Mohammad-Ali 9730 ارسال شده در 6 مرداد، 2015 من 3 تا 5 خرداد میرم هر کس دوست داره بیاد مرسی ازدعوتتون . خوش بحالت ،ولی من بشخصه اینقدرنرفتم مسافرت وتفریح که یادم رفته مسافرت وتفریح چیه . ضمن آرزوی لحظات خوش درمسافرت برای شما . چمنها/علفهاراله کنیدبگیدای زبان بسته لیاقت نداشتی iranpg پابروی شمابگذارد. می خواهم یه زحمتی بدم کل نواندیشان راببرسفر تعجب نداره.شماهرجاکه رفتی برای گردش مخصوصااین بهشتها(انشاالله خوش بگذرد)یه عکسی، اگرهم خاستی توضیحی درانجم بزاراونوقت همه باهم رفتیم سفردیدی تعجب نداره. 3
Yamna 1 17420 مالک ارسال شده در 6 مرداد، 2015 مرسی ازدعوتتون .خوش بحالت ،ولی من بشخصه اینقدرنرفتم مسافرت وتفریح که یادم رفته مسافرت وتفریح چیه . ضمن آرزوی لحظات خوش درمسافرت برای شما . چمنها/علفهاراله کنیدبگیدای زبان بسته لیاقت نداشتی iranpg پابروی شمابگذارد. می خواهم یه زحمتی بدم کل نواندیشان راببرسفر تعجب نداره.شماهرجاکه رفتی برای گردش مخصوصااین بهشتها(انشاالله خوش بگذرد)یه عکسی، اگرهم خاستی توضیحی درانجم بزاراونوقت همه باهم رفتیم سفردیدی تعجب نداره. چشم اطاعت میشه..ممنون از توجهتون 3
Yamna 1 17420 مالک ارسال شده در 6 مرداد، 2015 جای خیلی قشنگیه....منم دوست دارم برم...انشالله میرم مرسی از لطفتون ایشائالله قسمتتون بشه 3
Yamna 1 17420 مالک ارسال شده در 17 مرداد، 2015 من مطمئنم اونجا گوشیم آنتن نمی ده..... شماره تو بده از اونجا بهت زنگ بزنم اتفاقا رومینگه کشورهای دوست و همسایه میفته 1
ارسال های توصیه شده