afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ عمویی شما خیلی خوبین خوبی از خودته عمویی 1 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ استعداد ذاتی رو قبول دارم ولی ازش بدم میاد. دلیلشم نمیدونم. شاید بخاطر رفتار موذیانه ش باشه. من آدمهای موذی رو از روی عکسشونم میشناسم. هنرپیشه مکار خوبیه. چون رفتارش عادی نیست. نه اعتراض میکنه و نه کاری که هر فوتبالیستی میتونه انجام بده. فقط عین روبوت بازی میکنه و ته دلشم خیال میکنه داره جلو دوربین ایفای نقش میکنه. انسان باید همه رفتاراش عادی باشه. حتی خنده شم مسخره است با اون بینی ش. کلا موذی است. موذی نیست ساده است 3 لینک به دیدگاه
siahkamar 402 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ قددندی ؟اوزی ایستیب اوجور اولا؟اوندا پس منده کوتوله ام سن دییی سن دا رونالدو کوتولدی سن ده قدون کیچیه دی؟ 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سن دییی سن دا رونالدو کوتولدی سن ده قدون کیچیه دی؟ گورتولدی نه کوتولدی اشتیباه ددیم :ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28: من 165 2 لینک به دیدگاه
siahkamar 402 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ گورتولدی نه کوتولدی اشتیباه ددیم :ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28: من 165 اشتیباه دییب سن هله دا گولوسن؟:vahidrk: 165 از دی دا.منن چوخ الاچاخسان 2 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اشتیباه دییب سن هله دا گولوسن؟:vahidrk:165 از دی دا.منن چوخ الاچاخسان اوسون گدرم ورم اوزلدالار بیلمی خوشدی؟ 2 لینک به دیدگاه
siahkamar 402 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اوسون گدرم ورم اوزلدالار بیلمی خوشدی؟ یوخ.اتفاقا بیجیری قشنگ دی.قدون چوخ دا یاخجی دی 1 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ یوخ.اتفاقا بیجیری قشنگ دی.قدون چوخ دا یاخجی دی لی لی لی لی پس من یاخچیام جیغ و دست و هورررررررررررررررررا:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اردیبهشت، ۱۳۹۴ بازیش خوبه اما ازش بدم میاد سویرم سنی:flowerysmile: 2 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اصلا اعتقادی به وجود آدم خوب داری؟ یا همین یک مورد به نظرت موذی هستش؟ ! یعنی چی؟ مثه این میمونه که من بشما بگم : تو عمرت آدم دیدی؟ یا فقط خودتو میبینی؟ 3 لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۴ یعنی چی؟ مثه این میمونه که من بشما بگم : تو عمرت آدم دیدی؟ یا فقط خودتو میبینی؟ یه عده اعتقاد دارن که آدم خوب وجود نداره و همه دنبال فریب دیگران هستن خواستم ببینم آیا شما هم همین عقیده رو دارید یا نه؟ که با این جوابتون یعنی نه 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۴ این فوتبالی که میگن چیه اصلا؟ 5 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۴ یعنی چی؟ مثه این میمونه که من بشما بگم : تو عمرت آدم دیدی؟ یا فقط خودتو میبینی؟ یه عده اعتقاد دارن که آدم خوب وجود نداره و همه دنبال فریب دیگران هستن خواستم ببینم آیا شما هم همین عقیده رو دارید یا نه؟که با این جوابتون یعنی نه من میگم بیخیال بشین رونالدو بده خیرشو ببینید 1 لینک به دیدگاه
Yamna 1 17420 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۴ این فوتبالی که میگن چیه اصلا؟ یه نوع آشه میخورن خوشمزه است:w58::icon_pf (34)::icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Shiva-M 8295 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ما که از علاقه مندانشونیم از نظر فنی که عاااالی، بچه خوبیم هست، پرسیدم 3 لینک به دیدگاه
fakur1 10129 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اردیبهشت، ۱۳۹۴ این فوتبالی که میگن چیه اصلا؟ یه کار گروهی است که میزان استفاده همزمان از هوش تحلیلی و نیروی جسمانی رو به نمایش میذاره. هدف توش هست , جذابیت داره , غم و شادی داره . کلا ورزش جذابی است. 3 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۴ این فوتبالی که میگن چیه اصلا؟ یه چیزیه اگه می دونستی اصلانمیرفتی درس بخونی!بجاش می رفتی مازراتی (راستی درست نوشتم)سوارمی شدی. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده