farivar.maryam 1226 ارسال شده در 3 مرداد، 2015 کدی که استفاده کردم با توجه به روابط این بود ولی مات شدگی رو روی تصویر نشون نمیده برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5
farivar.maryam 1226 مالک ارسال شده در 3 مرداد، 2015 فایل کتاب خونه ای.h.کدامین هگز را فراخوانی کردی؟[/quoteسلام ببخشید من متوجه سوالتون نشدم فایلی فراخوانی نکردم این تکه کد رو خودم نوشتم البته یه ایراداییش رو پیدا کردم رفع کردم ولی بازم جواب مورد نظر رو نمیده 1
farivar.maryam 1226 مالک ارسال شده در 3 مرداد، 2015 کدی که استفاده کردم با توجه به روابط این بود ولی مات شدگی رو روی تصویر نشون نمیده برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام کد قبلیم یه ایراداتی داشت که رفعش کردم ولی هنوزم جواب مورد نظر رو نمیده اینم کد جدید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
Imaaan 17059 ارسال شده در 3 مرداد، 2015 کد قبلیم یه ایراداتی داشت که رفعش کردم ولی هنوزم جواب مورد نظر رو نمیده اینم کد جدید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام به نظر باید اینجوری باشه، تعداد اعشارش رو بیشتر دادم، NaN نده خروجی، احتمالا صفر تو مخرج میفته: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2
farivar.maryam 1226 مالک ارسال شده در 3 مرداد، 2015 به نظر باید اینجوری باشه، تعداد اعشارش رو بیشتر دادم، NaN نده خروجی، احتمالا صفر تو مخرج میفته: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دست شما درد نکنه متوجه اشتباهم شدم ممنون 1
ارسال های توصیه شده