saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام در یک پدیده نادر یک مادر به خاطر وضعیت پزشکی حاد خود بدون تزریق داروهای ضد درد و به طور طبیعی نوزادی با 2 برابر وزن عادی نوزدان بدنیا آورد. به گزارش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، یک مادر 21 ساله انگلیسی از منطقه لنکسایر در یک زایمان با درد پس از 8 ساعت یک نوزاد غول آسا با وزن تقریبی 12 پوند به دنیا آورده است. گفتنی است؛ این مادر نمیدانسته که وزن نوزاد او اینقدر زیاد و در حدود 2 برابر وزن یک نوزاد عادی است. در حال حاضر این نوزاد پسر از وضعیت سلامت مطلوبی برخوردار است و والدین او مجبور به پوشاندن البسه کودکان 3 ماهه به تن او هستند. بررسی نشان میدهند، پزشکان در حدود یک ماه قبل در مغز این مادر یک لخته خونی شناسایی کرده بودند که سبب سردردهای غیر قابل تحمل را در او شده بود. به خاطر کنترل دردها این مادر تصمیم گرفت که بدون عمل جراحی سزارین و یا تزریق داروهای ضد درد به وضع حمل طبیعی فرزند خود بپردازد در طول دوران بارداری این مادر دچار اضافه وزن بسیار زیادی شده بود و حال پس از دنیا آمدن نوزاد غولآسا پزشکان علت آن را دریافتهاند. وجود لخته خونی باعث تغییر حالت چشم این مادر شده است و حال پس از دنیا آمدن نوزاد پزشکان میتوانند درمانهای لازم برای رفع این مشکل را در او آغاز کنند. انتهای پیام/ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ میشه نزدیک 5.5؟ همچین غول هم نبوده اگه محاسبات من درست باشه خیلی ها رو دیدم همچین بچه هایی به دنیا اوردن بدون سزارین 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ تو فک و فامیل ما بروبچ وزنشون بین 4-4.6 هستش پس ما خونواده باربا پاپا هستیم لابد 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من بدنیا اومدم 4.200بودم چه زود گذشت ! 6 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من بدنیا اومدم 4.200بودم چه زود گذشت ! کسی اسپند نداره دود کنیم واسه مینا بنده 2.800 بودم شدم این اگه 4.500 بودم خدا داند 5 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ کسی اسپند نداره دود کنیم واسه مینا بنده 2.800 بودم شدم این اگه 4.500 بودم خدا داند اسپند نمیخواد الان پوستُ استخونم 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اسپند نمیخواد الان پوستُ استخونم عوضش بنیه داری اینم از بچه گی داری مینا قدرشو بدون .... 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من بدنیا اومدم 4.200بودم چه زود گذشت ! من چقد بودم مادریم 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ من چقد بودم مادریم 2.5 نزدیک 3 بودی 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ 2.5 نزدیک 3 بودی ولی همش فک میکنم نیم کیلو بیشتر نبودم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ولی همش فک میکنم نیم کیلو بیشتر نبودم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 اونقد بودی ولی شبیه نیم کیلو ها بودی تو پنبه بزرگ ات کردم قربون قد بالاش برم الان مرد شده 5 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اونقد بودی ولی شبیه نیم کیلو ها بودی تو پنبه بزرگ ات کردم قربون قد بالاش برم الان مرد شده مادریـــــــــــــــــــــم چطوری زحماتتو جبران کنم 5 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ مادریـــــــــــــــــــــم چطوری زحماتتو جبران کنم پسری نازم خوشحال باش فقط خوشحالی تو دنیای من ـه 5 لینک به دیدگاه
*mehrsa* 14558 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ کسی اسپند نداره دود کنیم واسه مینا بنده 2.800 بودم شدم این اگه 4.500 بودم خدا داند ما هم بین 4.5 تا 5.5 بودیم امکانات نبود رسانه ای بشیم 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ما هم بین 4.5 تا 5.5 بودیم امکانات نبود رسانه ای بشیم والا 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده