رفتن به مطلب

چگونه فلفل پرورش دهیم...خواص آن


saba mn

ارسال های توصیه شده

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

چگونه فلفل پرورش دهیم

پرورش فلفل در منزل مانند تهیه یک محصول ارگانیک و سالم است. فلفل سرشار از ویتامین ث می باشد و سبزی خوش طعمی است که در بسیاری از غذاها و سالاد ها مورد استفاده قرار گرفته و ارزش غذایی آن ها را بالا می برد؛ علاوه بر اینکه ویتامین موجود در آن ها برای جلوگیری از سرماخوردگی و نیز برای در مان آفت بسیار توصیه شده است. این چگونه به شما می گوید چطور در خانه فلفل خوبی پرورش دهید.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

1- درست است که فلفل را به راحتی می توانید بخرید، اما اگر خودتان دانه ی فلفل بکارید علاوه بر اینکه انواع مختلفی از آن را خواهید داشت، در هزینه هایتان صرفه جویی می کنید. پرورش فلفل در هوای سرد کار سختی است. اگر در فصل های سرد سال نیستید و احتمال یخ زدن فلفل ها وجود ندارد، می توانید آن ها را در باغچه تان بکارید. دانه ی فلفل برای رشد کردن (به اندازه ای که بتوان آن را جا به جا کرد و در جای دیگری کاشت) به 8 الی 10 هفته زمان نیاز دارد.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

2- بعد از اینکه فلفل ها چند سری برگ دادند، می توانید آن ها را از محلی که تا الان در آن رشد کرده اند، جا به جا کنید و به ظرف هایی که برای پرورش شان انتخاب کرده اید انتقال دهید و ظرف ها را در ردیف هایی سه تایی کنار هم بچینید. اگر بخواهید تعداد زیادی فلفل بکارید به ظرف های زیادی احتیاج دارید. اما اگر تعداد فلفل هایی که می کارید کم باشد، می توانید آن ها را درون لیوان پلاستیکی قرار دهید و برای اینکه آب اضافه از زیرشان خارج شود، انتهای لیوان را سوراخ کنید.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

3- فلفل، سبزی جالبی است. حتی زمانی که تازه آن را کاشته اید و کوچک است، برگ های سرسبز و شادابی دارد.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

4- بعد از اینکه هوا گرم شد، می توانید فلفل ها را در باغچه بکارید. فلفل ها را برعکس گوجه فرنگی می توانید نزدیک به هم بکارید. دو فوت (6/96 سانتی متر) فاصله ی مناسبی است. اما در بعضی منابع یک فوت (30/48 سانتی متر) را فاصله ی مناسب می دانند. اگر آن ها را همان طور که گفتیم در قسمت های جداگانه و به فاصله ی 30/5 سانتی متری قرار دهید، زمانی که رشد کنند و بزرگ شوند، متوجه می شوید که این فاصله برای آن ها کم است و باعث شلوغ به نظر رسیدن فلفل ها می شود. بعد از چند هفته، یک تیر چوبی مستقیم را به عنوان تکیه گاه پشت ساقه اش قرار دهید و ساقه اش را به تیر محکم کنید.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

5- وقتی فلفل کوچک است و برگ هایش به سرعت رشد می کنند، چون هنوز ساقه اش ضعیف است، تیر چوبی از آن محافظت می کند. بعد از چند هفته به مشکل دیگری برخورد می کنید. اکنون ساقه به اندازه ی کافی قوی شده ولی شاخه هایش گسترده تر و شکننده شده است. برای حل این مشکل می توانید گوشه های قسمتی که فلفل را در آن کاشته اید، بتون بریزید و داخل بتون چند میله قرار دهید و دور میله ها نوار یا طناب ببندید تا به این ترتیب از شاخه ها نیز محافظت شود.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

6- فلفل ها در محل پرورشی که در باغچه تان برایشان در نظر گرفته اید به سرعت رشد می کنند. زیرا خاک علاوه بر اینکه دمای مناسبی برای رشدشان دارد، نرم نیز هست. دلیل دیگر این است که تیر چوبی و میله ها به خوبی از آن ها محافظت می کنند.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

7-می توانید فلفل هایتان را به صورت تازه استفاده کنید یا با آن ها ترشی درست کنید، سرخ شان کنید، آن ها را خشک کنید، کباب کنید و یا داخلشان را با مواد دیگری پر کنید. مزه ی فلفل ها از شیرین و با تندی ملایم تا بسیار تند متغیر است. چیزی که در کاشت فلفل های گوناگون مشترک است این است که کاشت همه ی آن ها برای یک باغبان تازه کار هم نسبتاً آسان است.

منبع:phow.ir 

  • Like 2
لینک به دیدگاه

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

سوزشی که پس از خوردن فلفل حس می کنید، به خاطر ترکیبات شیمیایی به نام کاپسایسینوئیدها است. این مواد بی بو و بی رایحه در گوشت سفید درون فلفل قرار دارند. هنگامی که شما یک فلفل را درون دهانتان می گذارید، این مواد شیمیایی به گیرنده هایی به درد ناشی از حرارت در دهان و گلو پاسخ می دهند، متصل می شوند. مغز پیام را می گیرد و به "آتش نشانی بدن" می فرستند تا ماده سوزاننده را بزدایند، در نتیجه گردش خون افزایش می یابد(سوخت و ساز زیادتر می شود)، عرق بیشتری می ریزید و واکنش معمول به هر ماده محرک ظاهر می شود (آبریزش از بینی و اشک از چشمتان سرازیر می شود). این درد همچنین به آزادی آندورفین ها (مواد طبیعی ضددرد در بدن) منجر می شود، که در فرد احساس نشاط ایجاد می کند. بنابراین این اشک ها در واقع اشک های شادی هستند. همه فلفل ها به یکسان این اثر را ایجاد نمی کنند. تند و تیزی فلفل بر حسب تعداد ۱۰۰ واحدیی ها اندازه گیری می شود که به مقدار آب قندی اشاره دارد که برای رقیق کردن عصاره فلفل تا حدی لازم است که مزه کنندگان نتوانند تندی آن را احساس کنند. به این ترتیب تندی فلفل شیرین در این مقیاس صفر و تندی فلفل قرمز ۲۵۰۰ تا ۸۰۰۰ است.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

  • Like 2
لینک به دیدگاه

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
خواص سبزیجات,خواص فلفل سبز ,خواص دارویی فلفل سبز ,فواید فلفل سبز ,خاصیت فلفل سبز ,فلفل سبز در طب سنتی ,فواید درمانی فلفل سبز ,مضرات فلفل سبز ,فوائد فلفل سبز , فلفل سبز ,طب سنتی ,خواص سبزیجات ,خواص میوه جات , خواص فلفل سبز در طب سنتی ,فواید فلفل سبز در طب سنتی

من بى برى یا

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
هستم . اسم من
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
یا بهتر بگویم پلپل
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
است . به من بى برى - بى بر، و بوبر هم گفته اند. عده اى به غلط به من فلفل هندى گویند در صورتى که نه تنها زادگاه اولین من آمریکا است ، بلکه مخصوص مناطق معتدله بوده و در هندوستان و مناطق گرمسیر و استوایى به عمل نمى آیم . در آمریکا بیش از سى نوع من کاشته مى شود، ولى تاکنون سه چهار نوع آن بیشتر به ایران نیامده است . میوه من وقتى برسد قرمز مى شود و به همین جهت است

که به من فلفل قرمز و اعراب فلفل احمر مى گویند. سرخى رخسار من همانند جوهر زردک است و در بدن تبدیل به ویتامین ((آ)) مى شود. من داراى ویتامین هاى ((ب ))، ((آ)) و ((ب 2)) هستم و مقدار زیادى ویتامین ((ث )) دارم و مقدار این ویتامین در من بقدرى زیاد است که عده اى از کارخانجات داروسازى آنرا از میوه ى من استخراج مى کنند - علاوه بر ویتامین هاى فوق الذکر در من داراى مقدارى ویتامین ((پ )) بوده و حافظ جوانى مى باشم ، مشروط بر این که در خوردن میوه تند من زیاده روى نشود. میوه من داراى یک ماده رنگین - یک ماده عامله - مقدارى مواد سفیده اى و مقدارى مواد قندى مى باشد. در دانه هاى ریز من مواد سفیده اى و مواد روغنى وجود دارد. در بعضى از انواع من که تندى کمترى دارند، مقدارى ترشى از نوع جوهر لیمو و ترشى

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
دیده مى شود. من همانند فلفل سیاه و دار فلفل به هضم غذا کمک مى کنم و باد شکن مى باشم . پیران و اشخاصى که مزاجى سرد دارند باید از میوه من زیاد میل نمایند تا غذایشان سبک و لطیف گردد و از تولید فضولات سنگین و سفت جلوگیرى نماید.وقت پیرى بر مذاق تند نتوان زیستن کى تواند داشت بى فلفل کسى کافور را پیران با خوردن من رنگ چهره ى خود را سرخ مى کنند و معده ى خود را گرم کرده و آروغ ترش را از بین مى برند. جوانان نیز بد نیست مرا همراه با
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
ى سنگین بخورند تا با جوهرى که در بر دارم آنها را نرم و هضمشان را معتدل نمایم . جوهر تند من محرک جلد است . ترشح بزاق را زیاد مى کند و تسکین دهنده ى بواسیرهاى دردناک و ملتهب است . کسانى که مبتلا به زخم معده هستند و همچنین کسانى که در موقع ادرار احساس سوزش ‍ مى نمایند، و آنهایى که
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
ملتهب دارند، باید از خوردن من پرهیز نمایند. دانه هاى ریز میوه من پس از خشک شدن عطسه آور است و در ساختن انفیه بکار رفته و براى درمان امراض عصبى و داروهاى روماتیسمى توصیه شده است .در هنر آشپزى و تدبیر منزل علاوه بر این که مرا در انواع
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
مى ریزند، با من دلمه و ترشى نیز درست مى نمایند، و گرد میوه ى خشک شده مرا با انواع سس ها و چاشنى ها مخلوط مى نمایند.

زبان خوراکیهاغیاث الدین جزایری

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

  • Like 2
لینک به دیدگاه

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
، سفید، قرمز و سبز، همه از یک گیاه تهیه می‌شوند. رنگ ‌فلفل به زمان برداشت و شیوه عمل آوردن آن بستگی دارد. فلفل فواید زیادی دارد. مصرف فلفل سیستم هاضمه را تقویت می‌کند و به گردش خون سرعت می‌بخشد. قرن‌ها پیش فلفل برای اروپائیان
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
و باارزش بود که آن را تنها در کشورها‌ی دوردست می‌توانستند تهیه کنند. البته هنوز هم فلفل از همین کشورها به اروپا صادر می‌شود، اما دیگر نه تنها ادویه‌ای نادر نیست بلکه یکی از نام‌آشناترین و پرطرفدارترین ادویه‌ها است که می‌توان آن را تقریبا روی هر میزی کنار نمک پیدا کرد. خاستگاه
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
از مناطق گرمسیر و مرطوب آسیا است. گیاه فلفل قرن‌ها پیش در منطقه "مالابار" در جنوب هند کشت می‌شده است.
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
به تدریج در کشورهای نزدیک به منطقه مالابار هم که آب و هوای مشابهی دارند رایج شده است، از جمله سریلانکا، مالزی، اندونزی و تایلند. در حال حاضر صادرکنندگان جدیدی مانند ویتنام و برزیل به جمع این کشورها پیوسته‌اند. فلفل پیش از بسته‌بندی باید ابتدا از
برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.
و برگ و گرد و خاک جدا شود. فلفل پس از خشک شدن در رنگ‌های سیاه، قرمز و سفید یافت می‌شود. انواع فلفل متناسب با کیفیت و رنگ و بو، قیمت‌های متفاوتی دارند. خواص فلفل فلفل پرزهای چشایی را تحریک می‌کند و پیامی ‌به معده می‌فرستد که باعث ترشح اسید هیدروكلوریک و در نتیجه هضم بهترغذا می‌شود. اسید هیدروکلوریک برای هضم پروتئین‌ها و دیگر مواد غذایی در معده ضروری است. هنگامی‌كه مقدار اسید هیدروكلوریك بدن كافی نباشد، غذا به مدت طولانی در معده باقی می‌ماند كه منجر به سوء هاضمه می‌شود. به‌علاوه، فلفل تعریق و ادرار را افزایش می‌دهد. فلفل همچنین اثرات مفید آنتی اكسیدان و آنتی باكتریال مؤثر را در خود نشان داده است.

سیاه، سفید، قرمز، سبز رنگ فلفل به زمان برداشت و شیوه عمل آوردن آن بستگی دارد. رایج‌ترین نوع فلفل، فلفل سیاه است که برای آن باید میوه‌های فلفل را زمانی چید که نارس و رنگشان هنوز سبز است. دانه‌ها در جریان تخمیر و خشک شدن چروکیده و سیاه رنگ می‌شوند. دیگر نوع متداول، فلفل سفید است. برای به دست آوردن فلفل سفید، دانه‌ها هنگام برداشت باید کاملا رسیده و به رنگ کبود متمایل به قرمز تیره باشند. دانه‌ها را در آب قرار می‌دهند تا خیس بخورند. سپس تنها مغز دانه‌ها باقی می‌مانند که در جریان خشک شدن رنگ سفید متمایل به زرد پیدا می‌کنند. فلفل قرمز نیز از میوه‌های کاملا رسیده گیاه فلفل به دست می‌آید، با این تفاوت که فرایند خشک کردن دانه‌ها باید سریع انجام گیرد. محصول نادرتر این گیاه فلفل سبز است. برای تهیه آن دانه‌های فلفل به صورت زرد و نارس برداشت می‌شوند و سپس باید در معرض نمک یا سرکه قرار گیرند تا از تخمیر شدن آنها جلوگیری شود. گونه‌های مختلف فلفل علاوه بر رنگ در عطر و طعم و همینطور درجه تندی هم تفاوت‌هایی با هم دارند. فلفل‌های سیاه و سبز معطرتر از فلفل سفید هستند. اما فلفل سفید تندتر از انواع دیگر است و معمولا برای تهیه سس ماهی استفاده می‌شود. فلفل سبز برای تهیه سس غذاهای کبابی کاربرد دارد. دانه‌های فلفل سبز را معمولا نمی‌سایند. فلفل قرمز دو گونه است هم تند و هم دارای طعم شیرین ملایم است و مانند فلفل سیاه هنگام پخت گوشت‌قرمز از آن‌ها استفاده می‌شود. بسیاری از کارشناسان تغذیه توصیه می‌کنند که فلفل به صورت پودر خریداری نشود. فلفل پودری عطر و طعم خوب خود را سریعتر از دست می‌دهد. اما اگر دانه‌ها تازه هنگام آشپزی آسیاب شوند، طعم فلفل در غدا قوی‌تر خواهد بود.

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

  • Like 2
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...