Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من 3 تا 5 خرداد میرم هر کس دوست داره بیاد مرسی ازدعوتتون . خوش بحالت ،ولی من بشخصه اینقدرنرفتم مسافرت وتفریح که یادم رفته مسافرت وتفریح چیه . ضمن آرزوی لحظات خوش درمسافرت برای شما . چمنها/علفهاراله کنیدبگیدای زبان بسته لیاقت نداشتی iranpg پابروی شمابگذارد. می خواهم یه زحمتی بدم کل نواندیشان راببرسفر تعجب نداره.شماهرجاکه رفتی برای گردش مخصوصااین بهشتها(انشاالله خوش بگذرد)یه عکسی، اگرهم خاستی توضیحی درانجم بزاراونوقت همه باهم رفتیم سفردیدی تعجب نداره. 3 لینک به دیدگاه
pary naz 2414 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۴ جای خیلی قشنگیه.... منم دوست دارم برم...انشالله میرم 3 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مرسی ازدعوتتون .خوش بحالت ،ولی من بشخصه اینقدرنرفتم مسافرت وتفریح که یادم رفته مسافرت وتفریح چیه . ضمن آرزوی لحظات خوش درمسافرت برای شما . چمنها/علفهاراله کنیدبگیدای زبان بسته لیاقت نداشتی iranpg پابروی شمابگذارد. می خواهم یه زحمتی بدم کل نواندیشان راببرسفر تعجب نداره.شماهرجاکه رفتی برای گردش مخصوصااین بهشتها(انشاالله خوش بگذرد)یه عکسی، اگرهم خاستی توضیحی درانجم بزاراونوقت همه باهم رفتیم سفردیدی تعجب نداره. چشم اطاعت میشه..ممنون از توجهتون 3 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۴ جای خیلی قشنگیه....منم دوست دارم برم...انشالله میرم مرسی از لطفتون ایشائالله قسمتتون بشه 3 لینک به دیدگاه
mese 677 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من مطمئنم اونجا گوشیم آنتن نمی ده..... 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من مطمئنم اونجا گوشیم آنتن نمی ده..... شماره تو بده از اونجا بهت زنگ بزنم اتفاقا رومینگه کشورهای دوست و همسایه میفته 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده