آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۴ امیدوارم هر چه زودتر حالت خوب بشه تمنای عزیز لینک به دیدگاه
Nazanin.ad 6895 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۴ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 خوف شو دیده... لینک به دیدگاه
faaarnaz 5345 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اامیدوارم هرچه زودتر حالشون خوب شه لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ببخشیدفراموش کردم ازشمابخاطراین کارزیباتون تشکرکنم وظیفه است تنها کاریه که برای یه دوست خوب میتونسم انجام بدم از شما هم ممنونم لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ تمنا جان امیدوارم حالت زودتر خوب بشه و لبخند بیاد رو لبات لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ امیدوارم حالش مثل روز اول بهتر و شاداب بشه لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ایشالا که زودی خوب میشه و برمیگرده لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ راستی بچه ها شنیدم ساغر هم ده روزی رو تخت بوده سر زدین بهش ....... چرا اینجوری شده امسال ای بابا برا شفاش دعا کنین لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ عزیزمم ایشالا زودی حالت خوب شه خیلی ناراحت شدم آجی گلم :icon_gol: لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۴ شکر خدا تمنا حالش بهتره و امروز یا فردا (دیشب ساعت 12 و نیم گفتن فردا) مرخص میشه و مشکل قلبی نداره لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلااااااااام.... نمیدونم چطور تشکر کنم از سما و عاطفه گلم... از تک تک دوستان.... فقط براتون آرزوی سلامتی و شادی دارم.... منم یکم دیگه مرخص میشم.... مشکلمم فقط فشارم بوده....حرف گوش نکردم خب آخرش این شد....غذای کم و فعالیت نکردن:icon_pf (34): ممنوووووونم ازهمتووووون.♥♥♥♥♥ لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلااااااااام....نمیدونم چطور تشکر کنم از سما و عاطفه گلم... از تک تک دوستان.... فقط براتون آرزوی سلامتی و شادی دارم.... منم یکم دیگه مرخص میشم.... مشکلمم فقط فشارم بوده....حرف گوش نکردم خب آخرش این شد....غذای کم و فعالیت نکردن:icon_pf (34): ممنوووووونم ازهمتووووون.♥♥♥♥♥ شکر خدا:w16: از این به بعد غذا کم بخوری با یه انجمن طرفیا:vahidrk: حسابی به خودت برس عزیزم لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۴ شکر خدا:w16:از این به بعد غذا کم بخوری با یه انجمن طرفیا:vahidrk: حسابی به خودت برس عزیزم ♥♥♥♥♥♥♥♥♥ لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ان شاالله هر چه زودتر خوب بشین و برگردین لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۴ ایشالله حالتون بهتر میشه.. هم تمناعزیز هم ساغر عزیز لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده