MAHDI_SOS 21 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام من نیاز به یک کتاب خوب که مثال کاربردی از gis 10 داشته باشد می خواهم قابل ذکر است که من gis بلد هستم ولی می خواهم هر چه بیشتر با پروژه هایی که با gis میتوان انجام داد بیشتر آشنا شوم با تشکر فراوان 2 لینک به دیدگاه
0 Sajad.Rasoli 885 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، ۱۳۹۴ - راهنمای کاربردی ArcGIS 10 - سارا سنجری - انتشارات عابد - معرفی سیستمهای اطلاعات جغرافیایی با استفاده از ArcGIS - مایکل کندی - ترجمه محسن بهادر - انتشارات پاسارگاد - تحلیلی بر فناوری سیستمهای اطلاعات جغرافیایی - علی اکبر رسولی - انتشارات دانشگاه تبریز - مهارت های کاربردی در GIS - مسعود عبدالهی - انتشارات ناقوس - آموزش کاربردی ArcGIS 10 - رضا محمدی مطلق - انتشارات پرسون - آموزش کاربردی ایجاد نقشه و بانک اطلاعاتی توصیفی و مکانی در GIS - حدیث صمدی علی نیا - انتشارات نوآور - GIS را عملی بیاموزیم - محمد سعدی مسگری و محسن قدس - انتشارات انگیزه البته بعضیاش نسخه 9.3 هست 2 لینک به دیدگاه
سوال
MAHDI_SOS 21
سلام
من نیاز به یک کتاب خوب که مثال کاربردی از gis 10 داشته باشد می خواهم
قابل ذکر است که من gis بلد هستم ولی می خواهم هر چه بیشتر با پروژه هایی که با gis میتوان انجام داد بیشتر آشنا شوم
با تشکر فراوان
لینک به دیدگاه
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده