Mahdi Eng 22940 ارسال شده در 27 تیر، 2015 :flowerysmile:با سلام صد درود خدمت دوستان عزیز نواندیشی:flowerysmile: بعد از یک وقفه ی کوتاه تصمیم گرفتیم سری دیگری از مسابقات عکاسی تالار کشاورزی با موضوع شکوفه های بهاری برگزار کنیم :camera2: شاید وقت آن رسیــــده که دوربین هایتان را بردارید و بند کفش هایتان را محکم ببندید و دل بسپارید به طبیعت بهار ... و عکس های از شکوفه های بهاری بگیرین وبرای ما ارسال کنید شاید لازم نیست خیلی دور شوید یا لنز تله بخرید برای دوربین هایتان شاید فقط کافی است ، عدسی چشم هایتان را جور دیگری تنظیم کنید ــــُ جور دیگری ببینید َو عمق نگاه تان را بیشتر کنید ... تعریف شکوفه به گل درختان میوهدار گفته میشوند که در فصل بهار و پیش از رشد میوهها پدید میآیند. شکوفهها بیشتر سفید یا صورتی هستند و به وسیله حشرات گرده افشانی میکنند. شرایط مسابقه : - توجه کنید هر نفر فقط یک عکس میتونه برای ما بفرسته - علاقمندان و هنرمندان قبل از ارسال آثار خودشون توجه داشته باشن که ویرایش حرفه ای عکس ممنوع هست ...اون هم به دلیل اینکه، هستند شرکت کنندگانی که با دوربین های گوشی های همراه در مسابقه شرکت میکنن. - پس مسابقه ما در یک بخش اون هم بنام بخش عمومی برگزار میشه تعریف عکس های عمومی : این عکس ها آماتوری به حساب میان! عکاس آماتور عکاسی هست که با ذوق و علاقه عکاسی میکنه و در حد خودش از تنظیمات دوربین مثل تنظیمات دیافراگم و سرعت شاتر، تنظیمات نور، تنظیم فوکوس و ... بهره میبره. کادربندی، ترکیب رنگ و خط افق رو (بسته به عکس) رعایت میکنه. پس توی عکسهای عمومی چنین تنظیماتی بدون شک مجاز هست. - درضمن عکسهای اینترنتی مورد قبول نیست! - دوستان پس بشتابید و لینک آپلود عکساتونو به soil eng (الهه خانم) پیام خصوصی کنید - سایز عکس: 800 * 600 - در ضمن عکس های خودتون در اینجا یعنی آپلودسنتر نواندیشان آپلود کنید و بعد لینک آپلود را ارسال کنید.:th_running1: تا یادم نرفته مهلت مسابقه رو هم اعلام میکنم :JC_thinking:: دوستان به دلیل استقبال خوب شرکت کننده ها از مسابقه و تعداد زیاد عکسهای ارسالی در این زمان کوتاه , تصمیم گرفته شد که آخرین مهلت ارسال عکس یک هفته جلوتر بیافتد, تا هم در این زمان مشخص شده کسانی علاقمند به شرکت در مسابقه هستن عکسهای خود را بفرستن تاریخ مسابقه : تا آخرین ساعات پانزدهم اردیبهشت 94 .....94/2/15 به نفرات برگزیده مدال عکاس برتر و امتیازات نواندیشانی تعلق خواهد گرفت:icon_pf (19): [h=1]نظرسنجی مسابقه عکس ((شکوفه های بهاری))[/h] 45
دختر باران 18625 ارسال شده در 27 تیر، 2015 اوووووووووووووو تا خرداد که دیگه شکوفه نیست زودتر برگزار کنید خب من عکس از شکوفه ها توی نوروز گرفتم:hapydancsmil: 7
Mahdi Eng 22940 مالک ارسال شده در 27 تیر، 2015 اوووووووووووووو تا خرداد که دیگه شکوفه نیست زودتر برگزار کنید خب من عکس از شکوفه ها توی نوروز گرفتم:hapydancsmil: تا 22 اردیبهشت این برای این بود ببینیم کسی حواسش هست بسیار عالی 7
دختر باران 18625 ارسال شده در 27 تیر، 2015 تا 22 اردیبهشت این برای این بود ببینیم کسی حواسش هست بسیار عالی حواستو جمع کن بچه جان 5
Mahdi Eng 22940 مالک ارسال شده در 27 تیر، 2015 حواستو جمع کن بچه جان چشم مادر جان خب سحر خانم اولین نفر اعلام حضور کرد .... خب ببینم بقیه کجان 5
zakaria hamezade 189 ارسال شده در 27 تیر، 2015 با عرض سلام ودرود بی پایان خمت حضار موترم بدین طریخ بنده رسمآ پایه بیدن خویش را احلام میدروم.:hapydancsmil: 5
soil eng 17164 ارسال شده در 28 تیر، 2015 سلام.مرسی مهدی باید به حضور دوستان عرض بنمایم که اولین شرکت کننده عکس خودش رو نه ساعت پیش ارسال کرد ی کف مرتب بخاطر اکتیو بودن ایشون:hapydancsmil: 5
soil eng 17164 ارسال شده در 28 تیر، 2015 و همچنین دومین شرکت کننده دقایقی پیش ارسال کرد:hapydancsmil: بدویین بدویین ک وقت داره میگذرهههه 4
Yamna 1 17420 ارسال شده در 28 تیر، 2015 من به احترام دوست عزیزم اینجام و شرکت میکنم اگه عمری باشه soil eng فقط به خاطر تو 4
Mahdi Eng 22940 مالک ارسال شده در 28 تیر، 2015 با عرض سلام ودرود بی پایان خمت حضار موترمبدین طریخ بنده رسمآ پایه بیدن خویش را احلام میدروم.:hapydancsmil: درود زکریا جان پص تا فرصط هست عکس خودتو برفست می شرکتیم به به مهدی خان ,بسیار عالی سلام.مرسی مهدی باید به حضور دوستان عرض بنمایم که اولین شرکت کننده عکس خودش رو نه ساعت پیش ارسال کرد ی کف مرتب بخاطر اکتیو بودن ایشون:hapydancsmil: و همچنین دومین شرکت کننده دقایقی پیش ارسال کرد:hapydancsmil:بدویین بدویین ک وقت داره میگذرهههه صد درود به الهه مرسی از 2 نفر ,بقیه جا نمونید از مسابقه که حسابی موضوع داغ و در دسترسی هست سلام. منم عکس شکوفه دارم سلام بر شما زود ردش کن بیاد برای مسابقه من به احترام دوست عزیزم اینجام و شرکت میکنم اگه عمری باشهsoil eng فقط به خاطر تو یمنا خانم گل پس زودتر عکستو بگیر و بفرست به خود دوستت 5
Yamna 1 17420 ارسال شده در 28 تیر، 2015 یمنا خانم گل پس زودتر عکستو بگیر و بفرست به خود دوستت حالا شدم یمنا خانوم گل خدایی از صدتا کتک بدتر بود این جمله فردا نگید اسپم شد بعله میفرستم برا دوستم خودش رئیسه دیگه 4
Mahdi Eng 22940 مالک ارسال شده در 28 تیر، 2015 حالا شدم یمنا خانوم گلخدایی از صدتا کتک بدتر بود این جمله فردا نگید اسپم شد بعله میفرستم برا دوستم خودش رئیسه دیگه جدی کاش از اول همینجوری صدات میکردم اینجا اسپم آزاده ... هرچی خواستی اسپم کن بله الهه رئیس روسا 3
Yamna 1 17420 ارسال شده در 28 تیر، 2015 جدی کاش از اول همینجوری صدات میکردم اینجا اسپم آزاده ... هرچی خواستی اسپم کن بله الهه رئیس روسا سوال: آیا چیزی به سر مبارکتان اصابت کرده است؟ 4
Mahdi Eng 22940 مالک ارسال شده در 28 تیر، 2015 سوال: آیا چیزی به سر مبارکتان اصابت کرده است؟ نخیر ولی هر جایی قانون خودشو داره مهندس 4
Yamna 1 17420 ارسال شده در 28 تیر، 2015 نخیر ولی هر جایی قانون خودشو داره مهندس بعله خوب بعدا حساب میکنیم :vahidrk: اگه بازم شد شلوغی چیزی به دوت عزیزم خبر بدین بیام بترکونم اینجاروم:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 2
Yamna 1 17420 ارسال شده در 28 تیر، 2015 نخیر ولی هر جایی قانون خودشو داره مهندس بعله خوب بعدا حساب میکنیم :vahidrk: اگه بازم شد شلوغی چیزی به دوت عزیزم خبر بدین بیام بترکونم اینجاروم:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: 3
eng.l.s 5684 ارسال شده در 28 تیر، 2015 سلام بر شما زود ردش کن بیاد برای مسابقه من عکس شکوفه رو فرستادم برای الهه خانم ولی یه دونه عکس کم بود به سختی انتخاب کردیم 3
Mahdi Eng 22940 مالک ارسال شده در 28 تیر، 2015 من عکس شکوفه رو فرستادم برای الهه خانم ولی یه دونه عکس کم بود به سختی انتخاب کردیم مرسی خب ما میخوایم شما بهترین عکستون برای ما بفرستید بعدم امکان داره تعداد عکس های ارسالی زیاد باشه اون وقت تو برگزاری نظرسنجی مشکل پیش میاد 4
ارسال های توصیه شده