزنه/
Mohammad-Ali 9730 مالک ارسال شده در 6 مرداد، 2015 بهشون باید بگین که الان که بره جواز قصابی هم بگیره و قصابی هم راه بندازه بازم چون سابقه دوستش بیشتره پس عملا مردم خرید از اونو ب شما ترجیح میدن... پس بهتره توو کار خودت پیشرفت کنی خداخیرت بده حرف مارازدی ولی کوگوش شنوا
faezeh1372 211 ارسال شده در 6 مرداد، 2015 خداخیرت بده حرف مارازدی ولی کوگوش شنوا خب پس دیگه چاره ای نیست وقتی گوش شنوا نیست ما هر چقدر بگیم اینجوری رفتار کنه یا طور دیگه اون تصمیمشو گرفته!!! ولی خب اشتباه میکنه اون مشتریای خودشو داره تا اینم بخواد رضایت مشتری جلب کنه زمان میبره بخصوص اینکه مردم بفهمن رو لج و لجبازی قصابی زده هیچکی طرفش نمیره اون نونیم که از راه مغازه داریش درمیاورد خودش با دستای خودش نون خودشو میبره!
beautiful mind 62 ارسال شده در 8 مهر، 2015 سلام میرم سراصل بحث:دونفرهستندکه خیلی باهمدوست بودند(به نوعی رفیق باز)دوتاشون مغازه دارندیکیشون سوپرمارکت(همان بقالی خودمون20سال)(شریک دونفر)یکی دیگشون قصابی(ماهرفکرکنم جدشون قصاب بوده اینقدرماهرند) ایناحتی توی کاسبی هم رفاقتی برخوردمی کردندچیجوری بگم جوری که هوای هم راچه ازنظرمالی و...داشتندحتی به خانوادهم کشیده بود. حالاقصابی مغازش رابرده دومغازه اونورترهم بزرگترشده هم بعضی ازجنسهامثل نوشابه و...آورده.اون یکی بقالی هم که ناراحت شده بعدازغرغرشدیدبه دوست صمیمی یعنی قصابی حالامی خواهداونم جمع کنه وبرای حالگیری قصابی بزند. حالاشمابودین چه کاری انجام میدادید؟ قانون،دعوا،یاجم می کردین یا... هر شبی شیشه یکیشونو میشکستم تا یکیش خون یکی دیگه ش رو بریزه
afshin18 11175 ارسال شده در 8 مهر، 2015 هر شبی شیشه یکیشونو میشکستم تا یکیش خون یکی دیگه ش رو بریزه می گفتن دخترا فتنه گر هستن من باورم نمیشد
beautiful mind 62 ارسال شده در 8 مهر، 2015 می گفتن دخترا فتنه گر هستن من باورم نمیشد نه ما هم صلح طلبیم اما آسایش همسایگان ایجاب میکنه یکباره قضیه خاتمه پیدا کنه و هر روز جدل نباشه
afshin18 11175 ارسال شده در 8 مهر، 2015 نه ما هم صلح طلبیم اما آسایش همسایگان ایجاب میکنه یکباره قضیه خاتمه پیدا کنه و هر روز جدل نباشه حالا چرا اینقدر کتابی حرف می زنی و همانا حق با شماست
beautiful mind 62 ارسال شده در 8 مهر، 2015 حالا چرا اینقدر کتابی حرف می زنیو همانا حق با شماست زیرا برای آنکه کتاب در رگ و خون ما رخنه کرده است همانا حق خودمم
afshin18 11175 ارسال شده در 8 مهر، 2015 زیرا برای آنکه کتاب در رگ و خون ما رخنه کرده استهمانا حق خودمم نمی دونم چی میگی ولی باشه تویی
ارسال های توصیه شده