Nazanin.ad 6895 ارسال شده در 8 مرداد، 2015 انصافا پاستیل نوشابه خیلی خوشمزه اس حالا برا خالی نبودن بحث یه نظریم به عکس بدیم آغا به نظرتون میتونه اسما باشه؟ موافقم... :hapydancsmil: اسما نیستش 2
afshin18 11175 ارسال شده در 8 مرداد، 2015 انصافا پاستیل نوشابه خیلی خوشمزه اس حالا برا خالی نبودن بحث یه نظریم به عکس بدیم آغا به نظرتون میتونه اسما باشه؟ اسما کیه؟ نظر من تمنا 73 هستش 2
آرتاش 33340 ارسال شده در 8 مرداد، 2015 ازینا... چندشه :icon_razz: خخخخخ من از اینام خوردم تازه به همه تعارف کردم اما برای اولین بار کسی برنداشت موافقم... :hapydancsmil: اسما نیستش اسما نیست؟ تنها گزینه ی رو میز خودتی 1
آرتاش 33340 ارسال شده در 8 مرداد، 2015 اسما کیه؟نظر من تمنا 73 هستش اسما دیگه آخه نازنین میگه تمنا نیستش 2
Nazanin.ad 6895 ارسال شده در 8 مرداد، 2015 خخخخخ من از اینام خوردم تازه به همه تعارف کردم اما برای اولین بار کسی برنداشت اسما نیست؟ تنها گزینه ی رو میز خودتی نه من زیر میزم 2
afshin18 11175 ارسال شده در 8 مرداد، 2015 خخخخخ من از اینام خوردم تازه به همه تعارف کردم اما برای اولین بار کسی برنداشت اسما نیست؟ تنها گزینه ی رو میز خودتی البته خودت هم مشکوکی این طرفا زیاد نمی اومدی قبلا پروشات کجا شبیه تمناست آخه آهان من از کجا بدونم ؟ اسما دیگهآخه نازنین میگه تمنا نیستش می خواد جو سازی کنه که خودش رو از مظنون شماره 1 بودن خلاص کنه 2
Nazanin.ad 6895 ارسال شده در 8 مرداد، 2015 البته خودت هم مشکوکی این طرفا زیاد نمی اومدی قبلا آهان من از کجا بدونم ؟ می خواد جو سازی کنه که خودش رو از مظنون شماره 1 بودن خلاص کنه والا خو منم میگم آرتاشه مظنون خودتی. حیف که این خوشگله تو زشتی وگرنه میگفتم تویی. 2
آرتاش 33340 ارسال شده در 8 مرداد، 2015 البته خودت هم مشکوکی این طرفا زیاد نمی اومدی قبلا آهان من از کجا بدونم ؟ می خواد جو سازی کنه که خودش رو از مظنون شماره 1 بودن خلاص کنه من از بدو ورود به نواندیشان همیشه تشخیص هویتو میومدم یکم ناشی هستش تو جو سازی 1
آرتاش 33340 ارسال شده در 8 مرداد، 2015 والا خو منم میگم آرتاشه مظنون خودتی. حیف که این خوشگله تو زشتی وگرنه میگفتم تویی. نازنین خودت تنها مظنون هستی اسم منو نیار وسط الکیا 2
afshin18 11175 ارسال شده در 8 مرداد، 2015 والا خو منم میگم آرتاشه مظنون خودتی. حیف که این خوشگله تو زشتی وگرنه میگفتم تویی. تصویب شد آرتاشه اه چقدر هم از خودش تعریف می کنه باشه بابا تو خوشگلی 1
Nazanin.ad 6895 ارسال شده در 8 مرداد، 2015 نازنین خودت تنها مظنون هستی اسم منو نیار وسط الکیا برنده اول و آخر خودمم 2
afshin18 11175 ارسال شده در 8 مرداد، 2015 من تو همه مسابقه ها مظنون شماره 1 هستم تقصیر خودته دیگه همه اش تو تاپیک افتادی من از بدو ورود به نواندیشان همیشه تشخیص هویتو میومدم یکم ناشی هستش تو جو سازی ما که ندیدیم درس عبرت هم نمی گیره 1
Nazanin.ad 6895 ارسال شده در 8 مرداد، 2015 تقصیر خودته دیگه همه اش تو تاپیک افتادی ما که ندیدیم درس عبرت هم نمی گیره ای بابا نمیام میگن نازنینه خودشو مخفی کرده میام میگن تویی همش تو تاپیک میای. تکلیف مارو معلوم کنین ----------------------- مینا بیا جایزه منو بده دیگه 2
afshin18 11175 ارسال شده در 8 مرداد، 2015 ای بابا نمیام میگن نازنینه خودشو مخفی کرده میام میگن تویی همش تو تاپیک میای. تکلیف مارو معلوم کنین ----------------------- مینا بیا جایزه منو بده دیگه خب نیای غیر طبیعیه بیای هم ضایع بازی در می آری 2
Nazanin.ad 6895 ارسال شده در 8 مرداد، 2015 خب نیای غیر طبیعیهبیای هم ضایع بازی در می آری من نیزتم :vahidrk: 2
آرتاش 33340 ارسال شده در 8 مرداد، 2015 تصویب شد آرتاشهاه چقدر هم از خودش تعریف می کنه باشه بابا تو خوشگلی آخرش معلوم نشد نظر شما چه 2
آرتاش 33340 ارسال شده در 8 مرداد، 2015 برنده اول و آخر خودمم تو همون اول و آخری اما برنده نیستی خود مجهولی 2
ارسال های توصیه شده