دختر باران 18625 ارسال شده در 12 مرداد، 2015 :w58::w58: تویی؟ دخترمهههههههههه:hapydancsmil: به نظرت کی غیر از دختر من میتونه به این نازی باشه؟ 1
Nazanin.ad 6895 ارسال شده در 12 مرداد، 2015 #146 تو پست اول بنویس خو نازنین یعنی واقعا بعد این همه اسپم و نوشته متوجه نشدی منم:ws28: من که گفتم تویی :vahidrk: دخترمهههههههههه:hapydancsmil: به نظرت کی غیر از دختر من میتونه به این نازی باشه؟ من از دختل تو ناز تلم. 2
آرتاش 33340 ارسال شده در 12 مرداد، 2015 تمن که گفتم تویی :vahidrk: خوب برو شاد باش برنده شدی تو قبلا تو تشخیص هویت شرکت کرده بودی نه؟نمیدونم چرا بچه ها همش اسم تورو میگفتن 3
آریودخت 43941 ارسال شده در 12 مرداد، 2015 خوب برو شاد باش برنده شدیتو قبلا تو تشخیص هویت شرکت کرده بودی نه؟نمیدونم چرا بچه ها همش اسم تورو میگفتن خداااااااااااااااااااااااااااااااااا منو فدای تو بکنه ، نفسیییییییییییییییی یه جیگرررررررررررررررررر :aghosh::boos::boos::boos::boos::boos::boos::boos: بوووووووووووووووووووس محکممممممممممممممممم :boos: 2
آرتاش 33340 ارسال شده در 12 مرداد، 2015 خداااااااااااااااااااااااااااااااااا منو فدای تو بکنه ، نفسیییییییییییییییی یه جیگرررررررررررررررررر :aghosh::boos::boos::boos::boos::boos::boos::boos: بوووووووووووووووووووس محکممممممممممممممممم :boos: توورخدا فاطمه اینجوری نگو خدا نکنه ایشالله هزار سال تنت سالم باشه من فدا مدات:icon_pf (17)::aghosh::w42: 1
دختر باران 18625 ارسال شده در 12 مرداد، 2015 من از دختل تو ناز تلم. دختر من ناز ترینهههههههه:hapydancsmil:بگو چشم 1
Nazanin.ad 6895 ارسال شده در 12 مرداد، 2015 خوب برو شاد باش برنده شدیتو قبلا تو تشخیص هویت شرکت کرده بودی نه؟نمیدونم چرا بچه ها همش اسم تورو میگفتن افشین برنده شد :icon_razz: نه والا شرکت نکردم. قصد هم ندارم شرکت کنم. نمیدونم چرا همه منو میگن. دختر من ناز ترینهههههههه:hapydancsmil:بگو چشم نخهلم من نازم 1
آرتاش 33340 ارسال شده در 12 مرداد، 2015 افشین برنده شد :icon_razz: نه والا شرکت نکردم. قصد هم ندارم شرکت کنم. نمیدونم چرا همه منو میگن. نه تو اول گفتی آقا افشین بعد تو گفت 2
Nazanin.ad 6895 ارسال شده در 12 مرداد، 2015 نه تو اول گفتی آقا افشین بعد تو گفت واقعا؟ حسابش از دست خودمم در رفت. انقد گفتن نازنینه داشت باورم میشد که منم هورااااااااااااا:hapydancsmil: مینا بیا جایزه منو بده :hapydancsmil: 1
آرتاش 33340 ارسال شده در 12 مرداد، 2015 واقعا؟ حسابش از دست خودمم در رفت. انقد گفتن نازنینه داشت باورم میشد که منم هورااااااااااااا:hapydancsmil: مینا بیا جایزه منو بده :hapydancsmil: آره خو تو گفتیشاد باش هیشکی به غیر مامی سحرم نتونست منو حدس بزنه اونم نیومد بگه منمالان باید بهت مدال بدن 4
Nazanin.ad 6895 ارسال شده در 12 مرداد، 2015 آره خو تو گفتیشاد باش هیشکی به غیر مامی سحرم نتونست منو حدس بزنه اونم نیومد بگه منمالان باید بهت مدال بدن آره واقعا. هیشکی حدس نزد. عاقا ایندفه باید مدال بدین بهم. تا حالا سه بار برنده شدم 3
Nazanin.ad 6895 ارسال شده در 12 مرداد، 2015 عجب:vahidrk: من همچنان سر حرفم هستم .... مامانش بهش میگفت قربون دست و پای بلوریت برم ولی انصافا خیلی خوشگل بوده فریماه. الانو نمیدونم 4
دختر باران 18625 ارسال شده در 12 مرداد، 2015 .... مامانش بهش میگفت قربون دست و پای بلوریت برم ولی انصافا خیلی خوشگل بوده فریماه. الانو نمیدونم سوسک خودتی الانم خوشگله.وگرنه من به فرزند خواندگی قبولش نمیکردم 3
Nazanin.ad 6895 ارسال شده در 12 مرداد، 2015 سوسک خودتی الانم خوشگله.وگرنه من به فرزند خواندگی قبولش نمیکردم خودتم خوشگلی؟ 3
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 13 مرداد، 2015 واییییییییییییییییییییییییییی این ناناز جونم دخمل خودم بوده واییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی آرتاش چه شیطون بودی تو ..... اخ قربونش برممممممممممم 2
آرتاش 33340 ارسال شده در 13 مرداد، 2015 واییییییییییییییییییییییییییی این ناناز جونم دخمل خودم بوده واییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی آرتاش چه شیطون بودی تو .....اخ قربونش برممممممممممم میسی خدا نکنه بابای گل:hapydancsmil:به بابام رفتم دیجه امین کوچلو هم به من رفته 2
ارسال های توصیه شده