رفتن به مطلب

نوه مرحوم ربانی در خیابان تهران با پورشه ربانی شد!!!

Just Mechanic

ارسال های توصیه شده

دوستان توجه داشته باشن این اقا پسر نوه یک فرد روحانی بوده که از قضا توی سیاست دستی داشته و پدر بزرگ ایشون شهید شده و این یعنی حداقل ایشون 28 سال هست که پدر بزرگشون رو ندیدن پس بیاییم یک کمی عادلانه تر بحث بکنیم و هر اتفاقی رو با ترازوی روحانی بودن وزن نکنیم

من خودم به شخصه کسی رو میشناسم که نوه یکی از ایت الله های بزرگ هست توی همین قم و این شخص که میگم توی تمام خونه های ایرانی ها کتابش هست و دارن از دعاهای اون استفاده میکنم

ولی نوه ایشون یک شخصی هست بسیار بد و شرور حتی به مدت یک سالی که توی یکی از بانکهای دولتی استخدام شده بود به ضرب پارتی از اون بانک دزدی میکنه و از اونجا میندازنش بیرون

به نظر من هر کسی مسئول کارهای خودشه

به قول شاعر گیرم در تو باشه فاضل

از فضل پدر تورا چه حاصل

بدبخت کار بدی که نکرده باباش براش ماشین خریده داده دوست دخترش بشینه دوست دخترش ناشی بوده زده تو دار و درخت این موضوع برا خیلی ها پیش می آد

موضوع اساسی اینه که این سیاسون چرا اینقدر پورشه سواریشون بد هست:ws38:

هی با پورشه و مازراتی می زنن تو در و دیوار:ws52:

• Like 3
لینک به دیدگاه
بدبخت کار بدی که نکرده باباش براش ماشین خریده داده دوست دخترش بشینه دوست دخترش ناشی بوده زده تو دار و درخت این موضوع برا خیلی ها پیش می آد

موضوع اساسی اینه که این سیاسون چرا اینقدر پورشه سواریشون بد هست:ws38:

هی با پورشه و مازراتی می زنن تو در و دیوار:ws52:

ماشین برای دختره بوده که !

چند روز قبل از پسر قلعه نوعی خریدن .

• Like 4
لینک به دیدگاه

معلوم نیست شاید مال پسره بوده و از پسر قلعه نوعی خریده باشه:ws38: اینجا ایرانه !

• Like 4
لینک به دیدگاه

یه نکته ی دیگه هم هست پسر قلعه نوعی به رسانه ها گفته فروختم به دوست صمیمیم اگر به دختره فروخته بود برای حفظ ظاهر هم که شده می گفت فروختم به یکی از آشنایان بعضی از خبرگزاری ها هم نوشتن ماشین برای پسره بوده

• Like 4
لینک به دیدگاه

مسئله مهم تر از اینکه همه چی برای بقیه بده ولی برای خودشون نه؟

اگه یه نفر عادی همچین کاری میکرد و میگرفتنش چیکارش میکردن؟

این امر وبه معروف و نهی از منکری که میگن شامل خانواده خودشون نمیشه؟

یه نفر عادی بود به جرم مستی و ... جریمه و ضربه شلاق در انتظارش بود اما آقا زاده ها...

• Like 3
لینک به دیدگاه
  • 3 هفته بعد...

تو کشور ما یه عده ازادی میخوان ، یه عده ازادی براشون اون چیزی هستش که خودشون میگن

وجالبتر قوانین برای عده قابل قبول نیست ، اسمشو میذارن ازادی، و این ربطی به دین نداره...

.........

همیشه همینطور بوده، همیشه عده ای که راس کار هستن ، بچه های خودشون اونطور که مردم انتظار دارن نیستن..

واین داستان ادامه داره..

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...