Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ نفس من بیدی -------------------------------------- عه چرا مگه تو چن سالته ؟ نازی جان..گل من..از یه خانوم سنشو میپرسن آخه؟ 22 سالمه 5 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ وای بر اسپم کنندگان :|گفتم تو تالارای من مجازید هر کاری دوس دارید انجام بدید آخه انقد ! :|| خواستی نگی آرتاش رو هم گفتیم 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خواستی نگیآرتاش رو هم گفتیم کی گفت؟ کجا گفت؟ همون برنده اس 5 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ کی گفت؟کجا گفت؟ همون برنده اس جدی فریماه هست ؟؟؟ یا میخوای ما را گمراه نمایی 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ کی گفت؟کجا گفت؟ همون برنده اس خودم گفتم جایزه رو رد کن بیاد پست 68 نازنین آرتاش رو گفته 3 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ کی گفت؟کجا گفت؟ همون برنده اس مینا ااین منم عایا؟ 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ این دخمل ناناز معلوم الهویه نگردید رفیقان چی گفتم بگیددیگه 3 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، ۱۳۹۴ نازی جان..گل من..از یه خانوم سنشو میپرسن آخه؟22 سالمه توشولویی هنوز منم اهصافم خولد چد بیا بدو دیده 4 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ توشولویی هنوز منم اهصافم خولد چد بیا بدو دیده اوهوم جمله دوم ترجمه لدفنمن خودم اینجور حرف میزنم ولی نه تا این حد 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اوهوم جمله دوم ترجمه لدفنمن خودم اینجور حرف میزنم ولی نه تا این حد دوفتم منم اهصافم خولد چد مینا بیا بدو دیده من از تو نی نی تلم آخه 2 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ کی صدا کرد منُ؟ من جوابو بگو دیگه خو 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من جوابو بگو دیگه خو چند بار بگم یبار گفتم دیگه 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ چند بار بگم یبار گفتم دیگه کو پس؟ 1 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مینا که گفت کیهههههههه میبینی توروخدا اصلا توجه نمیکنند 1 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، ۱۳۹۴ نازنین یعنی واقعا بعد این همه اسپم و نوشته متوجه نشدی منم:ws28: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده