black banner 9103 ارسال شده در 8 مرداد، 2015 علامت پیریه . . . . . از میتینگ برگرده اخطاریمون میکنه الان نشسته وسط بچه ها دورش حلقه زدن و توسل میجویند 2
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 8 مرداد، 2015 . . . . . از میتینگ برگرده اخطاریمون میکنه الان نشسته وسط بچه ها دورش حلقه زدن و توسل میجویند میگمالان هی سرفه میکنه بادی به غب غب میاندازه و میگه خوب بچه ها خیلی خوش اومدین ممنون که دعوت رو پذیرفتین و بچه هایی که نیومدن از نمره انظباتشون 10 نمره کسر میکنم و به هرکدومتون یکی یه دونه مدال فعالیت میدم و 0البته تو دلش میگه خوب شد زیاد نیومدن اگه به همشون بستنی میدادم باید در انجمن رو تخته میکردم و ورشکست میشدم می رفتم پی کارم من رفتم:th_running1: 2
black banner 9103 ارسال شده در 8 مرداد، 2015 میگمالان هی سرفه میکنه بادی به غب غب میاندازه و میگه خوب بچه ها خیلی خوش اومدین ممنون که دعوت رو پذیرفتین و بچه هایی که نیومدن از نمره انظباتشون 10 نمره کسر میکنم و به هرکدومتون یکی یه دونه مدال فعالیت میدم و 0البته تو دلش میگه خوب شد زیاد نیومدن اگه به همشون بستنی میدادم باید در انجمن رو تخته میکردم و ورشکست میشدم می رفتم پی کارم من رفتم:th_running1: میتینگ در چمن ! ای گفتی بستنی و دلم کباب کردی پارسال ما 2 ساعت نشستیم ، هیچی بهمون نداد ما خدافزی کردیم رفتیم برای بقیه بستنی خرید ! حیف امسال دیسک کمر گرفتم ، وگرنه میرفتم تا ناهارم رو نمیداد ول نمیدادم 5
.:: MISSISSIPPI ::. 352 ارسال شده در 8 مرداد، 2015 روز خوبی بود در کنار دوستان ولی خبری از بستنی نبود فقط یه ذره لواشک داد محمد به بچه ها 7
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 8 مرداد، 2015 یکی یه تاپیک بزنه واسه داستانهای نمایشگاه کتاب 94 لینکشم واسه من بفرسته لطفا:ws3: 3
گـنـجـشـک 24371 ارسال شده در 8 مرداد، 2015 خيلي دلم ميخواست امسال بيام ولي هم فردا وقتم پره هم به احتمال زياده هفته بعدش ايشالا سال بعد عزيزم منم نرفتم 3
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 8 مرداد، 2015 واسه ادامه تاپیک و گفتن خاطرات میتینگ امروز به تاپیک زیر برید: http://www.noandishaan.com/forums/thread145938.html 3
ارسال های توصیه شده