ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ جدیدا عصاب نداریا علامت پیریه 2 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ علامت پیریه . . . . . از میتینگ برگرده اخطاریمون میکنه الان نشسته وسط بچه ها دورش حلقه زدن و توسل میجویند 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ . . . . . از میتینگ برگرده اخطاریمون میکنه الان نشسته وسط بچه ها دورش حلقه زدن و توسل میجویند میگمالان هی سرفه میکنه بادی به غب غب میاندازه و میگه خوب بچه ها خیلی خوش اومدین ممنون که دعوت رو پذیرفتین و بچه هایی که نیومدن از نمره انظباتشون 10 نمره کسر میکنم و به هرکدومتون یکی یه دونه مدال فعالیت میدم و 0البته تو دلش میگه خوب شد زیاد نیومدن اگه به همشون بستنی میدادم باید در انجمن رو تخته میکردم و ورشکست میشدم می رفتم پی کارم من رفتم:th_running1: 2 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ میگمالان هی سرفه میکنه بادی به غب غب میاندازه و میگه خوب بچه ها خیلی خوش اومدین ممنون که دعوت رو پذیرفتین و بچه هایی که نیومدن از نمره انظباتشون 10 نمره کسر میکنم و به هرکدومتون یکی یه دونه مدال فعالیت میدم و 0البته تو دلش میگه خوب شد زیاد نیومدن اگه به همشون بستنی میدادم باید در انجمن رو تخته میکردم و ورشکست میشدم می رفتم پی کارم من رفتم:th_running1: میتینگ در چمن ! ای گفتی بستنی و دلم کباب کردی پارسال ما 2 ساعت نشستیم ، هیچی بهمون نداد ما خدافزی کردیم رفتیم برای بقیه بستنی خرید ! حیف امسال دیسک کمر گرفتم ، وگرنه میرفتم تا ناهارم رو نمیداد ول نمیدادم 5 لینک به دیدگاه
.:: MISSISSIPPI ::. 352 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ روز خوبی بود در کنار دوستان ولی خبری از بستنی نبود فقط یه ذره لواشک داد محمد به بچه ها 7 لینک به دیدگاه
roozbeh ameri 8439 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ یکی یه تاپیک بزنه واسه داستانهای نمایشگاه کتاب 94 لینکشم واسه من بفرسته لطفا:ws3: 3 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خيلي دلم ميخواست امسال بيام ولي هم فردا وقتم پره هم به احتمال زياده هفته بعدش ايشالا سال بعد عزيزم منم نرفتم 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اردیبهشت، ۱۳۹۴ واسه ادامه تاپیک و گفتن خاطرات میتینگ امروز به تاپیک زیر برید: http://www.noandishaan.com/forums/thread145938.html 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده