farivar.maryam 1226 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۴ کدی که استفاده کردم با توجه به روابط این بود ولی مات شدگی رو روی تصویر نشون نمیده برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
mmce 683 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۴ فایل کتاب خونه ای.h.کدامین هگز را فراخوانی کردی؟ 1 لینک به دیدگاه
farivar.maryam 1226 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۴ فایل کتاب خونه ای.h.کدامین هگز را فراخوانی کردی؟[/quoteسلام ببخشید من متوجه سوالتون نشدم فایلی فراخوانی نکردم این تکه کد رو خودم نوشتم البته یه ایراداییش رو پیدا کردم رفع کردم ولی بازم جواب مورد نظر رو نمیده 1 لینک به دیدگاه
farivar.maryam 1226 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 اردیبهشت، ۱۳۹۴ کدی که استفاده کردم با توجه به روابط این بود ولی مات شدگی رو روی تصویر نشون نمیده برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کد قبلیم یه ایراداتی داشت که رفعش کردم ولی هنوزم جواب مورد نظر رو نمیده اینم کد جدید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ کد قبلیم یه ایراداتی داشت که رفعش کردم ولی هنوزم جواب مورد نظر رو نمیده اینم کد جدید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام به نظر باید اینجوری باشه، تعداد اعشارش رو بیشتر دادم، NaN نده خروجی، احتمالا صفر تو مخرج میفته: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
farivar.maryam 1226 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ به نظر باید اینجوری باشه، تعداد اعشارش رو بیشتر دادم، NaN نده خروجی، احتمالا صفر تو مخرج میفته: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دست شما درد نکنه متوجه اشتباهم شدم ممنون 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده