seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۴ حتما شوخی میکنید همش ایراده خو. یدفه بگن بجای جشن عروسی فاتحه خونی زندگی مشترک بگیرن ملت. به صرف حلوا و خرما. :| یاد طنز صمد ممد افتادم.......شوخی میکنی خب جشن نگیرن چی بشه آخه....ملت به گناه میوفتن برن مشهد....خیلیم خوبه لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۴ یاد طنز صمد ممد افتادم.......شوخی میکنی خب جشن نگیرن چی بشه آخه....ملت به گناه میوفتن برن مشهد....خیلیم خوبه گناه چیه؟... خاطره ست. برن مشهد؟ چه ربطی داره به عروسی؟ :| اونایی که مشهدین چی؟ 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۴ گناه چیه؟... خاطره ست. برن مشهد؟ چه ربطی داره به عروسی؟ :| اونایی که مشهدین چی؟ خاطره چیه باو؟؟ فیلم کارناوالو دیدی؟؟ اینجوری به خیلیا صدمه وارد میشه ربط که نداره ولی خب دیگه....کلا خوبه مشهد میرن پارک آبی خوش میگذره اونام برن قم..... قهوه خونه های توپی داره قم 1 لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خاطره چیه باو؟؟ فیلم کارناوالو دیدی؟؟ اینجوری به خیلیا صدمه وارد میشه ربط که نداره ولی خب دیگه....کلا خوبه مشهد میرن پارک آبی خوش میگذره اونام برن قم..... قهوه خونه های توپی داره قم :ws28: کلا خیلی آدم بانمکی هستی. آورین لینک به دیدگاه
afshin18 11175 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۴ تو عروسی سعی می کنم بهم خوش بگذره ولی نمی گذره ولی بخیل نیستم که بگم چون به من خوش نمی گذره به بقیه هم نباید بگذره 1 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9728 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۴ 1خوبه درحدعالی-2جای بحث داره توی سطح شهریه چیزی ولی توی تالاربه کسی چه؟3بازجای بخث داردمزاحمت، نه، نه ،نه، ولی موسیقی به کسی چه؟4نفهمیدم من کلااینارونمی فهمم5خب ممنوع حالاکی می خوادبفهمه جای بحث دارد6شایدبخاطرترافیکه یاامنیت درغیراینصورت جای بحث دارد7امنیتی8درسته9حالا10درسته11خیلی درسته12خیلی درسته13درسته لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9728 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دو سه تاش خوب بودنایه اصلی میگه هر چقدر فنرو فشار بدی وقتی ولش کنی بیشتر میپره حکایت امروز ماست فنرهم تایه حدی می توانی فشاربدی ! لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24160 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۴ دستشون درد نکنه ... اصلا خوشم نمیاد از عروسی و قرتی بازی هاش ... کلا درکش نمیکنم همسر اختیار کنی خوشت میاد ... و درک میکنی 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ همسر اختیار کنی خوشت میاد ... و درک میکنی خداییش منم بدم میاد یعنی حالت تهوع میگیرم وقتی بهش فکر میکنم:84eb3ampc0vsywihe0i 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24160 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ خداییش منم بدم میاد یعنی حالت تهوع میگیرم وقتی بهش فکر میکنم:84eb3ampc0vsywihe0i پسریم بدت بیاد هم یه روزه دیگه همش تحمل کن لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ همسر اختیار کنی خوشت میاد ... و درک میکنی انشالله اونم بدش بیاد :hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده