saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۴ [h=1] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h] فوتبالیست آلمانی تیم نورنبرگ عکس نماز خواندن خود را در فضای مجازی منتشر کرد. به گزارش برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ،دنی بلوم بازیکن جوان آلمانی چند ماه قبل در مصاحبهای با روزنامه بیلد اعلام کرد به دین اسلام مشرف شده است. به تازگی این فوتبالیست آلمانی تصویر خود را در حال اقامه نماز در فضای مجازی منتشر کرده است. وی در مصاحبه با نشریه بیلد گفت:چندی پیش وارد یک مسجد شدم و بلافاصله منقلب شدم. اتفاقی در درون من رخ داد بطوریکه میخواستم بیشتر از اسلام بدانم؛در نهایت تصمیم گرفتم مسلمان شوم و حالا احساس می کنم قدرتمندتر از گذشته هستم. اسلام دین امید و قدرت است. پیش از گرویدن به اسلام،نمیدانستم به کجا تعلق دارم و آشفته و بی نظم بودم.نماز خواندن روحم را به آرامش می رساند.وقتی والدینم را از تصمیمم مطلع کردم، در ابتدا ترسیدند.حالا 5 بار در روز نماز می خوانم و از غذای حلال نیز استفاده میکنم. انتهای پیام/ 8 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اول بسم الله سنی شده.خالکوبی هم داره. راست می گه ولی جامعه فرق داره بامسجد. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده