Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ باز ما اومدیـــــــــم سلام هیچی دیگه تشخیص بدین کیه طبق معمول اول قوانين مسابقه: بخونید 1- دقت کنید که طی مسابقه هر كس فرصت حدس فقط 2 تا اسم رو داره. نفر اولی که اسم رو درست حدس بزنه برنده خواهد بود...(به شرطی که کارآگاه مخفیم نیاد بگه این عکس رو طرف دیده قبلا). 2- عکس جدید ارسالی میتونه مال هر کدوم از بچه های قبلی هم که عکسشون تو مسابقه شرکت داده شده بوده ،باشه.:thk: 3- تو راهنمایی ها ممكنه نکته انحرافی وجود داشته باشه مواظب باشید(آره خیلی دقت کنین خیلی من به این راحتیا راهنمایی نمیکنم) 4- جايزه مسابقه 20 امتياز خواهد بود 5- ممكنه راهنماييهام نكتهاي باشه،پس باهوش باشيد 6- به هيچ وجه جواب اينكه مديره يا نه، رشتهاش چيه رو نميدم و يه جوراييي البته شايد بدماا،اما مستقيم نه 7- اگر در طي دوره مسابقه، هيچ فردي نتونست توي 2حدسش فرد مورد نظر رو تشخيص بده، از اون به بعد هر كسي كه درست گفت با توجه به اينكه شماره حدس پايينتري داره برنده محسوب ميشه! و اما عکس هویت مجهول این دوره: 1 : بعد من عضو شده 2: شیطون بلا:hapydancsmil: قیه هم عکس بفرستن ... کوچیک ، بزرگ ... فرقی نداره ... در ضمن صاحب عكس تابلو بازي در نياره .... که ميكشمش ... از دوستانی که عکس رو قبلاً دیدن ، برای گمراهی سایر کاربران دعوت میشه ... :w42: همه دعوتید عزیزانم ... تعارف نکنید ...:w36: و اما هویت مجهول کسی نیست جزء آرتاش و کاشف هویت مجهول Nazanin.ad 18 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ شلام من یه اسم میگم تولوخدا منو نزنید دیگه بشه ام نظر میدم خوب نازنین نیست؟ 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ آخیششششششششششششش چقدره نازه اینننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن هرکیه زود اعلام آمادگی کنه من میشم پدر خوندش 7 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ تابلو یمنا... افشین تبریک میگم بردی 5 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ آقا من الان به ي چيزي دقت كردم جايزه مسابقتون خيلي كمه 4 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ تابلو یمنا... افشین تبریک میگم بردی نه یکی دیگه است مثلا به قول خودش کم می آد چند روزه که لو نره 5 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ نه یکی دیگه است مثلا به قول خودش کم می آد چند روزه که لو نره آره...پست اولم گذاشته که مثلا من نیستم ما هم میگیم یمنا نیست یکی دیگس 5 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ آره...پست اولم گذاشته که مثلا من نیستم ما هم میگیم یمنا نیست یکی دیگس جدا منظور من این بود که یکی دیگه است :| 5 لینک به دیدگاه
Dreamy Girl 6672 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ چقدر ضایعه که من هیچ کسو نمیشناسم 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ عجب جیگریه دقیقا .... موافقم البته بچه گیاش 3 لینک به دیدگاه
Seren7 1125 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۴ [h=1]Nazanin.ad???:ws38:[/h] 3 لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۴ faaarnaz نيست؟؟ گل گفتی آی گل گفتی 4 لینک به دیدگاه
Valentina 13664 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۴ گل گفتی آی گل گفتی بگو تخته كنن جايزمو بدن برم 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده